Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
GabiK jesteś wielka... ja bym się załamała nie mając wsparcia w mężu. I tak. Masz racje wygarnij mu bo związku trzeba sobie wszystko mówić. Inaczej powstaje tzw kwas
jesteś niesamowita...i masz wielkie jaja :*
Kochane nie nadrobie Was bo moje dziecie się popsułomoże nie oszaleje i nie bede obok Gabik w gazecie " skoczyla z okna bo dziecko jej płakało"
GabiK lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Beti ale masz produkcję mleka jestem pod wrażeniem. Oby u piesia nic poważnego nie wyszło, może też mu upały doskwierają
Karolcia ja nie mogę w telefonie nic zrobić na stronie Endo i muszę z kompa
Miscelle u nas też wróciły problemy brzuszkowe i niestety chyba po tym jak wróciłam do nabiału więc znowu robię przerwę na nabiał
To Pola to śpioszek bo w dzień drzemka od 14-16/17 a rano wstaje po 9, dzisiaj o 11Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 11:17
-
aaaaaaaaaaaaąaaaaaaaaaaaa jeżeli któraś z Was marzy szybko o drugim dziecku to wypozycze jej swoje prawie dwu miesięczne niemowlę. cechy charakterystyczne : hrabia pijacy mleko z segmentu premium, cyc okazjonalny w ramach terapi "smutno mi przytule sie do cycka". jego płacz dochodzi do najgłębszych zakątków mózgu przyprawiajac o niesamowitą migrene.
gwarantuje ci nieprzespana noc i wyjacy poranek. sen w ciągu dnia okazjonalnyWonderwall, gosia86, KotMisia, Lama, katalina, Anielka lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Ewelinka fotoboom albo gp studio,uprzedzam,ze facet robi w slimaczym tempie np 10dni.sie czeka. Odpisuje na maile po 2 dniach,ale w sumie ladnie robi i tanio. U mnie dziadkowie zachwyceni albumem.
Beti jak ja Ci zazdroszcze tej mleczarni!
Magic jaja mialam zawsze,moze dlatego,ze tatus chcial chlopaka
A ja wlasnie siedze w lesie Kabackim i jest bosko! Chlodniutko,przyjemnie,az mi sie spac zachcialo. Moze rymsne sie obok Kuby do wozka
Acha i nadrabiam na endomondo,moze cos z tylka spadnieWonderwall, gosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
Dorzuce ksiezniczke rozmiar mini
A tak serio to jak mi tak mega zle to mysle o tych dziewczynach ktore nie moga miec dzieci... o tych ktorych dzieci sa bardzo ciezko chore... Na fb naleze do grupy rodzicow wczesniakow... Dzis zmarl chlopczyk...
Ciagly krzyk Oli nabiera innego sensu... -
kotmisia niestety mam przyjaciółkę której 3 in vitro się nie udało. I nie wiem czy kiedyś będzie mogła mieć dzieci. niestety odsunela się ode mnie. nie nalegam. czekam aż jej przejdzie złość na mnie ze mam dwójkę dzieci. chciałam żeby była matka chrzestna dla hrabiego ale odmówiła.
mam n adziejje ze Bóg da jej kiedyś dziecko03.02.2014 -
Kotmisia masz rację, wszystko nabiera wtedy innego sensu. My wczoraj ogladalismy program o surogatkach (wg mweza o surykatkach
) patrzylam na determinację tych ludzi i dziekowalam Bogu że mamy trola.
Mim mam nadzieję że pracujesz w reklamie bo marnujesz się dziewczynousmialam się
Chyba dołącze do Was na endomondo bo waga jak zaklęta +5kg
Mi wyskoczył pryszcze a dokładnie 2 w jednym miejscu... Wygladam jak jednorożec a że jest bardzo głęboko pod skóra o mechanicznych metodach nie ma mowy więc siedze z zielona glinką na twarzy, mąż się nabija a młoda dziwnie patrzya w ciąży malam taka piękna cerę!