Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo. Ewelinkie trzymam kciuki.
U mnie dziś mały kryzys. Było dobrze jeszcze rano. Ale mam nawał i ciężko mi przystawic synkaon się szybko złości...
Mam przystawiac ci 2 h i robić okłady.
Piersi zaginione i bolą jak diablia jeszcze Borysek jest jednym z tych mniej delikatnych ssaków. Mocno ciągnie aż czasem płakać się chce.
Kiedy ten nawał minie ?????
Bo przesłania mi uroki karmienia piersią -
Katalina trzymamy kciuki za szybkie powitanie Izuni
Swoją drogą, ciekawe czy będą to rewolucyjne wyboryi bedziesz opowiadała o tym corci
Emiliada z tym karmieniem to ciężka praca. Jak Borys nie zjada dużo a biust ciąży to idź pod prysznic i odciagnij trochę. Lepiej dmuchać ns zimne niż mieć problem.
A my walczymy dalej z kryzysem mlecznym. Miałam dziś się odmalowac i iść z wozeczkiem ns wybory a będę pchala wózek jęk zombiSolcito lubi tę wiadomość
-
Gosia porada byla oczywiscie w formie zartu- nie mniej jednak u mnie nawal sie ciagnie od srody. Mi najbardziej pomaga zrobic cieply oklad potem odciagam potem przystawiam Mala i na koniec zimny oklad.
Powodzenia szykujacym sie na porod!gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie Katalina powodzenia! Obyśmy wieczorem a nawet po południu przeczytały ze już tulicie swoje maleństwa
Ja się najadłam wczoraj trochę strachu bo Nikoś nie zrobił przez cały dzień kupki... prężył się strasznie i napinał aż robił się czerwonyjuz panika myślałam że jakaś kolka ale zaparzyłam mu wody z koperkiem włoskim troszkę wypił i pomogło
już wieczorem kupki były normalne a pół nocy tak pierdział ze szok
-
Dziewczyny powodzenia GO GO GO !
Ps. Mam dylemat - termin mam na 19.05 (a następna wizyta u gina 18.05), nie miałam jeszcze badań tych przepływów, etc. Zaczęłam troszkę panikować, że nie doczekam wizyty i urodzę wcześniej nie wiedząc, czy z tymi przepływami wszystko okej, czy dzidzia nie zaplątała się w pępowinę, itp.Czy panikuję i przesadzam, czy mam błagać o wcześniejszy termin wizyty ? (mój lekarz przyjmuje tylko w poniedziałki w i boje się, że jutro nie ma już wolnych miejsc ... napewno :<)
Jeszcze się dowiedziałam, że koleżanka miała pilne CC w 38 tyg. bo miała "naczynia przodujące", które lekarz wykrył na USG ostatnim ... Jak o tym poczytałam to wogóle się złapałam za głowę i spać nie mogłam dziś
HELPWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 06:23
-
Ewelina, ja mialam bolesne skurcz, takie jak opisujesz. Pojechalam do szpitala ok 24. O 1:00 przy badaniu stwierdzono 1,5 cm rozwarcia a o 9:25 synek byl iuz na swiecie. Takze rozwarcie moze postapic bardzo szybko. Mysle, ze dzis zostaniesz mamusia:) Powodzenia!
-
Ewelina Katalina życzę Wam szybkich porodów:* czekamy na wieści:*
Pola dala taki popis w nocy że ledwo żywa byłam , byla najedzona miała sucho a co odkładam ja do wózka to ryk i tak dwie godziny
W końcu wzięłam ja do łóżka i zasnęła przy cycu u mnie na brzuchu
Pigulska pewnie wiele takich problemów jak kupili itp będzie nam spędzać sen z powiek
Kochane a jak u was z witaminą K i D ktoś coś wam mówił na ten temat w trakcie pobytu w szpitalu czy dopiero przy wypisie?