Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash nie wiem.czy to to o czym mowisz,ale widze duzo takich robaczkow co wygladaja jak wieksza czarna kropka,a.ze mam kremowy kocyk i generalnie duzo jasnego w wozku to widze jak siadaja.
A upal dzis ma byc i tak do konca tyg.slash lubi tę wiadomość
-
Miałam przerwę w zeszłym tygodniu w spacerach przez to moje przeziębienie
Zaraz nastawiam zupę na obiad
Julci zawsze z paluszka krew pobierają? Pola pobranie zniosła dzielnie.
Chcę kupić Poli matę edukacyjną bo jak leży w łóżeczku to zawieszam grzechotki to macha rączkami
A ja głupia umowilam się na jutro do kosmetyczki na 15:15 ciekawe jak tam pójdę w taki skwar
Karolcia a pamietasz o braniu leków na tarczycę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:29
-
Karolcia hrabia po bebilonie ma kupkę koloru żółtego.
kotmisia ja nie chciałam prowokować losu moimi słowamitylko jak rodzi się dziecko nic nie jest już takie same :)bo nasze księżniczki i książęta zmieniają nasz świat wywracaja go do góry nogami
ale ja lubię ten mój świat do góry nogami
ps. Ooooooo idzie kupa!!!!!!GabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Tak Gabik to jest to, wyglada jak przecinek taka malutka kreseczka ten robak.
Moskitiere zakladam na wozek. Ale wczorsj wyszlam z nia troszke tak trzymajac na rekach.
Ile godzin spedzacie z dzieckiem na dworze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:32
-
Mim ja tez lubie ten wywrocony swiat i nie zamienilabym na nic innego.
Aha i wczroaj kupilam body w smyku ale na 74 bo na 68 juz nie bylo. Dwie pary spiocho spodenek za 25 zl i w 5 10 15 dwie szt body i skarpeteczki i w h&m biale buciczki z materialu takie ala balerinki sliczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 08:15
GabiK lubi tę wiadomość
-
Gosia poki co bylysmy raz i pobieraly z palca- dzisiaj sie okaze skad jej beda pobierac.
Tak biore euthyrox, nie zapominam bo mam przygotowany obok Julcynego mleka
Mim myslalam ze moze ta kupa to po mleku.. rozwialas moje nadzieje;)
Slash jak pogoda dopisuje to nieraz pol dnia- chyba ze sa te skwary to wtedy rano i poznym popoludniem a od 10-17/18 w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:52
slash lubi tę wiadomość
-
Slash ja różnie, jak ładna pogoda to spacerujemy do max 3h. Ale tak jak Karolcia i pół dnia kiedy jesteśmy na działce.
Ja zakupiłam w Smyku książeczki kontrastowe i wczoraj pokazywałam Kubie i przyglądał się cały czas. Na teraz kupiłam 3m+,ale widziałam,że są następne.
Taki zestaw
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1f3b27573b7.jpgPIGULSKA, dorota1987, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczęta
Nadrobiłam - jeszcze tylko tego bloga musze zobaczyć
Gabik - tekst mistrzowski jak zawsze
Moja własnie sobie leży i gada do siebie ale ogolnie ostatnio marudka jest.
Musze w koncu jakieś wiersze kupić i zaczać czytac
Od niedzieli zaczynam spacerowacjeszcze nogi lecze
Miłego dnia :*
GabiK lubi tę wiadomość