Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lama to faktycznie bałabym się nocki. Moja jak usypia o 17.30 to się zastanawiam czy postanowi wstać o np 1
jak Cię to pocieszy to moja też prawie cały dzień przespała i się boję co to będzie jak postanowi wstać o północy wyspana. Aż jej chyba przebierać z ciuszków nie będę coby się nie rozbudziła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:42
Lama, Karolcia88, Bluberry, Puella, Ofelaine, gosia86, Wonderwall, GabiK, Agusia246, beti97, Anielka, slash, DżoanaA, gosiunia, MamaiHania, katalina, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Karolcia moja obudzilam o 21 na karmienie i teraz rozbawiona oczy jak 5 zł leży w lozeczku. Coś czuje że to będzie długa noc. Dobrze mówisz z tym rozbudzaniem niestety dał się do niej moj mąż a że nie widział jej 4 dni to od razu do zabawy się dał i teraz będzie kicha. Mam nadzieję że Julcia będzie bardziej współpracująca
-
Pigulska jaki rozbrajajacy uśmiech Nikiego!!! Przystojniak
Co ja bym dała za takie zdjęcie Niny. Niestety zanim klikne zdjęcie uśmiechu już nie ma mimo tego że raczej wesoła jest.
Mim zyjecie? Mam nadzieję że Michaś zasnąłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 21:34
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Obudzila sie, ale j3szcze taka przydzumiona jest dalam jej flache i sie nie odzywam w nadziei ze sie nie rozbudzi bardziej
moj maz tez zawsze jak 2racal z pracy to ja budzil- ale raz go zostawilam z mega turbo maruda do uspienia- jak zobaczyl jak ciezko uspic to teraz czeka az Mala sie obidzi zeby sie przywitac
Lama, GabiK lubią tę wiadomość