X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi jedzie mąż po bandzie masakra. Podziwiam Cię że jeszcze mu nie wygarnęłaś

Blu jak Twoje oparzenie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 18:42

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Magic Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie z Wami na szybko.
    U nas bioderka ok. Kontrola 13 sierpnia.
    Trzymajcie sie kochane w te upały tropikalne ;)

PIGULSKA lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • nojaniewiem Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 19:55

km5skrhmrd9hz2o8.png
    atdcj44jp7zawxrm.png
    31.01.2014 - Aniołek 9tc
  • MiM Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabik z tego co piszesz to musisz być silną za Was troje. uśmiechnij się i nie płacz. każdy ma lepsze i gorsze dni.

03.02.2014
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny za wsparcie. Wrocilam wlasnie po pracy i troche ochlonelam. Jak widzicie slawa na pasku w tvn nadal jest dla mnie mozliwa. Tym razem haslo "masakra w podwarszawskiej miejscowosci,zona urwala mezowi leb za glupie teksty " Kto wie,moze i super express o mnie napisze ;-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:38

GabiK lubi tę wiadomość

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi współczuję i podziwiam, mój kiedyś wcale nie pracował przez 9 miesięcy i podobnie miał na wszystko wyjeb***, wydaje mi się ze faceci czasem jak mogą to sobie po prostu na taki luz pozwalają, wiec może trzeba nim wstrząsnąć? Choć narodziny dziecka powinny już być bodźcem, co do jego tekstów, to hmm ja bym olala.

Przeszłam sama siebie jak Wam napisałam ze sobie robie stopki, to dole wakacje do miski gorącej wody z czajnika polalam sobie stopę i mam teraz pięknie poparzona :/

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko dziewczyny co sie dzieje z tymi poparzeniami? Wychodzi przemeczenie i permanentne niedospanie :-(
    Edytka olewam dziada. Ja go delikatnie za raczke prowadzic nie bede i oswajac z tematem,ze ma dziecko. Do cholery facet ma prawie 40lat i nie jest smierdzacym jajem.
    Moj tata kiedys mawial,ze ja to lubie trzymac faceta krotko, rok,najwyzej dwa :-) a tu sie wzielam zagapilam chyba ;-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę z mojego wieczoru nici. hrabia wyczuł ze matka chce mieć wolne i heja do przodu. po cholerę będzie spać. zafundujemy mamusi kolke!! A co się będzie nudzić!
    padam na ryja!!!

03.02.2014
  • MiM Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabik no cóż miłość jest ślepa :) W innym życiu zostanę lesbijką nikt lepiej nie zrozumie kobiety jak druga kobieta;)

gosia86, Lama, GabiK, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik super babka z Ciebie! Mój na szczęście ogarnia zarobki bo sama musiałabym 24 godz na dobę pracować żeby wyrobić jego pensję. W ogóle dużo osób mi mówi że moje dziecko jest grubiutkie. No a jaka ma być jak ubranka na 62 już są dopasowane a 68 lekko luźne. Kupiłam jej dzisiaj w h&m body z gatkami i czapeczką w bananki. Słodko wygląda ale na długo nie posłuży :( Mama mówi źe spodenki mogłyby być luzniejsze bo boczki jej wychodzą, a ja uważam że jest ok i tak mi wszyscy humor psują. Ja teź miałam pućki jak byłam mała i wcale nie oznaczało to że byłam gruba. Jutro jak będzie ciepło teź ją wystroję, a co ! No i długaśka się zrobiła. Sobie oczywiście nic nie kupiłam :/ dziś mam kryzys ubrankowy, szkoda mi odkładać bo są jak nowe, mogłaby jeszcze ponosić niektore, mam kilka ubranek w których ją uwielbiam,a one się kurczą :/

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:55

• madziorek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile daje sie księdzu kasiory na chrzest???

201505111762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miscelle wrote:
    Co radzicie na ciemieniuche?
    polecam emolium żel na ciemieniuche u nas po 3dniach zeszla prawie cala ciemieniuszka stosuje tak jak pisze na opkaowaniu

• Agusia246 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziorek, a nie co laska?

