Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lama w sumie twoja praca może przypominać pracę psychologa klinicznego
niekiedy mam ochotę moich współpracowników wysłać na oddział zamknięty albo na kozetka do psychoterapeuty.
kiedyś spotkałam jednego z kierowników (na szczęście nie mojego) w sklepue spożywczym który darl się po kasierce jakby co najmniej był jej pracodawca. niestety musiałam mu zwrócić uwagę ze nie jest w pracy. nie cierpię jak ludzie traktują pracowników sklepów jak śmieci. sama na studiach pracowałam na kasie i wiem ze nie wolno się odezwać.03.02.2014 -
Ja też dołączyłam do rywalizacji na endomondo pod tajniacką ksywką Madzia K:)
W ramach zrzucania zbędnych kilogramów skoczyłyśmy na mały spacerek z rana kiedy jeszcze takiego skwaru nie było, ale i tak o 10:00 już się o własny język potykałam wracając do domu, bo jednak temperatura się rozkręciła w błyskawicznym tempie... -
Co wy dziewczyny pogoda jest cudna!!!
Ja polezalam trochę na słonku a Młody w cieniu, przyjemnie wieje wiaterek
Teraz się karmimy a potem wracamy do cienia, jak Nikoś usnie to może poczytam najnowszy numer Mamo to jaGabiK lubi tę wiadomość
-
Chyba dzisiaj padnę... u weta poszło sprawnie, piesio dostał sporo zastrzyków. Na razie nie wiemy co mu jest , obawiam się raczyska
później młodą w wózek biegiem do apteki, dwa sklepy żeby zakupy zrobić. Ugotowałam psu jedzenie, podszykowałam obiad , ogarniałam Wyjca. Teraz usypia bo przed chwilą obudziła ją moja mama bo musiała poprawić drewniany stołek nosz kur... jeszcze co chwila wybudza ją odruch moro. Normalnie super wakacje jak ta lala , ciekawe kiedy znowu poleżę do góry brzuchem. Dobrze że w domu chłodno bo bym zwariowała.
-
nick nieaktualny
-
Mogę prosić o link do endomondo?
Chętnie się przyłączę, o ile Karolek pozwoli wyjść na spacer, bo ostatnio trwają max 15min, bo wyje tak, że wstyd mi ten wózek pchać i wracamy do domu
Znalazłam, przyłączam się do grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 16:04
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny