Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teoretycznie okolo 4 Mies uklad pokarmowy powinien byc juz w miare dojrzaly w porownaniu do poczatku, ja jestem ciekawa, czy mojej wysypka na buzce nie wroci po zmianie mleka. No Nic, sprobuje I zobacze. Zastanawiam sie tez Olka czy w ogole bedzie mi chciala pic ten bebilon, Bo nutramigen jest paskudny ale Mloda lubi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnielka wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was podaje jeszcze Sab Simplex? Jeśli tak to w jakiej dawce?
Anielka lubi tę wiadomość
-
Pigulska super ten blog! Warto poczytać..ten pierwszy cytat to aż mi się płakać zachciało
pomyślałam o moim synku ze on to czuje jak płacze to mi się smutno aż zrobiło
GabiK a używałas zielone pampki w rozmiarze 2? Bo ja tak i były spoko ale jakoś białe mi die bardziej podobają. Może 3 są zupełnie inne niż 2? Mam w domu ich sporo musze obczaić jak wrócę od rodziców;)
Ja tez idę spać. Dobranoc mamuśkiPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
jeszcze chciałam napisać,ale zawsze zapominam dżoana i olka24 macie piękne zdjęcia profilowe
śliczne z Was dziewczyny
GabiK ,Blubery i Pigulska jesteście Boskie i przesympatyczne
Eli dzięki że zawsze byłaśBluberry, slash, GabiK, Eli, PIGULSKA lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualnyGosiunia dzięki;*
Trzymamy kciuki za staranka
Ja uzywam 3zielone jak dla mnie super chociaz ma za duze prawie pod pachy to w udkach 2go odciskaly i faktycznie 3sa inne ciensze niz 2 i z2czesto bokiem siki szly a 3 ani razu nie przelal bokiem znowu nie chce mi sie spac za duzo snu mam czy jak;/pod koniec ciazy prawie nie spalam przez zgage i kopniaki malego a teraz nie wiem co mi sie dziejegosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ramach nudow cofnelam forum i poczytalam ost miesiac przed naszym majem czyli kwiecien w nocy prawie kazda nie spala.i skrobalysmy o zgadze i sikaniu;)potem porody jak kazda chwalila sie i cieszyla przypomniala mi sie cudna chwila jak zobaczylam synka a teraz juz z nami jest 2.5mca ale ten czas leci dzięki laski ze jestescie
dobranoc kolorowych
slash, gosiunia, GabiK, Bluberry, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis czytalam wasze wpisy po moim porodzie
Tyle cieplych slow...
MiM wykrakala ze zycie juz nie bedzie normalne...
Daje mi w kosc ta moja cora ale jak przychidzi wieczor. Tatus spi i mi pierdzi pod nosemOla w swoim lozeczku przez sen kreci sie i wydaje takie slodkie dzwieki to jestem najszczesliwsza na swiecie. Mam chlopa ktory nigdy mnie nie oszukal. Dla ktorego istnieje tylko jedna kobieta - ja. Mam corke ktora mimo trudnego poczatku swietnie sobie radzi... Ten placz minie...
Dziekuje za wrzucenie tego bloga. Od dzis jeszcze inaczej podejde do placzu...GabiK, gosia86, Eli, MiM, MamaiHania, PIGULSKA, beti97, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Aka kotmisia ja znam dwa sposoby na czary. Otoz to jest tak ze czasem niektore osoby nawet nke wiedza ze maja takie spojrzenia ze rzucaja uroki.
Jeden sposob to tski ze przelewasz wosk nad glowa dziecka jak spi cos na zasadzie wosk andrzejkowy i pstrzysz co wyjdzie. Moze to byx litera albo jakis znak kogos oznaczajscy. A moze nie wywjdzie nic.
Drugi to zliz czolko dziecka i wypluj to trzy razy za siebie. To jest prostszy sposob i zapamietsj jaki smak mialo czolko slony czy inny. co ci szkodzi zrobb to teraz nic nie tracisz.
Aha kotmisia neszcze jedno a mala jak ja nakarmisz to duzo ulewa i czesto czy wcale?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:56
-
Slash z dzieckiem nie trzeba jechac rano bo taki maluszek nigdy nie jest na cczo
Ja karmie i spokojnie jade do labo. I wychodzi tak z godzine po karmieniu. Nawet na chlopski rozum co to mleczko zmieni w wynikach? A po pobraniu obowiazkowo cycus
I to panie w labo same proponuja. Ja robie w szpitalu bo na oddziale odradzali Diagnostyke z powidu bledow.
slash lubi tę wiadomość
-
Co do urokow to jak zejdzie mi opryszczka to polize to moje male czolo
A co do ulewania. To kiedys duzo. Teraz mniej. Ale tez zalezy od dnia. I najczesciej jak po karmieniu jest kupa no i przy przewijaniu za bardzi brzuszek przycisne.
A mialam pisac ze dzis juz kupy nie byly zielobe. Moze w koncu dopasowalysmy zelazo. W dodatku mega wygodne bo syrop z miarka. Bo ten actiferol uciazliwy bo musialam odciagac. Wymieszac. Podgrzac.slash, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Kotmisia sliczne zdjecie ale widac jsk urosla przez te tgodnie.
Pytam o ulewanie bo moja siostra jak byla malutka to duzo plakala i uldwala i rodzice nie wiedzieli co jest grane i pozniej okazalo sie ze przy porodzie miala uszkodzony kreg tzn tsk jakby wyskoczyl ze swojego miejsca. Oczywiscie kto to naprawil w tamtych czasach ? Matuszka jak to u nas mowia czyli znachorka. Mama opowoadala ze jak ja nacisnela to az siotra bardzo mocno z bolj puscila baka a placz jak reka odjal i jak rodzice wrocili z nia do domu to spala cale 12 godzin non stop. to taka dygresja w tym temacie. No ale wiadomo byc moze kazdy przypadek jest inny.