Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MiM z kolei Ciebie sobie zupelnie inaczej wyobrazalam
Aniol Ty chyba sama w ciazy nie bylas wcale
KotMisia, super, ze zaczynacie cwiczonka, na pewno duzo pomoga, u nas bardzo widac roznice. Porownamy potem informacje
Puella u nas ta magiczna granica trzech miesiecy by sie w sumie zgadzala. U mnie zwlaszcz tesciowa tak gadala. No i wszystkie mile panie dookola. Natomiast moja matka na poczatku tez mowila, ze to dziwne, ale jak pare razy dluzej pobyla z mala to tez stwierdzila ze nic jej nie jest i ze widocznie tak ma. Zosia nadal sporo protestuje ale nauczyla sie to robic tak slodko, bez histerii.
Czy Wy tez macie takie opory przed zostawieniem dziecka z kimkolwiek? U mnie tylko maz narazie zostal z nia kilka razy sam, ale nigdy nie dluzej niz 3 godzinyNawet jak komus ja daje na rece to stoje niedaleko i podgladam
-
MiM a ja tak sobie Ciebie wyobrazalam
a jaka falde?
Agusia te trzy rzeczy lekarka wymienila jako kwalifikujace sie pod NOP i z tym kazala sie zglosic do szpitala,przy czym ten krzyk to mial byc charakterystyczny w taki sposob,ze jest non stop na tym samym poziomie,nie taki falowy,ze raz glosno opada i znowu glosno,tylko staly wrzask. Powiedziala,ze nie da sie z niczym pomylic i sie zorientuje. -
Acha,ja tez nie chce nikomu.zostawiac, i nie pozwalam nikomu brac na.rece
tylko maz,a tak unikam jak moge wymigujac sie roznymi metodami
boje sie,bo ludzie nawet nie umyja rak a sie pchaja do brania dziecka,albo maja malutkie dzieci w tracie diagnozowania szpitalnego w chca brac. No sorry! Skoro oni nie mysla to ja musze.
-
Gabi to sobie wyobraz co bylo u nas na weselu, Karolka- głowna atrakcja zaraz po młodych, ja to takiej fiksacji z braniem na rece az nie mam ,bardziej sie boje, ze ktos zle chwyci, ale moj nie mąż to myslalam, ze zabije kazdego kto sie tylko zblizal do wozka, no oszalal chlopak punkcie corci
GabiK lubi tę wiadomość
-
Karolcia Ty szczupaku!
Ja.dzis nie chodze, pizdziawa,a mnie od wczoraj pol glowy boliz czego niepokojacy wniosek-gdzie reszta mojego mozgu???
Ale mam pomysl na nastepny miesiac endomondo,tylko nie wiem czy sie da-wspolny cel np. 1000km w 28dni. Co Wy na to? Kazdy wychodzi ile da rade, Ewelinka trzasnie z 500km, Karolcia 400km a my resztegosia86, Karolcia88, Eklerka, Anioł, MamaiHania, MiM, Wonderwall, Lama, Anielka, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Kotmisia to ja bardzo poprosze o zestaw cwiczen, bo moja tez sie tak uklada, ze głównie na swoja prawa strone i tez juz wszyscy na to zwrocilismy uwage, poki co to staram sie jej glowke przekreac na druga strone. Na brzuszku podnosi lepek, tylko marudzi przy tym
-
Gabik zdjęcie sprzed 2 lat i jakieś (mniej więcej- waga odmówiła posłuszeństwa
) 9kg mniej
fajny pomysł na następną rywalizacjęale ja oddam Ewelinie jeszcze ze 100km z mojego założenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 13:02
-
Edyta...a jak ją podnosisz? W jakich pozycjach nosisz? W jaki sposób zmieniach pieluszki? Jak nóżki do góry podnosisz?
Jak będę miała chwile czasu to wrzuce zdjęcia jak z Miska walczymy z tą asymetrią (musze zdjęcia porobić)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 13:05
-
Agusia ja zostawiam tylko z mężem i raz z mega konieczności podrzuciłam do siostry na dwie godzinki, ale strachu nie miałam, bo mam super siostrę, która ma rocznego synka, więc wprawiona:) Na ręce bierze tylko moja mama i siostra poza nami. To nie lala, jak będzie troszkę większa to jasna sprawa, czyli jak 18- stkę skończy:)
My dziś jedziemy na weekend w góry do Brennej, także od rana zalatana jestem, a jeszcze na przeglądzie samochodu byłyśmy, bo wielce się na wycieczkę szykujemy, Hania ma już misia w teczce, a o samochodzie zapomnieliśmy (poważni rodzice)
GabiK lubi tę wiadomość
-
Puella a dobrze robię układając Mała tylko na mniej lubianym boku? w nocy i tak przekręca się na plecki ale główka jej zostaje przekręcona na lewo (czyli tam gdzie nie lubi). Jest zdecydowanie lepiej. Sama też już czasem układa w drugą stronę bez krzywienia się i marudzenia
-
Puella byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia bo u nas tez asymetria a rehabilitacja 28.07 (zamawiana w czerwcu) i to prywatnie
Dziewczyny nie bardzo kumam te łokcie i kolanato mają być po przeciwnej stronie czy lewe do lewego prawe do prawego? Ja mojej czasami po przekątnej dotykam rączka nóżki ale.łokciem to nie ma szans
-
Puella, ja też poproszę o rady, bo Karolek najchętniej by tylko na prawą stronę główkę dawał
Co przekręcę na lewo, to zaraz przekręca... Przełożenie poduchy w łóżeczku na drugą stronę nic nie dało i teraz trzyma głowę w kierunku ściany a nie nas
Trzymam go teraz tylko na prawej ręce żeby patrzył na mnie i tu przynajmniej mamy sukces, bo patrzy tylko na lewo
Gabik, dobry pomysł z rywalizacjąJa miałam zamiar dziś poczłapać trochę, bo chatę ogarnęłam i obiad na dwa dni zrobiony, ale wieje tak, że łeb chce urwać
Wczoraj dupa ze spaceru bo od 16 do północy ciągle deszcz, burza, deszcz
Lama prawy łokieć i lewe kolanko, lewy łokieć i prawe kolankoU nas też łokciem do kolanka nie dostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 13:09
GabiK, Lama lubią tę wiadomość