Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde takiego posta wysmarowałam, co na telefonie to jest mega wyczyn i kurde skasowało !!!
/ wrrr aż ze złości kompa odpaliłam
a więc chciałam współczuć wam wyjców. moja córa jest bardzo grzeczna, aż się martwię czy to normalne? ona prawie nie płacze, potrafi się sobą zająć,leżąc w biujaczku. płacz jest tylko wtedy, jak za długo zwlekam z jedzeniem, albo czasem jak ją brzuszek zaboli, to zaraz jak podniose na rączki i dam sab simplex przechodzi. w sumie się nie zdarzyło, żeby płakała dłuzej niż 5 minut...
poza tym nie jest taka zdolna jak wasze.. nie potrafi przekręcić się z brzucha na plecy, nie ogarnia swoich rączek.. jak coś chwyci to tylko przypadkiem, a nie świadomie. jedyne jej wyczyny, to trzymanie głowki na brzuchu, świadome uśmiechy, wodzenie za mną i innymi wzrokiem, i czaaasem gadanie, tzn guganie, ale też nie za często.. czy coś jest nie tak?
macie jakieś mądre strony co dziecko powinno w jakim miesiącu ?
MiM lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Gosia zupę pomidorową to robisz z ilu pomidorów w puszce?
bo kojarzę ze tak robisz, ja zawsze z koncentratu lub z pomidorów zwyklych. A dziś mam zamiar dodać pomidory w puszce
Karolja śliczna mama i śliczne dziecko.
Lama i jak wygląda u Ciebie @?Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLama my idziemy od polowy sierpnia czyli po 3mcach zobaczymy jak bedzie sie maly zachowywal;p
Kotmisia ale ty pierdzielisz po to jest forum żeby się wygadac wyzalic pochwalic prosic o pomoc więc pisz wszystko co ci ślina na język przyniesie a nie uciekaj
Aktyde...Kotmisia...wasze dzieci zawsze tak robią 15min pól godz po jedzeniu??może są śpiące??kurde nie wiem moj jak zaczyna plakac a wiem ze jest po jedzeniu to biore na rece daje pieluszke pod brode i na policzek i smoczek i szumie buzia jak widze ze oczy przymyka to znaczy ze spiący tylo czy wasze akceptuja smoki?jak podjękje daje tez pic i pije czyli spragniony?moze prubujcie w tym czasie dac im pic albo uspac albo nie wiem szkoda mi was :(juz wszystko próbuje wykombinowac co by waszym laleczkom pomoglo
A ja dzis poszlam na spacer wlaczylam to jebane endomondo w tym złomie i co??i sobie szlam a tam gowno sie zapisywalo bo tel sie wylączyl...zaliczylo tylko droge powrotna do tego zlapal nas deszcz mialam folie na wozek ale ja bylam cala mokra-chuj ze zapowiadali ladna pogode!!!leje i leje i leje w to "lato"czasem jakas afryka sie pokaze +35stopni ale zaczyna mnie juz to wszystko wkurzac bo ani w mega upal wyjsc ani w te deszcze
ja mialam kupic szumisia ale sciagnełam aplikacje sleep baby i jak trzeba wlączam ale teraz juz rzadko
slash lubi tę wiadomość
-
Eli przytrzymaj dłużej przycisk to go podglosisz a jak znowu przytrzymasz dłużej to sciszysz tak naprzemiennie
spoko też instrukcji nie czytalam, ja zawsze na pałę jadę
mąż z tych czytających
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:57
Eli lubi tę wiadomość
-
Gosiu mi równo miesiąc temu gin powiedziała że śluz już jest i endo wygląda tak jakby lada dzień miala przyjść @ więc nie mam złudzeń
i tak się cieszę że dopiero prawie 3 miesiące po porodzie bo bardzo mało karmilam piersią.
AAA Karolka piekna kobieta z Ciebie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:15
-
gosia86 wrote:Anielka czy Filipka męczą jeszcze rano te kolki/bąki?
Na Polę działa jak ją kładę na brzuszku jak tylko rano zacznie płakać i wtedy śpi sobie smacznie dalej i juz nie płacze
Gosiu dziękuje za pamięć :*. U nas od wczoraj jest lepiej. Po wczorajszym super dniu wróciła mała marudka, ale do zniesienia. Złości się, bo coś dzisiaj kupy nie może zrobić a ciśnie przy każdym jedzeniu. Ale rano faktycznie ułożenie na brzuszku z poklepywaniem po pupie daje radę. Dziś dzięki temu wstalismy o 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:25
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ale nie chce byc przez Was kojarzona jako firumowa maruda
A wiecie czyja to wina?????? No tesciowej. Do jej wizyty to ja mialam w domu aniolka!!! Przez 5 tygodni dziecko Aniol!!Ta czariwnica przyjechala i w dziecko cos wstapilo. Takze sorry ale to nie zbieg okolicznosci
Chyba zaczne nagrywac te jej koncerty i tak jak Gabik mowi. Przyjdzie Ola z kawalerem a ja buch plyte... A co. Ja rwe wlosy z glowy to ona troche wstydu je najegosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Wiecie co chyba ucieknę na parę dni z forum, bo nie mam nic mądrego do powiedzenia a z tym moim marudzeniem to już ciut nudno...
Eli napisz co powiedział dr na marudne dzieckoKotMisia Glowa do góry, widocznie mamy takie francuskie córki
moja ciocia ostatnio stwierdzila ze wyglądam na taka co juz sie przyzwyczaila do tej syreny non stop
chyba cos w tym jest, bo inaczej dawno bym zwariowała. Nie uciekaj z forum, mnie nie bylo jakis czas a ciągle mi Was brakowało
-
A wiecie ze z tymi urokami to zawsze sie smialam z mojej mamy, ze zaboboniara, przy czym dziwnym zbiegiem okoliczności moje dziecko zawsze krzyczy po odwiedzinach mojej cioci... Az chyba zaczynam sama w to wierzyć, ze sa ludzie którzy maja cos dziwnego w oczach
-
kotmisia to co wkleilas to święta prawda
nojaniewiem mój hrabia też z tych mało zdolnychale się tym nie przejmuje bo każde dziecko inaczej się rozwija. wszystko w swoim czasie.
jak to Puella napisała ze gdyby coś było nie tak to od razu pediatra by wyspisala skierowanie do neurologa.
wysłałam swoich dwóch wyjcow na spacer. I mi się nudzi. tęsknię za Matylda. dopiero ja w sobotę odbiore.nojaniewiem lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Mi tata mowil ze sie lewa strona majtek (chodzonych) przeciera czolko dziecka.
Ciocia mi kiedys tez mowila ze jest taki sposob z przelewaniem jajka nad glowka dziecka ale nie pamietam szczegolow