Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny ktore maja lezaczek tiny love (do 18kg)- te ktore kupily uzywany- w jakiej cenie mniej wiecej kupilyscie? Bo na allegro sa po 220 a nowe po 315 i nie wiem, ktory wziac.. niby 100zl roznicy ale kupno uzywanego to troche ryzyko bez mozliwosci ogladniecia go na zywo..
Karolcia, nie pomogę, bo mam nowy. Ale leżaczek sprawdza się super. Warto kupićKarolcia88 lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny ktore maja lezaczek tiny love (do 18kg)- te ktore kupily uzywany- w jakiej cenie mniej wiecej kupilyscie? Bo na allegro sa po 220 a nowe po 315 i nie wiem, ktory wziac.. niby 100zl roznicy ale kupno uzywanego to troche ryzyko bez mozliwosci ogladniecia go na zywo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 08:13
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
HELP
5h nieprzerwanej aktywności polegającej na rozglądaniu się, noszeniu, bujaniu, wożeniu wózkiem po mieszkaniu, przebieraniu (poszło 6!!! kup), karmieniu się co godzinę lub pół godziny, odbijaniu i ulewaniu a więc i przebieraniu ubranek... Finał - ja dostawałam szału i po całym tym cyrku miałam takiego doła, że w nocy popłakałam dla odreagowania, mąż chyba wykazał większą cierpliwość ale też był poirytowany, oraz: 5 ubranek, rożek usztywniany, 3 pieluchy flanelowe i spodnie męża do prania (co zaczął się większy ryk, to butla w ruch, a jadł tak łapczywie, że zaraz czkawka... przy czkawce się ulewało - albo jeszcze zanim go zdążyłam ustawić do pozycji do odbijania - i ubranko całe mokre) -
Dziewczyny mój przykład pokazuje że kryzys przychodzi w różnym czasie. U nas po 6 tyg. Wczoraj domownicy chcieli nam kupić mm. Nie pozwoliłam. Jestem uparta
A po karmieniu tak boli cycek że spać nie mogę. Tylko nie sutek a pierś
aktyde85 lubi tę wiadomość
-
Kotmisia lubię za to, ze sie nie poddalas z mm. Wlasnie sie boje, ze mnie ktoś bedzie namawiał i wciskał, ze dziecko glodze albo cos
jak sobie z naciskami poradzilas? Chyba Twoja mała serio skok miała, bo wtedy podobno dziecko poza płaczem ma tak, ze lubi na cycu se wisieć od tak.
-
kotmisia mój tak wisi na cycu koło godz 22/23 połozna mówiła ze widocznie potrezbuje takiej bliskości bo po pół godz jedzenia po porostu trzyma cyca w buzi i nie je;D po godzinie odstawiam go i daje smoczka i zasypiamy
u nas był wczoraj taki dzień cyca chyba;D dziś je krócej nie po godzinie tylko 20 min i koniec;D -
Czesc.
Dzoana trzymamy kciuki
KotMisia ja wczoraj podalam 90ml mm... ale tylko dlatego ze nie umiem ibslugiwac laktatora lub jest on zepsuty. Chce ja przyzwyczajac do smokani butelki ale mm mam tylko awaryjnie jakby mnie w domu nie bylo a Mala byla glodna. Tez nie jestem za podawaniem za wczesnie mm ale raz na jakis czas jej jie zaszkodzi.
Nam wczoraj pepuszek opdadlyeah! I dzis namy polozna zobaczymy co powie
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyEklerka wrote:HELP
5h nieprzerwanej aktywności polegającej na rozglądaniu się, noszeniu, bujaniu, wożeniu wózkiem po mieszkaniu, przebieraniu (poszło 6!!! kup), karmieniu się co godzinę lub pół godziny, odbijaniu i ulewaniu a więc i przebieraniu ubranek... Finał - ja dostawałam szału i po całym tym cyrku miałam takiego doła, że w nocy popłakałam dla odreagowania, mąż chyba wykazał większą cierpliwość ale też był poirytowany, oraz: 5 ubranek, rożek usztywniany, 3 pieluchy flanelowe i spodnie męża do prania (co zaczął się większy ryk, to butla w ruch, a jadł tak łapczywie, że zaraz czkawka... przy czkawce się ulewało - albo jeszcze zanim go zdążyłam ustawić do pozycji do odbijania - i ubranko całe mokre)Eklerka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny własnie pakuję się do szpitala... na wizycie lekarz stwierdził za mało wód płodowych...widocznie mi sie sączyły bo tydzien temu było duzo ich. Trzymajcie za mnie kciuki! Wczesniej nie moglam sie doczekac a teraz się boję!!! Dodam ze na ktg zero skurczy;(
Eklerka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 05:29
olka24, Puella, aktyde85, czarna panda, GabiK, nojaniewiem, Minka:), AGA 30, olis88, beti97, Magda_16maj, Magic, Nejcik, Bluberry, katalina, Agusia246, maribel, Eklerka, dorota1987, _LISICA, PIGULSKA, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczarna panda wrote:Dziewczyny własnie pakuję się do szpitala... na wizycie lekarz stwierdził za mało wód płodowych...widocznie mi sie sączyły bo tydzien temu było duzo ich. Trzymajcie za mnie kciuki! Wczesniej nie moglam sie doczekac a teraz się boję!!! Dodam ze na ktg zero skurczy;(
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Aniol gratulacje!
My tez po wizycie w poradni neonatologicznej przy szpitalu. Mala ladnie nabiera, ale musi zazywac zelazo zeby nie miala anemii- mam nadzieje ze nie odbije sie to bolem brzuszka
Teraz jedziemy w odwiedziny do babci na chwilkeGabiK lubi tę wiadomość
-
Aniol gratuluje, cudna coreczka.
Gosiu super ze Pola ladnie przybiera, az ci zazdroszcze tak pozytywnie, ze ten problem masz z glowy. Bo u mnie wielka niewiadoma z waga. A dzis zauwazylam u Liliany delikatne cienie pod oczami i od rana sie martwie czy anemia sie u niej nie rozwija czy moze to z niewyspania albo jeszcze cos innego. W poniedzialek unawiam sie do pediatry. Zeby jeszcze raz ja obejrzala i przede wszystkim zeby ja w koncu zwazono bo psychicznie wysiadam.
Karolcia rowniez sie ciesze, ze u was wszystko ok..
Dzoana kciuki