Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o ładny smoczus
moja tez jest antysmoczkowa, na poczatku to wcale nie chciałą, ale teraz juz kilka razy udało mi sie że ze smoczusiem usypia a potem wypluwa
Bo czesto jest tak ze ulewa leko ale jeszcze by cyca ciagneła i wtedy tez niejednokrotnie uda mi sie ją oszukac smoczkiem -
Kotmisia, a mówiłaś, że z każdym dniem lepiej już
no nic marudy nam się trafily, trzeba to przeżyc, biorąc pod uwagę jaką miałam ciąże, szczególnie początek, to mnie wcale nie dziwi, że me dziecko płaczliwe.
Czy u Was też tak piździ? Ja z domu dziś nie wychodzę, nie ma mowy, u mnie 16 stopni i wieje okropnie, brrrr...
Rozkminiłam chyb a endomondo, jednak musialam sie zarejestrować, powiedzcie prosze jeszcze raz jak Was znalezc zeby dolaczyc do tych rywalizacji? jesli mogę -
A to z moich obswrwacji. Ola jak lezy na brzuchu to leniuch kladzie glowe i w dupie ma podnoszenie glowy. Do tego lubi ukladac sie w jedna strone. Na brzuchu to tylko patrzy w lewo. Uwazam ze cwiczenia nie zaszkodza a tylko moga pomoc. Oczywisxie podziele sie nowa wiedza
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c6081eaa5fa.jpg
artystyczny dziubek w łazience. proszę nie zwracać uwagi na falde na brzuchuKarolcia88, nojaniewiem, Anioł, Puella, gosia86, GabiK, MamaiHania, PIGULSKA, Anielka, katalina, Bluberry, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Musze Was nadrabiac etapami bo potem nie pamietam co mialam napisac...
Gabik, jakos mniejwiecej tak sobie Ciebie wyobrazalamA powiedz, czemu obserwacja po szczepieniu jak jest krzyk nieprzerwany? Bo moja tak dokladnie miala, ale mi nikt nic nie powiedzial...
W ogole to strasznie sie boje bo dzisiaj mamy 2 dawke szczepienNie chce nie chce nie chce. No ale jak sie powiedzialo a to trzeba powiedziec b.
My sie staralismy po pierwszej operacji i pol roku brania visanne przez 2 cykle, ciaza obumarla, potem kolejne 6 cykli, kolejna operacja i w nastepnym cyklu sie udaloMaz z tych pijacych raczej, ale na miesiac przed staraniami mial bana na wszelkie uzywki. A ile systemow ja wyprobowalam... Co 2 dzien przez prawie caly cykl (bo a nuz owulacja kiedy indziej bedzie), codziennie w okolicach owulacji, co 3 dni ze strzalem w owulacje, co dwa dni, ale w owulacje i dzien po tez...
Z tym planowaniem plci tez tak slyszalam, z tym ze nawet jesli byl strzal w sama owulacje a wczesniej juz tam czekaly przyczajone x to i tak bedzie dziewczynka -
Aha, Aktyde, mi tez WSZYSCY dookola wmawiali, ze z mala cos jest nie halo, BO PRZECIEZ DZIECI TAK NIE RYCZA BEZ POWODU. Otoz rycza!!! I kij im wszystkim w oko z takim stresowaniem matek. A mojej sie bardzo poprawilo i u Ciebie tez na pewno niedlugo bedzie lepiej
Lama, Anielka lubią tę wiadomość
-
KotMisia....bardzo bardzo dobrze zrobiłaś! Mała może mieć asymetrię, a lepiej teraz sobie to ćwiczeniami i pielęgnacją (wlasciwym podnoszeniem, noszeniem, przebieraniem, zmienianiem pieluchy) wyprowadzić.
Agusia...moja ryczy bardzo dużo. Moja mama jak tylko do nas przychodzi (codziennie) krzyczy na mnie żebym poszła z nią do lekarza, bo to NIENORMALNE żeby dziecko tyle płakało. Ja się wkurzam, bo przecież co mi lekarz poradzi. Ja to tylko czekam aż skończy 12 tygodni. Po tym 12 tyg ma być grzecznym dzieckiem!