Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pigulska masz racje trudno się opanować żeby nie pocałować.
Moja mama jeszcze twierdzi że jak matka kobiety urodziła pierwszego syna i matka faceta tez to ta para na pewno będzie mieć pierwszego syna. Ale w moim przypadku nie potwierdziła się ta teoria
Może sobie ustalimy że zwyciężczyni rywalizacji wymyśla rywalizację na kolejny miesiąc? -
nick nieaktualnykurde Gosia to tez by pasowało bo mój Darek był pierwszy a Ja mam najstarszego też brata...ale kurde to pewnie zbieg okoliczności

też do Was dołącze na endomondo ale musze ogarnac karte pamięci zeby sciagnac aplikacje na tel bo nie mam miejsca;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2015, 19:17
-
U nas ciąża planowana, wymyśliłam ze będziemy się starać co 2 dzień zaczynając ok tyg przed owulacja bo po cichu obstawiam dziewczynkę
i u nas 100% trafność, stosunek 2 dni przed ovu i mam córę
a mąż alkohol pije od wielkiego dzwona i to bardzo małe ilości. Śmieje się do męża ze teraz będę mu sabotowac drugie żeby Nina miała siostrzyczke do zabawy
olka24, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ja męczylam męża przed owulacja, w trakcie i po owulacji
akurat byliśmy na urlopie i mieliśmy z góry założenie: robimy dziecko! Więc nie wiem który strzał był trafiony no i mamy synka
Ja mam starszą siostrę a mąż jest pierworodny więc chyba nie ma reguły
gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj szwagier w ogole nie pije alko i ma 2 cory i 1 syna. Wiec ja tam nie wierze w planowanie plci.
Gosia lepiej maseczke zalozyc. My przez to ze nie mialam maseczki wyladowalysmy w szpitalu na 3 dni.
Ale wiadomo kazde dziecko inne -
My 2 dni przed owulacją, strzał w moje urodziny w trakcie imprezy wyszliśmy na numerek
. A w okolicy rocznicy ślubu dowiedziałam się, że numerek byl owocny
. Wystarana, wyczekana, wymarzona córa do pary dla cudownego synka
gosia86, Wonderwall, GabiK, Lama, PIGULSKA, beti97, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
[url=ht
Moja niunia w wersji plazowej
Dostalam to ubranko jakis czas temu od mamy mojej przyjaciolki. Pomyslalam jakie duze... a tu nagle dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:01
Wonderwall, gosia86, MamaiHania, slash, slash, GabiK, Anielka, PIGULSKA, beti97, gosiunia, dorota1987, Lama, katalina, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
U nas córka była zrobiona od tzw strzału, druga ciąża (poronienie)także. A o syna staraliśmy się 3 cykle. I to był strzał w owulacje.
ja mam starszego brata, drugi brat który zmarł przy porodzie no i trzecia jestem JA
no także przewidywanie płci jest jak wróżenie z fusów.
więcej dzieci nie planuje
03.02.2014 -
Anielka przypomnij co.to za metoda,bo moj Kubus nadal nie lubi nw brzuszku lezec,a powinien troche juz ogarniac temat.
Z ta plcia to oczywiscie zalezy czy przed ovu czy w trakcie czy po,ale duzo bardziej od parametrow nasienia faceta,czy silne i zdrowe chlopaki, ruchliwe i o prawidlowej budowie glowki czy niezbyt
Ale metoda na wloski na karku dziecka do mnie tam lepiej przemawia
MiM, Eklerka, Agusia246 lubią tę wiadomość

Ola na komendzie spala. Mlody policjant takze bylo spoko