Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiu nasze to chyba bliźniaczki
Moja spała od 20:30 do 5 i od 5:20 do teraz
O tej 5 obudziła się z krzykiem bo nozki miedzy szczebelki poszły - zjechała w dół i w wombiaku się wsuneła między szczebelki - mistrzyni świata.
Wody we wro nie ma!
Gosia ja chwilowo nie spacerowa bo w te upały w ogórdku u tesciowej siedze (mamy pietro u niej wybudowane). Ale poszłam biegac wczoraj bo dzis wychidze a jutro tez nie bede miala kiedy. Jutro w gory jedziemy do KamienicyTam chlodniej to i spacer zrobię
-
nick nieaktualnyDZIEWCZYNY-PROBLEM
Wczoraj minelo 7 tyg od porodu, na kontroli macica obkurczona, odchody byly juz takie zolte albo w ogole a od jakiego czaasu znow krew - glownie po karmieniach. Ginekolog mowil tydzien temu ze to nie okres bo endometrium na to nie wskazuje. Ktos cos? -
Dobry!
Anioł u mnie też takie krwawienie 3 dni trwało dokładnie 7 tyg po porodzie i zdaniem mojego lekarza to nie @ bo tak samo jak u ciebie endometrium za wąskie. Wiec stawiamy na czyszczenie macicy
GabiK wstrzasnij chlopem do porządku!!
Coś miałam napisać ale zapomniałam...myslałam ze po porodzie będzie lepiej a tu niestety w głowie nadal sieczkaAnioł lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja.
Moja Mala padla po wczorajszym darciu sie o 17.20 i spala z 2godzinnymi przerwami na papu do 8.30
25syopni w pokoju (slonce sie strasznie opiera o sypialnie) a ta ma czkawke bo zjadla mleko w temp pokojowej!! Litosci. -
Olka mnie lekarz wysmial ze kupiłam krem z filtrem 50 z Pharmacerisa
Mówi: Pani ma zamiar z nim jechać na majorke i się opalać???
Ja no ze nie...
Doktor: to po co mu krem z filtrem, toż to sama chemia jest!
No i takim sposobem krem za cztery dychy leży w szufladzie bo już zglupialam smarować czy nie smarować... -
Hej Mamusie, mi zapowiada się ciężki dzień. W nocy standardowo się karmimy , nic się od urodzenia nie zmieniło prócz tego że moja mleczarnia zalewa wszystko. Obudziłam się cała mokra, prześcieradło i materac zalany. Tylko dlatego że Młoda była głodna, nie czułam że leci. Wiki się najadła a tu dalej cycek jak kamień. Pies się pochorował o 10 startuje do weta, oczywiście chcąc spr co mu jest pochyliłam się i zrobiłam kałużkę mleka, zauważyłam po chwili jak usiadłam na krześle, a jak o 5 chciałam dospać z Małą to zalałam jej cały rękaw. Później od rana masakrycznie ulewała i tym sposonem do godz 8 zmieniłam 4 razy bluzeczkę, 2 moje bluzki od piżamy, spodnie i nawet majtki mi obrzygała. Teraz śpi a ja mam chwilkę dla siebie. Aga sama robiłaś tsh czy lekarz zlecił? ja mam niedoczynność i nie wiem czy nie powinnam Wiki przebadać. Jak mi się uda to dopiszę się do rywalizacji na endomondo
ostatnio znowu rozpuściłam się zs słodkim, ale nie przytyłam. Tylko w ten sposób też nie schudnę. Zła jestem ho znowu zostawię dzisiaj mająfek u weta, ale dla Lakusia wszystko zrobię, bida na mnie patrzy tymi ślepkami, piszczał w nocy i nie je
-
Dzien dobry
Mam spore braki bo zakupiłam nowy tel i jeszcze nie skonfigurowałam w nim neta wiec musialam odpalić teraz laptopa zamiast np. zjeść śniadanie
Patrzcie jak mnie do was ciągnie
Moje słonce spało ładnie w nocy, zero histerii i gorączki po szczepieniu więc odetchnęlam z ulgą.
Gosiu to Miscele pisala, że wraca we wrześniu do pracy
Kotmisia cudnie z Oleńką wyglądacie i w cale na chudzinke mi nie wygląda
Beti moja kluska też juz ma rozm. 62 na styk, czuje ze za niedługo będę zakładać 68 a myślałam, że w 62 dłużej pochodzi ale za to widać jak mój pulpecik szybko przybiera
A my z męzem szalejemy w sypialni i jest całkiem spoko, ( trochę boli na początku ale daje radę) w ciąży uważaliśmy ze względu na dziecko a teraz czuje się jak podczas starań, stare dobre czasy mnie sie przypomniałyI powiem wam, ze to bardzo zbliża
A moja Lilianka tez ma czesto czkwakę i kicha.
Aha Lili chyba odkryla, ze ma raczki bo co chwile pcha je do buzki, wypluwa smoka i paluchy ciumka a glodna nie jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:33
PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość
-
Au nas o piątej rano wróciło wzdęcie, zjadłam wczoraj zupę botwinkę i mięso ze szpinakiem, może to cholera od tego.. A już taki spokój był, simeticon od rana do karmienia i mam nadzieję że to jednorazowy incydent. Uff już myślałam że mogę powoli wprowadzać jakieś nowinki do diety, ale widzę że trzeba bardzo ostrożnie
-
A niby co łaska powinno być, ale moze dzis pójdziemy załatwiać, bo ostatnio tylko pytaliśmy o termin. Moj mąż tez chce dać 100 zł a 500 to przesada !!! Ale cennik tam macie Blu.Lokal mamy zaklepany.
Moze tez sie do was przyłącze z endo. Trochę Was nie czytałam, nie wiem skąd macie czas jeszcze pisaćpostaram sie nadrobić