Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja lubię i nawet by mi się przydał na to moje przeziębienie, ale na razie nie wstaję z łóżka. Swoje wyjściowe plany na dziś i jutro odwołuję Wstawałam dzisiaj w nocy płukałam szałwią gardło, napar z imbiru robiłam, ale to wszystko słabe jest. Mdłości z dnia na dzień słabsze niby dobrze dla mnie, ciekawe jak moja dzidzia. Za 10 dni się dowiem
-
Agatha jeśli robię obiad w domu to gotuję
Kiedys nie jadłam rosołu kilka lat bo ktoś ugotował na rapciach (czyli nóżkach z kur) i skutecznie mi obrzydził
Ugotować dobry rosół to jest sztuka
Mnie też odrzuca od zapachu kawy a nie piję już od kwietnia ale wystarczy że mężowi zalewam lub wsypuję i już mi nie dobrze
Ja znów obudziłam się w nocy dzisiaj o 4 -
nick nieaktualny
-
Kawa nie smakuje jak kiedys,kiedys rano jak wstawalam bralam euthyrox i jrchalam do pracy z myślą o kawie, teraz pije bo pije, zawsze lubilam ska kawy z rana i jakoś tak jestem do niej przyzwyczajona. Bardziej odrzuciło mnie od piwa, lubilam ta goryczke a teraz jak maz pije to bleee. Mnie wczoraj wieczorem cos mdliwo po witaminach.
Ale u nas piękna pogoda, co tu zaplanować.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Cześć dziewczyny.
A Wam pozwala lekarz pić kawę? mi to zabronił, w sumę i tak bym nie przełknęła teraz jakoś mi obrzydła a piłam 3-4 razy dziennie rozpuszczalną z mlekiem
Mam pytanie, czy Wy też zaobserwowałyście u siebie drganie brzucha? Chodzi o takie lekkie pulsowanie jak by od środka, szczerze od jakiegoś tygodnia coś takiego zaobserwowałam i nie wiem czy przed ciążą tak też było..
dla miłośniczek kawy jest specjalna kawa - MAMA COFFEE i ja ją piję zamiast normalnej kawy
KotMisia mi też się nic nie chce, ale na samą myśl, że piękna pogoda ucieka tak jak lato ucieka t aż się rwę na spacerLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Bluberry wrote:no też to może być, albo fala tętna na aorcie
ja wczoraj jak leżałam to słyszałam jak mi sie przelewa i bulgocze w dole brzucha. A jeśli chodzi o pulsowanie to ja tak mam i wiedziałam, że z misiem jest wszystko OK bo czułam pulsowanieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kawy nigdy nie piłam, więc problemów nie mam
A rosołek uwielbiam Może nie robię co niedzielę, ale zrobilam wczoraj i własnie w kubeczku popijam wywar
Rosół to jedna z najprostszych zup o ile ma się dobre składniki. Ja zawsze robię na skrzydełkach, mimo że sa dość tłuste i na wołowinie (kawałku jak na rolady - bo mój maż ją potem zjada , duuuużo warzyw, żadnych kostek rosołowych i wychodzi caaacy zupka. Zawsze mocno schladzam, zbieram tłuszcz i potem dopiero jemy
Mnie chyba mdłości biorą ;/ -
KotMisia wrote:A ja z innej beczki. Czy Wam też nic się nie chce? Ja normalnie moglabym cały dzień leżeć i nic nie robić. Nawet tv nie włączam. A do Was zaglądam na telefonie. Normalnie : na tapczanie leży leń
-
Ja to od razu w niedzielę jak wstaje to nastawiam rosół. Jestem tak nauczona nie ma niedzieli bez rosolu. W pierwszej ciąży pilam kawę i bylo wszystko ok.
My z córeczka chyba pojedziemy sobie gdzies posiedzimy na ogrodku trzeba korzystać z pogody. Mój maz gra w piłkę jest trenerem i niestety większość niedzieli prawie go nie ma. Czasami jeżdżę ne mecze ale to straszna nuda więc wolę spędzić ten czas z dzieckiem.
Ja nie wiem moze u mnie to sie jeszcze zmieni ale póki co to mam energii ponad normę...wstaje rano sprzatam krzatam sie cos robie cały czas po obiedzie troche energia spada ale za tp o 21 juz padam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:38
[/url] -
Hej Dziewczyny, w Krakowie tez sie zapowiada ladnie a ja sie szykuje do pracy..
Ja jakos za rosolem nie przepadam za rosolem. A teraz jak czuje zapach gotowanego miesa to mi wszystko rosnie w gardle.
W sumie to z 3 razy tylko w zyciu gotowalam rosol dla meza bo on lubi -
nick nieaktualny