Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blu kibicujemy !!!!
Ja właśnie smoka chce na wszelki wypadek wziąć, jakby bardzo rozdarty był młodybutelkę mam jedna i bez ulotki, ale juz znalazłam w internecie
i laktator mam dostać to w niedziele bede wyparzac. Jeszcze musze kupić osobny garnek do wypaczania, chyba ze uda mi sie jakiś nasz wygospodarować
-
nick nieaktualnyMam doła.
Napisałam dzis do meza ze moze na kolacyjkę pojdziemy - z mysla ze predko juz nigdzie nie wyskoczymy poza tym on ostatnio zarobiony i chialam po prostu z nim spędzić wieczor. Na co on ze chcial dzis meczyk właczyć. W efekcie zapropopnował pozniej ze cos ugotuje i w skrable pogramy. Niby fajnie ale ten tekst z meczem mnie rozwalil. z drugiej strony go rozumiem bo zabiegany i tez chce miec chwile dla siebie icholera wie jak bedzie za te kilka dni. W sumie dol bez powodu ale jakos tak mi smutno.
Poza tym czuję sięd zis gruba i brzydka i juz mam dosc. -
No to juz w
tym tygodniu mogę rodzicdziś po badaniach lekarz kazał się mieć na baczności. Szyjka miękka, skrócona i rozwarcie na 1,5 palca. Niestety ciśnienie wysokie się zrobiło na końcówkę ciazy i dostałam tabletki, teraz musze kontrolować ciśnienie jeszcze... Ale szczęśliwa jestem, że lada dzień mogę zostać mama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:14
gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gabik nawet nie doczytalam co to jest to co pisalas ale dzisiaj druga doba wiec kazalam mezowi leciec do apteki i kupic.
Teraz wisze na laktatorze i czekam na cud...GabiK lubi tę wiadomość