Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo nam sie zrobil chlopiec w dniu owulki potwierdzonej testamj owulacyjnymi i tak jak sie cofne w czasie to taki starany 2cykl bo wczesniej niby sie staralsmy niby nie bo albo praca ja nocke mialam czy cos i taka lipa wyszla wiec by pasowalo ze chlopiec przed sama owulacja jak to mowia a ze niby dziewczynka to kilka dni przed bo plemniki czekaja na atak
a lubie w sobie oczy i usta ogolnie lubie siebie cala nawet te rozstepy przezyje bo na modelke i tak sie nie wybieramWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:43
GabiK, MamaiHania, Wonderwall, gosia86, Lama lubią tę wiadomość
-
Eklerka wrote:Gosia, ja myję własną ręką
Gąbką było mi niewygodnie, myjkę miałam strasznie szorstką w dotyku, a gdy myję ręką, zawsze dodatkowo pomasuję brzuszek
Ogólnie to ja się z Karolkiem nie cackam... Rozbieram, zdejmuję pieluchę i bach do wanienki. Nie zdarzyło się ani razu żeby płakał, był niespokojny albo przestraszony... Leży grzecznie i krzyczeć zaczyna dopiero jak już leży w ręczniczku i zaczynam go ubieraćMateusz uwielbia się kąpać i ma zadowolona minkę
my się Kąpiemy na brzuszku;)
-
Dzoana Kuba spał cały dzień, myślałam,że taki zmęczony podróżami w tym dniu, ale to raczej po szczepieniu. Nam lekarka mówiła o ewentualnych reakcjach i to co piszesz to by się zgadzało. Obserwuj na okoliczność bardzo wysokiej tempki, krzyku ciągłego nie falowego przez 3h i drgawek bo wtedy biegiem do szpitala.
-
Aktyde moja Olka tez ryczek ale z dnia na dzien jest lepiej! przysiegam
Gabik ale masz te iskierki w oczach!Piekny usmiech.
Olka Ty w ogole ladna dziewczyna jestes
musze w koncu odpalic komputer i pozapraszsc Was na facebbokuGabiK, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Dzoana, Filip po 5 w 1 był maruda xxxl. Nie dało się go uspokoić przez kilka godzin. Następny dzień prawie cały przespal (oczywiście z przerwą na miche, bo co by się nie działo, to butla musi być ).
Gabik, ależ ooczywiście żeś piękna. Ja tam żadnych kg nadprogramowych nie widzę.
A ja Wam powiem, że jakoś nigdy swojego ciała zbytnio nie lubiłam, a teraz po ciąży jestem zachwycona, bo myślałam, że będzie ruina, a tu nawet pół rozstepa. No, może liczyłam na wieksze piersi, ale jak się nie ma co się lubi...GabiK, gosia86, Lama, Eklerka, beti97 lubią tę wiadomość
-
A to ja jeszcze nie doczytalam o co chodzi z tymi wloskami na karku
Ale Gabi kurcze na fotach tez od Ciebie taka pozytywna energia bije, jak ja zazdroszcze, bo ja to taki chodzacy ponurak z wygladu jestem i co mnie ktos poznaje, to mowi,k ze na poczatku sie mnie bal (odstraszam), i ze zyskuje na poznaniuale mozna sie takiego pozytywu nauczyc? jak tak to zdradz jak
Dziewczyny tragedia! Przeoczylam imieniny mojej corciForumowe Karoliny kiedy obchodzicie imieniny? Bo tez sie zdecydowac do konca nie moge na odpowiednia date.
-
Lecę na endomondo, za pol godz Eliza wyjdzie z dzieckiem na trening
zdjecie dziecka widzialam, ma z 5 lat to pewnie chetnie o polnocy w wozku pojezdzi
DżoanaA, Anielka, MamaiHania, Wonderwall, gosia86, Lama, PIGULSKA, Eklerka, katalina, beti97 lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Dzoana Kuba spał cały dzień, myślałam,że taki zmęczony podróżami w tym dniu, ale to raczej po szczepieniu. Nam lekarka mówiła o ewentualnych reakcjach i to co piszesz to by się zgadzało. Obserwuj na okoliczność bardzo wysokiej tempki, krzyku ciągłego nie falowego przez 3h i drgawek bo wtedy biegiem do szpitala.
