Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina chyba nie ma malo wartosciowych karmien. Kazde dziecko inne
ja karmie codziennie ok 1,3,5
wpisz sobie w google = o karmieniu nocnym na blogu mataja.pl
Ciut lzej sie wstaje
A niby jest cos takiego jak kryzysy laktacyjne. Ja mialam w 6 tygodniu i pod koniec 3 miesiaca. Podobno czeka nas jeszcze w 6 miesiacu. Ale grunt to wytrwalosc
A przyszla mi z Bobovity paczka ze sloiczkiem i taka fajna ksiazeczka o rozszerzaniu diety
Bo niby tylko piers do 6 miesiaca ale juz po 17 tygodniu mozna zaczac pierwsze lyzeczkigosia86 lubi tę wiadomość
-
Pola je do 21-22 różnie potem pomiędzy 1 a 3 ale zdecydowanie częściej jest to 3 kolejne karmienie między 5 a 7 no a potem to już różne przerwy sobie robi od 1,5 do 4 godzin. Ale w nocy jak sie nie budzi do 3 to wtedy sama ją biorę do karmienia.
KotMisia tez miewam głupie sny
Ciekawe jak długo będzie mnie trzymać to pieprzone przeziębieniechyba znoszę to gorzej niż będąc w ciąży
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
1) To większosć Was nie była w ciazy jak widze po zdjeciachJakieś oszustwa
2) Gabik prześliczne zdjecia
3)Ta Eliza to faktycznie cosik dziwnego. Gosia a mozna zmienic ustawienia ze tylko spacery się liczą? Chyba mozna aktywnosci wybrać.
4) Ja mam zmasakrowane kolana i chwilowo zadnych aktywnosci. Wczoraj poszłam z tatą po arbuza łącznie 3,5 km i masakra. Dobrze ze tata masazysta to wymasował, porozciagał i bedzie lepiej moze.
5) mąż pojechał w nocy na kite'a nad morze - zasłuzył. Co prawda ja sama z małą i chorymi nogami ale dam rade. Mąż wroci szcześliwy i o to mi chodzi.
6)Mi tylko kolanka wyzdrowieją i zaczynam chodakowską i melb - juz mam sciagniete.
7) mi ginekolog pozwolil juz cwiczyc po 6 tyg
my zrobilismy Jagienkę w 1 cyklu - planowana. "Jedziemy na wakację i płodzimy" i spłodzilismy
gosia86, GabiK, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/601722249424.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e88c690a7fac.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0955b50889f0.jpg
Ja mam 72 kg przy 164, uda wielkie i cellulit a bylo tak ładnie przed ciazą. Ale wierze ze szybko to ogarnę.
Ja uwielbiam swoje oczy i cycki. i wciącie w talii. Poza tym charakter i uśmiechWonderwall, gosia86, PIGULSKA, Eklerka, GabiK, katalina, Anielka, aktyde85, beti97 lubią tę wiadomość
-
Dzoana moja Gabrysia tez byla taka senna i troche mRudna ale ja caly czas ja tulilam do siebie bo czesto robila podkowke i wlasnie miala tskie oczka jak do placzu takie mokre. To minelo jej po dwoch dniach potem juz byla radosna. Ale w te dwa dni to spala na mnie prawie caly czas w ciagu dnia, nie odkladalam jej bo bylo mi jej szkoda. Wiedzialam ze potrzebuje w te dni po szczepieniu szczegolnej bkiskosci ze mna.
Zatem mysle ze twoje dziecie bedzie szczesliwe jak go bedziesz tulic wiecej niz zwykle. O ile da sie jeszcze wiecej tulicWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:43
-
Ewelinke u nas na to schyniecie mowi sie inaczej ze dzeicko jest przelamane. Ale z tego co wiem podobno towarzyszy temu ogromny placz dzecka. Wtedy dziecko sie namierza. U nas kiedys jezdzilo sie do tzw znachorki u nas mowi sie do matusza czy matuszki i ona dziecko namierzala. Namierzanie chyba wyglada tak ze prawy lokiec do lewego kolana i odwrotnie. Potem chyba masuje kregoslup i jesli jakis kreg wypadl to ona wciskala chyba ten kregwswoje miejsce. Zapytam jeszcze mame dokladnie czy ja dobrze o ttm pisze.
W sumie namierzyc to moze chyba kazda.z nas sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 08:43
-
Karolcia co do kolejnej ciąży to nie martw się na zapas. Jak powiedziałam mojej gin ze ta ciąża to od strzała to od razu mnie uprzedziła ze mam nie cieszyć za bardzo facjaty bo to nie ma żadnego wpływu na prawdopodobieństwo 2 ciąży. Także uszy dl góry, u ciebie 2 będzie od strzała
Kochane wszystkie jesteście piękne. Gabik pozytywna energia aż bije od Ciebie! Anioł masz przepiękne oczy, takie głębokie:)
Kotmisia szczerze mówiąc chyba redbul to niedobry pomysł, tobie pomoże ale może Ci dodatkowo zaktywizowac Oleńke. Trzymaj się! Dzielna kobita jesteś, ja już chyba dawno bym odpuściła dlatego ogromnie Cie podziwiam
Ja w sumie lubie swoją twarz i chude... nadgarstkiGabiK lubi tę wiadomość
-
Wudaje mi sie ze nie chodzi o to ze samo powinno dotykac. Tylko np trzeba samemu sprobowac dotknac lewy łokiec do prawego kolana i na odwrot. Podobno dobrze to zrobic w kapieli czy po kapieli jak dziecko jest zrelaksowane. Chyba chodzi o to ze jesli dotkniesz to jest ok, a jesli nie tzn ze faktycznie jest przełamane
u nas tez zimno 15 stopni, troche słono swieci
o matko a ja mam 174 cm i waze uwaga 82 kg
a w dniu slubu wazyłam 67 kg a jak zacszłam w ciąze 75 kg
Cel 67 - wtedy wyglądałam akurat i wiele ciuchów mogłam sobie kupic a tak zazwyczaj rozmiaró juz nie ma tego co mi sie podoba.
Poki co moze kiedys sie uda te 67 osiagnac. -
Hej
Ledwo was nadrobilam ale udalo się.wczoraj robiłam kompoty z czereśni, wyszło 25 sloikow później byłyśmy u babci w odwiedzinach i dzień zlecial.
Ewlinkie odnośnie tej pozycji to mi się gdzieś przez oczy przewinęło w necie ze to ćwiczenie pozycji na szermierza i to całkiem normalne że dzieci tak śpią. Moja Lili tez tak czasami śpi.
A o tym co piszesz to nigdy nie słyszałam.
Dziewczynki piękne jesteście wszystkie i brzuszki niczego sobie macie. Ja jak odpale kompa to wrzucę swój brzuch.
A u siebie Lubie oczy, dlugasne nogi i uśmiech. Ogólnie mimo, że nie mam idealnej figury po ciąży czuje się całkiem sexi i dobrze w swoim ciele choć nie ukrywam ze parę kg mogłoby być mniej. No i moje rozstępy na brzuchu mnie zasmucaja.
GabiK laseczka z ciebie, żadnych dodatkowych kg nie widze
Laura piękne oczyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 09:11
GabiK lubi tę wiadomość