X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj nagle nie mogl zasnac na noc i spac a wczesniej bez problemu spal i spi do dzis w nocy .zrobilam wtedy tak trzy razy splunelam na bluzke i wycieralam mu czolo i spluwalam za lewe ramie i gowno to dalo wiec przecieralam w ten sam sposob oczy tez nic wiec rozbilam jajko nad lozeczkiem nad jego glowa i przelalam z kubka do kubka samo bialko i dalam po lozeczko nad wysokoscia glowki i wylac musialam przez okno przed wschodem slonca mialam wrazenie ze nic nie dalo wiec innego dnia nalalam wody do miski dalam pod lozeczko i do niej wlozylam kawalek spalonego drewna moj stary pali w piecu na ciepla wode i stamtad wzielam zostawilam na noc i jak sie zatopil kawalek to niby ze odczarowane ale kilka razy sie nie zatopilo drewienko dopiero za ktoryms tam razem a juz od 1proby mialam wrazenie ze pomaga

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaa z tych co wierza w zabobony
    ..

• Karolkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:53

olka24 lubi tę wiadomość

• Anielka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy podobnie po odwiedzinach mojej teściowej. Filip zaczyna wyć już pod koniec wizyty. Pod koniec, bo wtedy tesciowka rzuca "To ja już może sobie pójdę" a my przystępujemy do uspakajania wyjca. Ja nie wierzę w zabobony, ale ona potrafi dwie godziny stać nad spiacym dzieckiem i patrzeć. Od tego to i dorosły by się pochorowal.

A tak w ogóle to szacun dla Aktyde i Kotmisi za to, że dajecie sobie same radę z wyjcami. Ja bym chyba na głowę dostała, także podziwiam za cierpliwość. Mój też krzykacz, ale pomagają mi moi rodzice jak mąż jest w pracy, a jak wraca to sam przejmuje stery a ja mogę wyrwać się z domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 17:49

o148i09k1ixi8pfq.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:30

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w kauflandzie promocja na zielone pampersy 90szt po 49,99

GabiK, beti97 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj po wizycie kontrolnej u pediatry
    Młody prawidłowo się rozwija i waży już 6,2 kg :D
    Pan dr pochwalił Nikiego ze jest nadwyraz spokojnym dzieckiem bo z reguły dzieci wytrzymują max 5 min wizyty a mój mały był grzeczny prawie 20 min :)

Aaa i na 2-3 dni odstawiamy żelazo bo problemy z brzuszkiem prawdopodobnie właśnie od tego

gosia86, Lama, GabiK lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamiast hrabiego oddam szanownego niekoniecznie w dobre ręce. może by docenił co ma w domu.

GabiK lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam ale teraz nie pamiętam co miałam napisać :/

Mim z dziećmi bywa czasem ciężko ale bez nich to jeszcze gorzej, oby do soboty szybko wam zleciało i Matylda wróciła do domu :)
    A z chłopami to zdecydowanie gorzej jak z dziećmi ;)

KotMisia ja i tak cię podziwiam ze z tak absorbującą corcią znajdujesz czas żeby tu zaglądać. Jeśli potrzebujesz odpocząć to ja rozumiem i wiem ze możesz czuć się sfrustrowana czytając wpisy o niektórych naszych grzecznych dzieciątkach. Tulę mocno :)

Karolka Bartuś bardzo do Ciebie podobny macie śliczne oczka :)

Rety ale sposoby z tym odczarowywaniem też pierwsze słyszę
    Olka ty taka obcykana w tym gdzie się tego nauczyłas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:35

MiM lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia prześliczna sesja i ten mały punkcik po szczepionce tego nie zmienia SUPER! :)

gosia86, PaniBeb lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my kończymy dziś 2 miesiące!! - takie małe urodzinki :)

Karolkaa ja też nosze Mateuszka tylko na pionowo :) na leżąco to tylko on wytrzyma jak mocno śpiący i go lulam to nawet zaśnie :)