-
GabiK wrote:Lecę na endomondo, za pol godz Eliza wyjdzie z dzieckiem na trening
zdjecie dziecka widzialam, ma z 5 lat to pewnie chetnie o polnocy w wozku pojezdzi
Laski ja idę spać...am dość na dziś. Nadrobie was jutro.. jakieś 10 str tylko mi zostało :p tylko nie produkujcie tyle bo nie ogarnę ;p
Wszystkie jesteście piekne! I najważniejsze jest to ze mamy nasze skarby!GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Dzoana moim zdaniem jest ok, trudno troche oceniac,bo szczepienie zbieglo sie z upalami. Jesli widzisz,ze mimo mniejszego apetytu nie jest odwodniony, siuski sa to nie ma nic niepokojacego w jego zachowaniu. Moj Kuba tez jakos mniej je i jest wyjatkowo marudny, krzyczy na przyklad nagle i bez powodu, albo budzi sie krzyczac, albo wrecz kwili przez sen. Ale sadze,ze po prostu zle znosi te duchote. Stawialabym,ze u Mateuszka to ta parowka przez kilka dni plus szczepionka. Oczywiscie jesli uznasz,ze to wyjatkowo niepokojace to zglos sie do lekarza, niech oslucha, obejrzy i sprawdzi czy cos sie nie dzieje.
-
nick nieaktualnyGabik jak jest edycja xxl plus zebra to ja sie pisze
a zreszta laskiii dla naszych dzieci i tak bedziemy najpiekniejsze i najukochansze na swiecie i to sie liczy;)
kotmisia dziękuje ale Ty przeciez tez ładna laseczka jestes;)
a ja to zawsze czarna bylam znaczy farbowana a po ciazy mi sie wymyslil blond takze ten no wiecie mam tecze na glowie jutro sie wam pochwale moją łepetyną juz wydalam 400zl u fryzjera ale od polowy w dol dalej ciemne wlosy mam a jak mialam czarne to mialam ladne teraz siano ale co sie dziwic sciaganie koloru niszczy
dzoana moj nie mial goraczki ale byl niespokojny i nie mial apetytu dwa dni ale pozniej dalej byl niespokojny jeszcze ze trzy dni i dawalam syropek paracetamol
Karolcia jestes wobec siebie za bardzo krytyczna ! -
GabiK wrote:Lecę na endomondo, za pol godz Eliza wyjdzie z dzieckiem na trening
. Coś mi właśnie od początku w tej Elizie nie pasowało;).
GabiK, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Czy karmiac mozna pic Redbula?
Ciesze sie ze dzieca apetyt ale boje sie o zeby. Bo moge przy nastepnej pobudce pasc ns ryjek
Karolciu to zalegle ale szczere wszystkiego naj z okazji imienin. :*
A powiedz kiedy mialyscie morfologie. Poprawily sieJulce wyniki?Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
KotMisia a my 9
Ale naskrobałyście wczoraj. Byłam tak padnieta że nie dałam rady wczoraj nadrobić .
KotMisia śliczne nogi
Gabi jesteś chodzący wulkan pozytywnej energii :*
Lubię w sobie nogi, zęby i usta
Anielka teściowa to za grosze rozumuGabiK, Anielka lubią tę wiadomość
-
pamietacie glupie sny w ciazy? Ja mam takie teraz. Snilo mi sie ze nadal bylam w ciazy. I byly problemy i nie wiem jak ale babcia michaka pomalowala Oli w brzuchu paznokcie na niebiesko. I bylam zla bo przeciez lekarze pomysla ze ma sine palce...
a my znow cycmatka zombie... dzieki bogu ze moge sie pomalowac