Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinkie wrote:Dziewczyny nie poddawać się, brzuszek trzeba codziennie choć chwilę masowac i skóra musi się wchłonąć.
Ja w obwodzie brzucha przybrałam w ciąży aż 30 cm, codziennie staram się masowac brzuch takim zwyklym przyrzadem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca689f8c2352.jpg
i zostało tylko 3 cm do stanu sprzed ciąży w obwodzie brzucha. Teraz wiem ze masaż sam już nie pomoże więc muszę wziąść się za ćwiczenia
Eklerka dzięki wszystkie nasze pociechy sa slodkieto masz foto zaraz po porodzie to tez inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 17:29
-
Ewelina teraz nalicza tylko treningi zapisane przez gps, a wczesniej były też te z krokomierzem. Teraz będzie ok? To pierwsza rywalizacja jaką założyłam więc nie wiem wszystkiego
Mim ja sie wczoraj podwójnie cieszylam.bo była kupa a na dodatek przed kąpielą.
Dziewczyny które były ptzeziebione pocieszcie mnie że to że ja jestem przeziębiona nie oznacza że Pola musi sie zarazić
Moja mama mi prorokuje że kolejne dziecko to też będzie dziewczynka bo Poli włoski na karku robią się w taki warkoczyk, a jak rosną prosto to kolejne dziecko to chłopiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 18:36
-
dorota1987 wrote:Meldujemy się po wizycie u chirurga która trwała chyba minute. Powiedział, że 40% chłopców ma wodniaka i jakoś faceci nie wymierają i że na 90% się wchłonie...a jak nie to zaprasza za rok na wizyte. Kazał tylko jąderka układać do brzucha w pampersie (dziwne że nikt wcześniej tego nie powiedział).
W takim razie planujemy weekend i jedziemy do Wisły od jutra do niedzieli.
Dziewczyny super wyglądacie po ciąży, ja się sobie nie podobam, ale trudno.
A z tym układaniem jąderek do brzuszka wiem już ze szpitala tylko ze wtedy synek za każdym razem jest przesikany nawet jeśli ma większego pampersa
-
Gosiu ja miałam katar bo zaraziłam się od młodego. Tak mi się wydaje bo on zaczął pociagac noskiem dwa dni przede mną no i powiem szczerze że nie zakładałam żadnej maski, zdarzało mi się go oczywiście całować (bo kto by się oparł) i on już dawno zapomniał o katarze a ja jeszcze jestem trochę pociągająca
-
nick nieaktualnyGosiu Ja tez bym maseczke zalozyła...na wszelki wypadek przezorny zawsze ubezpieczony ;*
Obadam w Piotrze i Pawle tez masażer
Pytanie do wszystkich mamusiek Wasze dzieci planowane czy też nie a jak planowane to jakoś konkretnie??bo ja mialam planowane dziecko i chciałam dziewczynke i próbowalam taka jak to piszą w necie ze dziewczynke przed owulacją i dzidzi nie było a synek w dniu owulacji wyszedł bo już powiedzialam ze obojętne mi wszystko jedno chcę miec dziecko:)i sie zastanawiam czy faktycznie mozna zaplanowac płeć dziecka?? -
nick nieaktualnyEwelinkie moj maż nie pije nic!jest abstynentem wypil kieliszek wodki na naszym weselu i raz reddsa jablkowego kilka lat temu :)to by sie zgadzalo a brat męża ma dwie córki ale on pije nie jak pijus ale sobie lubi wypic piwko np a ja piwa w ogóle nie pije nie lubie a wodka okazjonalnie drineczki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 18:56