Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoj nagle nie mogl zasnac na noc i spac a wczesniej bez problemu spal i spi do dzis w nocy .zrobilam wtedy tak trzy razy splunelam na bluzke i wycieralam mu czolo i spluwalam za lewe ramie i gowno to dalo wiec przecieralam w ten sam sposob oczy tez nic wiec rozbilam jajko nad lozeczkiem nad jego glowa i przelalam z kubka do kubka samo bialko i dalam po lozeczko nad wysokoscia glowki i wylac musialam przez okno przed wschodem slonca mialam wrazenie ze nic nie dalo wiec innego dnia nalalam wody do miski dalam pod lozeczko i do niej wlozylam kawalek spalonego drewna moj stary pali w piecu na ciepla wode i stamtad wzielam zostawilam na noc i jak sie zatopil kawalek to niby ze odczarowane ale kilka razy sie nie zatopilo drewienko dopiero za ktoryms tam razem a juz od 1proby mialam wrazenie ze pomaga
-
nick nieaktualny
-
My mamy podobnie po odwiedzinach mojej teściowej. Filip zaczyna wyć już pod koniec wizyty. Pod koniec, bo wtedy tesciowka rzuca "To ja już może sobie pójdę" a my przystępujemy do uspakajania wyjca. Ja nie wierzę w zabobony, ale ona potrafi dwie godziny stać nad spiacym dzieckiem i patrzeć. Od tego to i dorosły by się pochorowal.
A tak w ogóle to szacun dla Aktyde i Kotmisi za to, że dajecie sobie same radę z wyjcami. Ja bym chyba na głowę dostała, także podziwiam za cierpliwość. Mój też krzykacz, ale pomagają mi moi rodzice jak mąż jest w pracy, a jak wraca to sam przejmuje stery a ja mogę wyrwać się z domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 17:49
-
A my dzisiaj po wizycie kontrolnej u pediatry
Młody prawidłowo się rozwija i waży już 6,2 kg
Pan dr pochwalił Nikiego ze jest nadwyraz spokojnym dzieckiem bo z reguły dzieci wytrzymują max 5 min wizyty a mój mały był grzeczny prawie 20 min
Aaa i na 2-3 dni odstawiamy żelazo bo problemy z brzuszkiem prawdopodobnie właśnie od tegogosia86, Lama, GabiK lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam ale teraz nie pamiętam co miałam napisać
Mim z dziećmi bywa czasem ciężko ale bez nich to jeszcze gorzej, oby do soboty szybko wam zleciało i Matylda wróciła do domu
A z chłopami to zdecydowanie gorzej jak z dziećmi
KotMisia ja i tak cię podziwiam ze z tak absorbującą corcią znajdujesz czas żeby tu zaglądać. Jeśli potrzebujesz odpocząć to ja rozumiem i wiem ze możesz czuć się sfrustrowana czytając wpisy o niektórych naszych grzecznych dzieciątkach. Tulę mocno
Karolka Bartuś bardzo do Ciebie podobny macie śliczne oczka
Rety ale sposoby z tym odczarowywaniem też pierwsze słyszę
Olka ty taka obcykana w tym gdzie się tego nauczyłasWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:35
MiM lubi tę wiadomość
-
A my kończymy dziś 2 miesiące!! - takie małe urodzinki
Karolkaa ja też nosze Mateuszka tylko na pionowona leżąco to tylko on wytrzyma jak mocno śpiący i go lulam to nawet zaśnie
W ogóle od czasu tego szczepienia... Mati ma problemy ze spaniem w nocy. Zasypia o 21 snem kamiennym... ale od około 19 jest już tak senny, że zasypia w każdej pozycji.. a po kapaniu jest tak zmęczony ze nie ma sily jesc i po 5-10 minutach jedzenia juz spi... i wtedy budzi sie około 24 i juz głodny ;/ a wtedy jak juz raz w nocy sie obudzi, to potem juz ma krótkie spania takie po 2h ;/ i to z problemami bo nie ma takie mocnego snu.. i sie wije w tym łóżeczku, skrzeczy.. czasem musze wstac mu smoka dac, zeby spal spokojniej.. pozniej kurde ja jestem zmeczona w dzien ;p az dzis nawet musialam sobie małą drzemke uciac ;p
I już mnie wqrwia ta pogoda.. dziś ze złości to aż drzwi okopałam ;p tata się na mnie jak na psychola spojrzał.. już sie szykowałm do wyjscia z Małym, wychodze z łazienki a tu deszcz napierdziela tak że nawet nosa sie nie dało z domu wystawić a co mówić o wózku z małym dzieckiem ;/ ale kurde jutro musze isc chocby burza byla z piorunami.. ;p musze isc do optyka z okularami, które kupiłam 2 miechy temu i juz sie zepsuły ;/
Pigulska ale 2 tez sa w promo czy ta promocja się od 3 zaczyna?
GabiK, slash lubią tę wiadomość
-
Kuzwa nie wyrobie! Miałam już napisany d l a Was post ale mam hita: mój szanowny jeździ do pracy rowerem, póki nie zrobi prawka, tzn. póki co był rowerem ze 3 razy odkąd się u niego zmieniło, że ma do biura jeździć, no i wraca dziś z uśmiechem, że nie pomoże mi przy małej bo się wywalił i ma 'niesprawna' rękę. Także kurwa zajebiście...wiem powinnam się cieszyć, że nic mu się nie stało, ale...on się wywalił jak 'zerkal na telefon'. Także se w weekend nie wyjdę z kumpelami, bo on się mała nie zajmie, nie mogę, myślę tylko o sobie może, ale chcę mi się ryczec, albo WTC jak mała
-
nick nieaktualny
-
U mnie kolejni goście kuzwa mam ochotę spakować dziecko i uciec z domu!
Na dodatek młoda zasnęła a za chwile trzeba kąpać. Ja wyrodna matka uderzyłam małą grzechotką w buzię bo z reki mi wypadła jak sie z nią bawilam.
KotMisia oby zadziałało nie ważne co byle efekt był zamierzony
Macie maty edukacyjne dla dzieci? -
Gosia skad Ty masz tylu ludzi do odwiedzib?!
My mamy mate tiny love ale poki co siostra jeszcze nie przyniosla palakow z piwnnicy i wykorzystujeny ja do lezenia na brzuszku na podlodze bo lepiej nam wychodzi na twardym niz na lozku.
Olka moja tez prawie caly dzien przespala i teraz pobudka. Oby nie poszla spac pozniej niz o polnocy :p -
Dzoana niestety promocja tylko na 3
My mamy mate ale przyznam szczerze jeszcze leży nierozpakowanadostaliśmy (muszę dopytac czy aby nie została nam TYLKO POŻYCZONA
) więc muszę ją wyczyścić i nie mam czasu się za to wziąć.
Myślicie że można to do pralki wrzucić na jakiś delikatny program??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 20:16