Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olis88 wrote:MiM gratulacje! :*
Czy przed porodem mialyscie jakies hmm.. przeczucia czy cos? Ja sie dziwnie czuje. Kluje mnie w okolicy kosci lonowej, i mam odczucie, ze maly jest NAPRAWDE nisko. Do tego jestem strasznie rozdrazniona, a maly wczoraj takie cyrki odstawial od popoludnia do nocy, ze az plakalam z bolu, naczytalam sie glupot na temat zbyt dzikich ruchow i zadzwonilam do szpitala, ale powiedzialy, ze sie cieszyc, ze dziecko aktywne, jakby sie nie ruszal to gorzej... i generalnie nie wiem, ale cos mi mowi, ze to kwestia tygodnia, ktos tak mial?
Ja tak miałam cały weekend, ból brzucha, skurcze i dzikie ruchy, aż pojechałam na ip i mówią, ze lada moment, że rozwarcie się robi, mała nisko, szyjka krotka, a wczoraj się wyciszyła i tak do teraz leniwa, wczoraj miałam wizytę to lekarka z kolei mówi, ze NIC się nie dzieje, szyjka zamknięta, jedynie główka już nisko. I dupa -
slash wrote:Magic - jakie "powoli zamykamy listę"
Zerknij na 1 stronę - jeszcze nasz troche zostało - nawet jesli połowa z tych urodziła i sie nie odezwała to jeszcze z 10 zostało. O powolnym zamykaniu listy zaczniemy mowic jak zostana 2 do porodu.
AnnaMaria89 2015-05-02 SYNUŚ
Slash 2015-05-07 CÓRCIA
CzarnaPanda 2015-05-07 CÓRCIA
DżoanA 2015-05-09 SYNUŚ
Anioł 2015-05-09 CÓRCIA
MiM 2015-05-10 SYNUŚ
Kosogłos83 2015-05-12 CÓRCIA
Magda_16 2015-05-16 SYNUŚ
WesołaMama 2015-05-18 CÓRCIA
Minka 2015-05-19 SYNUŚ
Aga30 2015-05-20 SYNUŚ
Szczesliwamama 2015-05-20 SYNUŚ
MamaiHania 2015-05-21 CÓRCIA
Olis88 2015-045-25 SYNUŚ
Puella 2015-05-26 CÓRCIA
Nejcik 2015-05-27 SYNUŚ
Kic 2015-05-27 CÓRCIA
Aktyde85 2015-05-27 CÓRCIA
Jagoodka 2015-05-28 SYNUŚ
Truskaweczka250 2015-05-31 CÓRCIA
Jeszcze ja, ja !proszę o dopiskę
termin na 19.05.2015 SYNEK
-
Wesoła właśnie te witaminy mu dała farmaceutka!
Normalnie szok! on zapłacił za 60 kapsułek 59zł!!!!
Katalina nie żebym chciała straszyć ale u mnie nawał trwał od środy do poniedziałku... Możesz spróbował przykładać ciepłe okłady to mleczko będzie szybciej wypływać i nie będzie aż tak boleć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:42
-
dziewczyny karmiace butelką jakie macie butle??? my mamy dokarmiac ale mały krztusi się z butli.. już boję się mu dawać .. mamy z aventu i tt i dupa...
gratulacje dla rozpakownaychWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 13:42
-
Karolcia88 wrote:Wesoła właśnie te witaminy mu dała farmaceutka!
Normalnie szok! on zapłacił za 60 kapsułek 59zł!!!!
Katalina nie żebym chciała straszyć ale u mnie nawał trwał od środy do poniedziałku... Możesz spróbował przykładać ciepłe okłady to mleczko będzie szybciej wypływać i nie będzie aż tak boleć..
Karolcia - u mnie w osiedlowej Aptece też baaaaardzo drogo, przebitka cen że szok. Dlatego najczęściej kupuję w aptece "Słonecznej" tam zazwyczaj mają najtańsze leki lub właśnie w internetowej aptece GEMINI.
Co apteka to inna cena
Zapłacił sporo ale przynajmniej masz dobre witaminki
-
paulinqa wrote:dziewczyny karmiace butelką jakie macie butle??? my mamy dokarmiac ale mały krztusi się z butli.. już boję się mu dawać .. mamy z aventu i tt i dupa...
gratulacje dla rozpakownaych
Paulinqa - myślę, ze co dziecko to inny obyczajMoja miała TT i się bardzo sprawdziła ta butla. Teraz też kupiłam TT tylko że antykolkową...
Niestety musisz próbować co załapie Twoje dziecię... -
_LISICA wrote:MiM gratulacje !
Więc mój wypad na zakupy zakończył się bezowocnie ;/
Za to w brzuchu pączek z czekoladą i lody Mc Flurry z MacaCzuje się spełniona
Właśnie, dieta matki karmiącej bez czekolady mnie przeraża
Ja też uwielbiam czekolade, nie wiem jak wytrzymam:P Ale widocznie można , skoro dziewczyny karmiąJa codziennie prawie wchłaniam 1 lub pół czekolady- pobudza mnie to. I mam lepszy humor:P
Dzisiaj ide na ostatnie zajecia z szkoły rodzenia. Ma być o dziecku, nie wiem konkretnie co. Ale newsy Wam napisze
_LISICA lubi tę wiadomość
-
Spoko dziewczyny da sie wytrzymać bez czekolady mnie jakoś teraz nie ciągnie a ostatnią kostkę zjadłam w trakcie porodu i w niedzielę kilka herbatników a od tamtej pory jakoś nie chce mi się słodyczy
Za to gorzej z pomysłami co jeść
Wiem juz że banany jej nie szkodzą, pomidor i jajko też nie_LISICA lubi tę wiadomość
-
Pomidora mozna
nawet rzodkiewke polozna mh kazala i nic mu nie bylo;) ogorka nie mozna chyba
Co do tego karmienia tn juz pomyslow mi brakuje. Bo non stop sie krztusi. Zawsze ktos jest ze mna przy karmieniu. Ehh chyba ze pozycja do karmienia nie jest taka jak powinna -
Ja karmie Nala albo na lezaco albo na siedzaco. Dzis mi sie zatusila ale to wina moja bobja na chwile odlozylam bo mialam ja wziac do odbicia i nie zdarzylam ale spanikowalam strasznie. Ale zdrowy odruch od razu Mala sobie na reke brzuszkiem polozylam i klepalam w plecki...az mi sie cieplo zrobilo... wiec wiem co czujesz paulinqa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 14:42
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018