Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia mojej Hani nic się nie dzieje po bobie, po prostu zaryzykowałam pewnego dnia i zjadłam w godzinach porannych bez zbędnych formalności od razu kilo i wiedziałam, że jeśli ten test przejdzie to będę mogła jeść bez wyrzutów. Moja koleżanka zjadła 5 ziarenek i mówi "małego bolał brzuch, nie wiem czy po tym bobie" no też bym nie wiedziała jakbym zjadła 5, więc z grubej rury od razu:) Fasolkę szparagową też jem i soczewicę, no ale każde dziecko inaczej reaguje. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz czy Pola lubi mleko bobowe czy fasolkowe:)
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Aaa ma ja matka mówi że na sobotę będzie mleko i jak będę pić to pożyczy kozę
Karolcia mnie boli wszystko
Mamaihania ja mam dosyć słuchania że ją brzuch boli.bo na pewno coś zjadłam. A najczęściej słyszę to od ukochanego mężusia rzecz jasnaMiM lubi tę wiadomość
-
Meldujemy się po wizycie u chirurga która trwała chyba minute. Powiedział, że 40% chłopców ma wodniaka i jakoś faceci nie wymierają i że na 90% się wchłonie...a jak nie to zaprasza za rok na wizyte. Kazał tylko jąderka układać do brzucha w pampersie (dziwne że nikt wcześniej tego nie powiedział).
W takim razie planujemy weekend i jedziemy do Wisły od jutra do niedzieli.
Dziewczyny super wyglądacie po ciąży, ja się sobie nie podobam, ale trudno.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gosia jak Ty prawie nic nie jesz bidulo! Mój mąż też na początku jak Hanię bolał brzuch to zastanawiał się co zjadłam, ale po tygodniu mu wygarnęłam, że mogę nic nie jeść, ale to chyba nie jest rozwiązanie, bo ja też potrzebuję składników odżywczych żeby mleko było pełnowartościowe to przyznał mi rację i milczy w tym temacie od tamtego czasu:)
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka, Twój brzuch to jest nic w porównaniu z moim
A Dawidek to mega słodziak
Ja następnego dnia po porodzie (a właściwie 12h po cesarce, bo to chwilę po pionizacji). Od tego dnia nic się z sadłem nie zmieniłoWyglądam jak w 7 miesiącu ciąży jak nie lepiej i choćbym to sadło zrzuciła, to zostanie tona luźnej skóry, której w żaden sposób się nie pozbędę, bo kasy na plastykę brzucha nie mam i mieć nie będę
Więc Wy, laski, głowy do góry, bo ze mną żadna się nie może równać jeśli chodzi o ilość sadła i zwisy po ciąży
Dobra, jak już się kompromitować, to na całego
Poniżej jedno wielkie bleeee
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8849c302431.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 16:47
-
Gosia w luxie z okulista nam sie udalo na nastepny dzien po rejestracji- jakis wolny termin sie ostal. A na kolejna wizyte mamy 6 sierpnia wiec troche ponad miesiac po pierwszej wizycie