Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka olej te Elize, cos jest z nia nie tak chyba,bo co to za rywalizacja z laska,ktora cale dnie i noce chodzi i biega. Mialo byc km z dzieckiem w wozeczku,a trening o 23:33 z dzieckiem czy bieganie to nie jest spacer z dzieckiem,wiec dziewczyna chyba pomylila rywalizacje. Dla mnie Ty rules
Anielka, Wonderwall, Bluberry, MamaiHania, gosia86, gosiunia, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Alez ja Wam zazdroszcze, ze tak od strzala sie Wam udalo zajsc.
Nam w 12 cyklu sie udalo przy staraniu a wczesniej jeszcze bylo z 8 cykli pt "jak sie uda to sie uda", ale poronilam a potem dopiero w 4 pp. Wiec juz sie glowie jak bedzie z kolejnym szkrabem..
Gabik co to za metoda na wloski na karku? Pierwsze slyszeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 21:55
-
GabiK, dziewczyny doradziły, żeby poklepac po pupci. Klepalam i masowalam chyba z pół godziny, ale w końcu usnal.
Dziewczyny, postanowiłam jakiś czas temu, że odpuszczam tesciom, nie denerwuje się ich tekstami ani zachowaniem, bo każdy popełnia błędy. Niestety moja faza zen nie trwała długo. Przyjechali dziś obejrzeć wnuka i na dzień dobry dostałam nerwiozy jak zobaczyłam, że tesciowka chora. Ledwo mówi, ale twierdzi, że nic jej nie jest, bo uwaga uwaga NIE BYŁA U LEKARZA I NIE BIERZE LEKÓW! Już sama nie wiem, może to ja jestem nienormalna, bo mam inną definicję bycia chorym. Mąż próbował jej wytłumaczyć, że do niespełna dwumiesiecznego dziecka nie przychodzi się nawet z katarem, ale ona nie przyjmuje tego do wiadomości. Już nie wiem jak z nią rozmawiać, bo nie chcę się kłócić, ale chyba znowu zrobię jazdę. Ja nie wiem jak można być takim egoistą, żeby narażać zdrowie wnuka tylko po to, żeby cyknac sobie kilka fotek i wrzucić na naszą klate...GabiK lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:02
slash, Karolcia88, Anielka, beti97, GabiK, nojaniewiem, Wonderwall, MamaiHania, PIGULSKA, gosia86, gosiunia, dorota1987, Lama, Eklerka, katalina, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie akurat mieso z grilla wskazane no jest zdrowsze niz smazone.
Anielka tesciowa przesadzila. Czasem mam wrazenie ze niektore kobiety zachowuja sie tsk jskby dzieci nie mialy. A tsk naprawde maja np po troje. Juz zapomnialy chyba jak to jest miec male dziecko i je chronic. Tez takie znam anielka w swoim otoczeniu jak twoja tesciowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:04
-
U nas ciąża też od strzała, co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem, bo lekarze kazali nastawić się na dłuższe starania (mam wpn).
Slash, no właśnie. Teściowa ma 3 dzieci, więc tym bardziej nie mogę tego pojąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 22:08