W ogóle od czasu tego szczepienia... Mati ma problemy ze spaniem w nocy. Zasypia o 21 snem kamiennym... ale od około 19 jest już tak senny, że zasypia w każdej pozycji.. a po kapaniu jest tak zmęczony ze nie ma sily jesc i po 5-10 minutach jedzenia juz spi... i wtedy budzi sie około 24 i juz głodny ;/ a wtedy jak juz raz w nocy sie obudzi, to potem juz ma krótkie spania takie po 2h ;/ i to z problemami bo nie ma takie mocnego snu.. i sie wije w tym łóżeczku, skrzeczy.. czasem musze wstac mu smoka dac, zeby spal spokojniej.. pozniej kurde ja jestem zmeczona w dzien ;p az dzis nawet musialam sobie małą drzemke uciac ;p

I już mnie wqrwia ta pogoda.. dziś ze złości to aż drzwi okopałam ;p tata się na mnie jak na psychola spojrzał.. już sie szykowałm do wyjscia z Małym, wychodze z łazienki a tu deszcz napierdziela tak że nawet nosa sie nie dało z domu wystawić a co mówić o wózku z małym dzieckiem ;/ ale kurde jutro musze isc chocby burza byla z piorunami.. ;p musze isc do optyka z okularami, które kupiłam 2 miechy temu i juz sie zepsuły ;/

Pigulska ale 2 tez sa w promo czy ta promocja się od 3 zaczyna?

GabiK, slash lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa nie wyrobie! Miałam już napisany d l a Was post ale mam hita: mój szanowny jeździ do pracy rowerem, póki nie zrobi prawka, tzn. póki co był rowerem ze 3 razy odkąd się u niego zmieniło, że ma do biura jeździć, no i wraca dziś z uśmiechem, że nie pomoże mi przy małej bo się wywalił i ma 'niesprawna' rękę. Także kurwa zajebiście...wiem powinnam się cieszyć, że nic mu się nie stało, ale...on się wywalił jak 'zerkal na telefon'. Także se w weekend nie wyjdę z kumpelami, bo on się mała nie zajmie, nie mogę, myślę tylko o sobie może, ale chcę mi się ryczec, albo WTC jak mała :(

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam drewienko. Miseczke szklana. Bede odczyniac :)

A mam cusnienie 103/60 :( wypilam kawusie malutka.

olka24 lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko spalo od 15 do teraz ciekawe o ktorej zasnie obstawiam 22.30;)a ja robilam kompoty wiwc nadrobie pozniej kochane;*
    kotmisia zabierz dopiero jak cale zatonie;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 19:51

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kolejni goście kuzwa mam ochotę spakować dziecko i uciec z domu!
    Na dodatek młoda zasnęła a za chwile trzeba kąpać. Ja wyrodna matka uderzyłam małą grzechotką w buzię bo z reki mi wypadła jak sie z nią bawilam.

KotMisia oby zadziałało nie ważne co byle efekt był zamierzony

Macie maty edukacyjne dla dzieci?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia skad Ty masz tylu ludzi do odwiedzib?!
    My mamy mate tiny love ale poki co siostra jeszcze nie przyniosla palakow z piwnnicy i wykorzystujeny ja do lezenia na brzuszku na podlodze bo lepiej nam wychodzi na twardym niz na lozku.

Olka moja tez prawie caly dzien przespala i teraz pobudka. Oby nie poszla spac pozniej niz o polnocy :p

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana niestety promocja tylko na 3 :/

My mamy mate ale przyznam szczerze jeszcze leży nierozpakowana :/ dostaliśmy (muszę dopytac czy aby nie została nam TYLKO POŻYCZONA :P) więc muszę ją wyczyścić i nie mam czasu się za to wziąć.
    Myślicie że można to do pralki wrzucić na jakiś delikatny program??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 20:16

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wy robicie ze wasze dzieci tyle śpią???
    Mój ma drzemki max 1h potem się wybudza i jak przychodzi pora karmienia to jest trochę marudny

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde a może niemąż też na głowę upadł z tego rowera...

olka24 lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://instagram.com/p/5HbD_zjf_q/

Nie wiem czy uda Wam sie zobaczyc to zdjecie :) bo pierwszy raz tak wrzucam :)

dorota1987 lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
‹‹ 1997 1998 1999 2000 2001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