Dziewczyny jak robilyscie dzieciakom morfologie to wychodzila ok? Bo my mamy totalnie rozjechana... Co drugi wynik za niski albo za wysoki, tsh za wysokie :( Przerazilam sie jak zobaczylam te wyniki...

3i4920mm0jlmd1e9.png

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu kochana co sie dzieje z tymi facetami?

Madziorek ja chciałam dać 200 zł ale chyba damy 100

Ofeline już się przeraziłam że Ty juz w tyn roku we wrześniu chcesz wracać do pracy

Mim matka planuje dziecko krzyżuje nie ma łatwo ;)

Widziałam że jest nas 9 w rywalizacji na endomondo przyznać się kto jest kto?

Ja liczyłam że dzisiaj chwilę z mężem posiedzimy ale jak na złość Pola zasnęła przed 22, mijemy bratu nawalił akumulator i potrzebował pomocy a na sam koniec mąż poszedł wczesniej spać bo jutro dniowko-nocka

Jak sobie radzicie z komarami?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik ...podziwiam! Ja bym takiego chyba zabiła powinien po stopach calowac ze macie takie cudowne dziecko i ze mu je urodzilas!!!!!
    na szczęscie my nie kłócimy sie o nic jak tylko o mojego pojeb...ojca i calą rodzinke i o kase...kasa kasa kasa nasz odwieczny wróg ale mój mąz to zawsze obrotny pracowity i on za byle jaka kase robił nie bedzie i on musi miec tak zeby starczylo na wszystko ale ze lubimy wydawac kase to wiecznie jej brak i tak i tak mamy na trzepane kredytów w tym jeden dupny za wesele który konczy sie dopiero w listopadzie a rata to polowa mojej najniższej krajowej...gdybym wtedy byla mądrzejsza nic bym nie robila tylko slub i wypad w cieple kraje
    Madziorek ja dalam 100zł
    Katalina moj wazy prawie 6 kg ale jest bardzo długi 62 to takie ledwo ledwo nie wiedzialam ze dzieci az tak szybko rosną!!!i kolejne zakupy sie szykuja bo na 68 mam moze 3-4rzeczy;/
    Beti powiedz ze jakby była koscista to by mowili ze glodzisz a TY chcesz jak najlepiej dla swojej malej więc dobrze wygląda a nie jak z obozu a najlepiej niech kazdy sam spojrzy w lustro bo fajnie sie gada komus!
    co do szczepien Ja i kąpalam i bylismy na spacerze podałam tylko paracetamol i teraz jak widze ze mu te zęby dokuczają -daje gryzak i paracetamol i sie uspokaja...swoja droga jeszcze nie wyszlismy z kolek a tu zeby zyc nie umierac :)
    mam problem nie mogę nic znalezc z filtrem na slonce dla alergicznej skóry niestety linomag sun i nivea dla niemowląt uczulu :(jak wszystko moze ktoras cos wie??gdzie znajde i jaka nazwa???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:44

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus u nas morfologia to paskudna ze wzgledu na niedokrwistosc... za to tsh i cos tam z 4 w dolnej granicy normy ale po lekach.

I stalo sie. Ucieklam z domu. Olka ryczala mi caly dzien i orzed 19 pizglam grzechotka w ziemie i ucieklam na podworko. Poplakalam, pogrzebalam patykiem w ziemi i wrocilam. Zeby nie bylo bobo z babcia i tata zostalo... A tetaz spi jak anioleczek...

A ja zaczynan sie stresowac bo w srode mamy kardiologa... A endokrynolog pytala czy z serduszkiem wszystko ok bo Ola ma biale dlonie... i teraz boje sie jak cholera tej wizyty...

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik jesteś fantastyczna, super kobieta i mąż po stopach powinien Cię całować że znalazł taki skarb.

My po szczepieniu całkiem nieźle, Nina śpi z krótkimi przerwami. Mam nadzieję że nie wstanie o 3 w nocy z uśmiechem mówiącym "dzień dobry mamo, pobawmy się" ;)

Nina waży 4960g :) ale jest śmieszna bo taka ubita i faldek i nas pod dostatkiem ;)

km5stv7321mp2ntw.png
‹‹ 1912 1913 1914 1915 1916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