Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia śliczna Oleńka i fajnie tak popatrzeć jak się zmieniała z tygodnia na tydzień
nie ukrywam ze linka do bloga wrzuciłam z myślą o tobie :*
GabiK ale urocze zdjęcie Kubusia i książeczka fajnaDołączam do pytania slash jaka cena?
GabiK lubi tę wiadomość
-
W srodku obrazki czarno biale,a zestaw 4 ksiazeczki 29zl-30% bo taka promocja na ksiazki w smyku byla, a bylam wczoraj. Wzielam tez przyszlosciowo wierszyki Brzechwy
MiM mam Pepco niedaleko to podejde,bo jak wpisalam na stronie smyka to mi pokazal chustki po 100zl O_O -
Tai tak gosiu poprawilam na karolcia jak sie zorientowalam.
Karolcia to nie mam pojecia od czego te erytr. Trza by poczytac troche.
Zakladam jej te szelki w sumie nie cierpi ona bardzo z tego powodu. Na poczatku pieliszkowalam dwie pieluchy grubsze. Po szczepieniu szelki zakladalam na noc bo w dzien byla marudna nie chcialam jej dodatkowo stresowac. Ale widze ze to jej nie przeszkadza i nie sa trudne do zakladania. Tylko troche przeszkadzaja przy zmianie pieluszki ale troche. 27 lipca mamy kontrole ciekawe czy to cos da do tego czssu. S i powoem wam ze jak bylam ostatnio to w karcie o ile dobrze odczytalam bazgrol lekarza bylo oznaczenie IIc i jeszcze jakies znaczki dziwne
-
Dziekuje za troske. Ale chcialabym zeby juz nie musiala ich nosic. Czasem jak npie zdaze jej zalozyc bo chce cyca to zaladam szybkoxdwie pieluszki zdarza se ze tak juz zasnie i szelek nie ma. Ale czasem zakladam jej w czasie snu. No i czasem daje jej odpoczac zeby pofiksls troszke nozkami swobodnie. Moze nie powinnam bo lekarz powoedzial ze ma nosic jej non stop tylko do kapania zdejmowac. Ale ja czasem daje jej odpoczac choc chwile zeby pofiksla nozkami swobodnie.
Z drugiej strony kiedys tylko pieluszkowano i bylo ok. Moja ciocia swojej corce trzy pieluchy nawet kladla. -
Kurcze najtrudniej Was nadrobić po nocy
My od wczoraj testujemy hipp bio combiotik i po 2 butelkach poleciała taka kupa że masakra! Nina pierwszy raz była myta pod bieżącą wodą ale nie było radypewnie że ciężko to od razu zwalic na mleko ale nigdy nie ma u nas kup wieczorem także coś jest na rzeczy. Testujemy dalej
PIGULSKA, slash lubią tę wiadomość