Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia, moze czesciej ja zostawiaj z tatusiem i babcia zebys mogla mozg zregenerowac. W koncu malej sie krzywda nie dzieje jak Cie nie ma?
Boze, nastrasza czlowieka jakimis glupotami i wyjsc z siebie ze strachu mozna. Jak probowalam zinterpretowac wyniki Zosi to jedna z pierwszych sprawdzanych informacji poinformowala mnie, ze przyczyna moze byc np bialaczka. Natychmiast przestalam sprawdzac. Na prawde coraz czesciej mam wrazenie, ze niewiedza jest blogoslawienstwem.
W ogole pani fizjoterapeutka powiedziala ze Zosia powinna juz powoli wyciagac raczki do tego co ja interesuje, a tu sie wcale nie zapowiada
-
Dzieki Dziewczyny
Podbudowalam sie
Nastepnym razem jak uslysze taki tekst to lutne w pysk i nie dam na dentyste
Kotmisia dobrze,ze sie nie najadlas robali w tym ogrodku w mysl wierszyka "nikt mnie nie kocha,nikt mnie nie lubi,pojde do ogrodka najem sie robali"bo my Cie kochamy i lubimy,wiec nie grzeb patykiem w ziemi,nie szukaj robali
Gosia ja pod linkiem jaki przeslalas znalazlam grupe i wydaje mi sie,ze rozpoznalam wszystkie dziewuszki. Ja sie kryje pod imieniem Agnieszkaa jutro sie wybieram z Kubusiem i bedziemy bic Wasze rekordy
gosia86, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to Pola pobiła dzisiaj rekord w spaniu i w przerwie na jedzenie zjadła o 21:20 i dopiero teraz je. 8 godzin przerwy między karmieniami to nie za dużo?
Pampers osikany ledwo co może z jeden raz. Martwi mnie to czy te przerwy w jedzeniu są zdrowe i normalne? A jeszcze coś dziwnego zrobiło jej się na tyłku i nie wiem co to bo takie białe krostki na kości ogonowej a mądry Internet mówi że to grzybica ;( w ruch poszedł sudocrem.
U nas niestety komary się pojawiły i boję się żeby nie pogryzły Poli
Powinnam spać w łapkach niedrapkach żeby nie drapać nóg w nocy
Paulina też uważam że Ola podobna do Ciebie