Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Dziewczyny za wsparcie. Wrocilam wlasnie po pracy i troche ochlonelam. Jak widzicie slawa na pasku w tvn nadal jest dla mnie mozliwa. Tym razem haslo "masakra w podwarszawskiej miejscowosci,zona urwala mezowi leb za glupie teksty " Kto wie,moze i super express o mnie napisze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gabi współczuję i podziwiam, mój kiedyś wcale nie pracował przez 9 miesięcy i podobnie miał na wszystko wyjeb***, wydaje mi się ze faceci czasem jak mogą to sobie po prostu na taki luz pozwalają, wiec może trzeba nim wstrząsnąć? Choć narodziny dziecka powinny już być bodźcem, co do jego tekstów, to hmm ja bym olala.
Przeszłam sama siebie jak Wam napisałam ze sobie robie stopki, to dole wakacje do miski gorącej wody z czajnika polalam sobie stopę i mam teraz pięknie poparzona -
O matko dziewczyny co sie dzieje z tymi poparzeniami? Wychodzi przemeczenie i permanentne niedospanie
Edytka olewam dziada. Ja go delikatnie za raczke prowadzic nie bede i oswajac z tematem,ze ma dziecko. Do cholery facet ma prawie 40lat i nie jest smierdzacym jajem.
Moj tata kiedys mawial,ze ja to lubie trzymac faceta krotko, rok,najwyzej dwaa tu sie wzielam zagapilam chyba
-
Gabik super babka z Ciebie! Mój na szczęście ogarnia zarobki bo sama musiałabym 24 godz na dobę pracować żeby wyrobić jego pensję. W ogóle dużo osób mi mówi że moje dziecko jest grubiutkie. No a jaka ma być jak ubranka na 62 już są dopasowane a 68 lekko luźne. Kupiłam jej dzisiaj w h&m body z gatkami i czapeczką w bananki. Słodko wygląda ale na długo nie posłuży
Mama mówi źe spodenki mogłyby być luzniejsze bo boczki jej wychodzą, a ja uważam że jest ok i tak mi wszyscy humor psują. Ja teź miałam pućki jak byłam mała i wcale nie oznaczało to że byłam gruba. Jutro jak będzie ciepło teź ją wystroję, a co ! No i długaśka się zrobiła. Sobie oczywiście nic nie kupiłam
dziś mam kryzys ubrankowy, szkoda mi odkładać bo są jak nowe, mogłaby jeszcze ponosić niektore, mam kilka ubranek w których ją uwielbiam,a one się kurczą
-
nick nieaktualny
-
Boziu kochana co sie dzieje z tymi facetami?
Madziorek ja chciałam dać 200 zł ale chyba damy 100
Ofeline już się przeraziłam że Ty juz w tyn roku we wrześniu chcesz wracać do pracy
Mim matka planuje dziecko krzyżuje nie ma łatwo
Widziałam że jest nas 9 w rywalizacji na endomondo przyznać się kto jest kto?
Ja liczyłam że dzisiaj chwilę z mężem posiedzimy ale jak na złość Pola zasnęła przed 22, mijemy bratu nawalił akumulator i potrzebował pomocy a na sam koniec mąż poszedł wczesniej spać bo jutro dniowko-nocka
Jak sobie radzicie z komarami? -
nick nieaktualnyGabik ...podziwiam! Ja bym takiego chyba zabiła powinien po stopach calowac ze macie takie cudowne dziecko i ze mu je urodzilas!!!!!
na szczęscie my nie kłócimy sie o nic jak tylko o mojego pojeb...ojca i calą rodzinke i o kase...kasa kasa kasa nasz odwieczny wróg ale mój mąz to zawsze obrotny pracowity i on za byle jaka kase robił nie bedzie i on musi miec tak zeby starczylo na wszystko ale ze lubimy wydawac kase to wiecznie jej brak i tak i tak mamy na trzepane kredytów w tym jeden dupny za wesele który konczy sie dopiero w listopadzie a rata to polowa mojej najniższej krajowej...gdybym wtedy byla mądrzejsza nic bym nie robila tylko slub i wypad w cieple kraje
Madziorek ja dalam 100zł
Katalina moj wazy prawie 6 kg ale jest bardzo długi 62 to takie ledwo ledwo nie wiedzialam ze dzieci az tak szybko rosną!!!i kolejne zakupy sie szykuja bo na 68 mam moze 3-4rzeczy;/
Beti powiedz ze jakby była koscista to by mowili ze glodzisz a TY chcesz jak najlepiej dla swojej malej więc dobrze wygląda a nie jak z obozu a najlepiej niech kazdy sam spojrzy w lustro bo fajnie sie gada komus!
co do szczepien Ja i kąpalam i bylismy na spacerze podałam tylko paracetamol i teraz jak widze ze mu te zęby dokuczają -daje gryzak i paracetamol i sie uspokaja...swoja droga jeszcze nie wyszlismy z kolek a tu zeby zyc nie umierac
mam problem nie mogę nic znalezc z filtrem na slonce dla alergicznej skóry niestety linomag sun i nivea dla niemowląt uczulu :(jak wszystko moze ktoras cos wie??gdzie znajde i jaka nazwa???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:44
-
Agus u nas morfologia to paskudna ze wzgledu na niedokrwistosc... za to tsh i cos tam z 4 w dolnej granicy normy ale po lekach.
I stalo sie. Ucieklam z domu. Olka ryczala mi caly dzien i orzed 19 pizglam grzechotka w ziemie i ucieklam na podworko. Poplakalam, pogrzebalam patykiem w ziemi i wrocilam. Zeby nie bylo bobo z babcia i tata zostalo... A tetaz spi jak anioleczek...
A ja zaczynan sie stresowac bo w srode mamy kardiologa... A endokrynolog pytala czy z serduszkiem wszystko ok bo Ola ma biale dlonie... i teraz boje sie jak cholera tej wizyty... -
Gabik jesteś fantastyczna, super kobieta i mąż po stopach powinien Cię całować że znalazł taki skarb.
My po szczepieniu całkiem nieźle, Nina śpi z krótkimi przerwami. Mam nadzieję że nie wstanie o 3 w nocy z uśmiechem mówiącym "dzień dobry mamo, pobawmy się"
Nina waży 4960gale jest śmieszna bo taka ubita i faldek i nas pod dostatkiem