Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia...ja też mam opryszczkę. W środę szczepiłam Miśkę i pytałam się lekarki co z tym zrobić. Powiedziała, że NIC. Małej już przekazałam przeciwciała karmiąc, mam jej tylko nie całować. Także spokojnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:59
-
Ja tez pytalam pediatry o opryszczke powiedział to samo co Puelli.
A ja poszłam spać z córcia i ok 2 godz spałam a Lili dalej drzemie przy cycku. Ale potrzebne mi to było bo juz podałam na ryjek z niewyspania.
Karolcia szacun
Gosiu przy gorączce można karmić z tego co wiem. Jak jest bardzo wysoka to wtedy chyba nie. A ile masz stopni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:57
-
Jak byłam przeziębiona (gorączka, masakryczny ból gardła, zatkane zatoki), to też kazał mi karmić. Michalina nic a nic nie załapała ode mnie, a wszyscy d womu się pochorowali, łącznie z babcia, która nas odwiedza. Także mleko mamy działa cuda.
-
To ja tak miałam na chrzcinach syna...babcia kupiła mu ubranko, które mi się nie podobało. Nie chciałam jej robić przykrości, więc był w garniturku, a później przebrałam go po swojemu (zamówiłam mu bodziaka ze skrzydłami na plecach
)
gosia86, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
-
Pochwale się bo u nas święto lasu moje dziecko śpi na brzuchu!!
tak jak Gosia mi radziła uspilam ja na swoim brzuchu i odlozylam. Co prawda na razie do nas na łóżko bo do łóżeczka jeszcze nie wiem jak żeby jej nie obudzić ale postęp jest!
W ogóle zasnęła ok 14:30 wstala o 17 wciągnęła 170ml mleka (rekord!) i śpi dalej. Z tej radości ja też 2 h drzemki zaliczyłam. Chyba ciśnienie dzisiaj do dupy bo oczy mi się same zamykaly
gosia86, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość