Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska masz racje trudno się opanować żeby nie pocałować.
Moja mama jeszcze twierdzi że jak matka kobiety urodziła pierwszego syna i matka faceta tez to ta para na pewno będzie mieć pierwszego syna. Ale w moim przypadku nie potwierdziła się ta teoria
Może sobie ustalimy że zwyciężczyni rywalizacji wymyśla rywalizację na kolejny miesiąc? -
nick nieaktualnykurde Gosia to tez by pasowało bo mój Darek był pierwszy a Ja mam najstarszego też brata...ale kurde to pewnie zbieg okoliczności
też do Was dołącze na endomondo ale musze ogarnac karte pamięci zeby sciagnac aplikacje na tel bo nie mam miejsca;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:17
-
U nas ciąża planowana, wymyśliłam ze będziemy się starać co 2 dzień zaczynając ok tyg przed owulacja bo po cichu obstawiam dziewczynkę
i u nas 100% trafność, stosunek 2 dni przed ovu i mam córę
a mąż alkohol pije od wielkiego dzwona i to bardzo małe ilości. Śmieje się do męża ze teraz będę mu sabotowac drugie żeby Nina miała siostrzyczke do zabawy
olka24, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja męczylam męża przed owulacja, w trakcie i po owulacji
akurat byliśmy na urlopie i mieliśmy z góry założenie: robimy dziecko! Więc nie wiem który strzał był trafiony no i mamy synka
Ja mam starszą siostrę a mąż jest pierworodny więc chyba nie ma reguły
gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj szwagier w ogole nie pije alko i ma 2 cory i 1 syna. Wiec ja tam nie wierze w planowanie plci.
Gosia lepiej maseczke zalozyc. My przez to ze nie mialam maseczki wyladowalysmy w szpitalu na 3 dni.
Ale wiadomo kazde dziecko inne -
My 2 dni przed owulacją, strzał w moje urodziny w trakcie imprezy wyszliśmy na numerek
. A w okolicy rocznicy ślubu dowiedziałam się, że numerek byl owocny
. Wystarana, wyczekana, wymarzona córa do pary dla cudownego synka
gosia86, Wonderwall, GabiK, Lama, PIGULSKA, beti97, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
[url=ht
Moja niunia w wersji plazowejDostalam to ubranko jakis czas temu od mamy mojej przyjaciolki. Pomyslalam jakie duze... a tu nagle dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:01
Wonderwall, gosia86, MamaiHania, slash, slash, GabiK, Anielka, PIGULSKA, beti97, gosiunia, dorota1987, Lama, katalina, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
U nas córka była zrobiona od tzw strzału, druga ciąża (poronienie)także. A o syna staraliśmy się 3 cykle. I to był strzał w owulacje.
ja mam starszego brata, drugi brat który zmarł przy porodzie no i trzecia jestem JAno także przewidywanie płci jest jak wróżenie z fusów.
więcej dzieci nie planuje03.02.2014 -
Anielka przypomnij co.to za metoda,bo moj Kubus nadal nie lubi nw brzuszku lezec,a powinien troche juz ogarniac temat.
Z ta plcia to oczywiscie zalezy czy przed ovu czy w trakcie czy po,ale duzo bardziej od parametrow nasienia faceta,czy silne i zdrowe chlopaki, ruchliwe i o prawidlowej budowie glowki czy niezbyt
Ale metoda na wloski na karku dziecka do mnie tam lepiej przemawiaMiM, Eklerka, Agusia246 lubią tę wiadomość