Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy nie macie czerwonej kokardki a ja przy wózku mam taką
tylko teraz jest schowana pod rączką
[url=ht
To zdjęcie z pierwszego wyjścia na dwór, ładniejsza pogoda w kwietniu niż dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 23:00
Eli, PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość
-
Olka podobno nutramigen nalezy stosowac jak najkrocej, bo niby jest bardzo wyjalowione I w przyszlosci dziecko bedzie mialo problem z przyswojeniem bialka. Mamy wprowadzac bebilon po 3 cim Mies bardzo powoli, zeby zobavzyc jaka reakcja. Na poczatku tylko rano I obserwowac, a pozniej dalej nutramigen. Jak bedzie ok to bebilon 2 razy dziennie, AZ stopniowo zamienimy mleka.
Blu to moja bedzie wazyc 6,5 kg moze za2-3 Miesteraz bedziemy ja waxyc 30 go lipca na szczepieniu bo lekarz mial tak archaiczna wage, ze wyszlo na to ze Mloda Nic nie przybiera hehe, ale juz mu nie chcialam mowic ze tyle wazyla 3 tyg temu ;)tak czy siak powiedzial ze jest drobna ale dobrze przybiera
zreszta po kim ma byc gruba jak mama drobna a tata akurat jak to powiedzial pediatra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry sporo ten Twój Jasiu zjada ale teściowa dobrze mówi jak ma apetyt to nie można go głodzić a każde dziecko jest inne i ma swoje potrzeby
Całe szczęście Nikoś w nocy śpi spokojnie nawet 10 h z przerwą na karmienie
GabiK świetna mataGabiK, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Niemeza zawiozlam na pogotowie i sie okaze, ma spuchniety lokiec i nie moze wyprostowac. On nie z tych co marudza nadmiernie przy chorobie i wcale nie chcial jechac do szpitala tylko cos wymyslal, ze pojdzie jutro do rodzinnego...ja mu na to, ze chyba do psychiatry.
Laski dobrze, ze ja na parterze mieszkam, bo bym dzis chyba z okna wyskoczyla...normalnie siadlam do karmienia malej i ryczalam, bo juz nie mam sly, niby nic takiego sie nie dzieje, ale psycha mi siada, ja sie nie nadaje do siedzenia z dzieckiem w domu -
nick nieaktualnyBluberry wrote:Ola a jak Dawidek ma z dziąsełkami? dalej pcha rączki i się slini czy ustało? mój tak dziś piąstki gryzł wsadziłam palec swój to gryzł jak szalony, ja się boję już tego ząbkowania
-
Bluberry wrote:Ola a jak Dawidek ma z dziąsełkami? dalej pcha rączki i się slini czy ustało? mój tak dziś piąstki gryzł wsadziłam palec swój to gryzł jak szalony, ja się boję już tego ząbkowania
I nie ssie tylko gryzie masakra to już się zaczyna??!! -
nick nieaktualny
-
PIGULSKA wrote:Coś o płaczu naszych dzieciaczków
http://spijmalenstwo.blogspot.com/2013/02/pacz-vol1.html
Po przeczytaniu mam ochotę nie wypuszczać z rąk mojego skarbkaPIGULSKA, Bluberry, gosia86, MamaiHania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A promo w Kauflandzie mówi,że do 15ego lub do wyczerpania zapasów, to może coś zostało? Ja od dziś testuję zielone Pampki i jestem bardzo zadowolona,ale z rozmiaru 3, są cieniutkie, leciutkie i dupka jest sucha,a siuśki zamieniają się w żel w pieluszce, tak jak w reklamie
Poprzednie rozmiary niestety nie były tak dobre jak Premium Care ale przy 3 dla mnie zielone są lepsze, bo nawet w dotyku delikatniejsze,a nie takie papierowe jak Premium. Pełne zaskoczenie, bo ja zdecydowana fanka białych
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blu u nas to samo z łapkami w buzi i ewidentnie sobie coś tam gmera jakby w jednym miejscu. No ale nikt nie mówił, że nas zęby ominą
Na pocieszenie powiem,że różnie u dzieci bywa, jedne wiadomo gorączka, płacz a u innych, jak u mojej koleżanki, zauważyła dopiero przy karmieniu,że się coś białego w buzi świeci
, ale to chyba w nagrodę za bycie samotną, pracującą mamą, która pogoniła gnoja co to nie umiał być ani partnerem ani tym bardziej ojcem dla dziecka.
-
A mnie rozwala tekst "nie noś go na rękach bo się nauczy i będziesz miała problem" nosz ku***a 9 miesięcy go nosiłam pod sercem i teraz mam nagle przestać i czekać aż mi się dziecko usamodzielni??
A co to jest koń za przeproszeniem co się urodzi i od razu umie sam chodzić...
Tym akcentem kończę na dziś i życzę spokojnej nocy wszystkim Mamusiom i ich DzieciaczkomWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:36
olka24, GabiK, Bluberry, slash, gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
hej majóweczki
chciałam się pożegnać,dziękuję za przesympatyczne towarzystwo podczas przepięknych dziewięciu miesiączków oczekiwania na mojego najwspanialszego synka
niestety nie mam czasu Was już nawet podczytywać,poza tym wracam na ovu starać się o rodzeństwo dla naszego groszka
właśnie dziś przyszła pierwsza @ po porodzie
pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie -może jeszcze kiedyś trafimy na jakiś wspólny wątek
buziaki dla wszystkich cioć od Wojcieszka
GabiK, DżoanaA, Bluberry, MamaiHania, Wonderwall, gosia86, PIGULSKA, MiM, AGA 30, alma, Anielka, beti97, dorota1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Gosiu Wojtus sliczny, bardzo podobny do Ciebie
bede podpatrywac jak Wasze staranka I 3 mac kciuki, zeby szybko sie udalo :***
Dziewczyny ja tez z tych co nie cwiczy dziecku pluc, jak placze to biore na rece, a duzo osob zwraca mi usage, ze rozpiescilam.
O zebach nie chce myslec, mam nadzieje, ze wrodzi sie Natka w tate, Bo nigdy nawet jednej plomby jeszcze nie mial w zebiewiec niech wychodza bezproblemowo zdrowe I silne
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlu wlasnie moze byc tak ze wyjdzie zab nawet i za kilka ladnych miesiecy dopiero
ja smaruje dla sw spokoju heh
pigulska mnie tez to drazni a kuzwa jak mam nie nosic noworodka ktorw nie widzi nie wie co sie dzieje i cos go boli?a komentarze typu "a czemu masz takie mleko?a czemu masz taka wode?a czemu tak czyscisz nos?a czemu to a czemu tamto albo czemu on placze- jak byl mniejszy to mowilam zawsze wez i go zapytaj" albo "hustaj dalej to sie nauczy i bedziesz tylko hustac"np w wozku to masakra chuj kogo to obchodzi w jaki sposob bede usypiac swoje dziecko to nie marionetka ze polozysz powiesz idz spac i pyk kurws jak za dotknięciem czarodziejskiej rozdzki dziecko ot tak zasnie tym bardziej jak ma problemy z zasypianiem tak jak mojEli, KotMisia, Bluberry, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiunia Wojtus przystojniak powodzenia w staraniach i pochwal sie kiedy sie uda;)
Eli ciekawe jak u nas bedzie z tym nutramigenem...czy nam zmienia czy jak ale boje sie znowu tej reakcji ze strony pokarmowej nie przezyje znowu tego chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:45
gosiunia lubi tę wiadomość