Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczne Maluszki
My teraz się cycujemy bo wyrodna matka umyła dziecku buzię i nakremowała więc histeria murowana była. Nie wiem czemu tak tego nie lubi. Niedlugo będę musiała w gemini zrobic zakupy ale odłożę to na przyszły miesiąc. Kończy mi się woda więc i w Tesco muszę zrobić zamówienie. U nas gondola myślę że do 4 miesiaca będzie bo ledwo się w niej miesci, tylko rozłożę na leżąco bo jeszcze nie będzie mieć opanowanego siedzenia.
-
Lama Edytka ewidentnie coś się w zwojach facetom poprzestawiało
Lama cieszę się że bioderka ok, to było wasze pierwsze czy drugie usg?
Beti to mi chyba rośnie mała tapeciara bo ona lubi wszelkiego rodzaju paćkanie
Dziewczyny jakiej firmy dha bierzecie i jaki koszt? Ja najtaniej znalazłam z doppelherz za 40 zl na miesiąc
Powiesialam pranie, zjadłam wykwintne śniadanie chleb z margaryną bo na wędliny patrzeć nie mogę a po dżem mi sie nie chciało iść, ogarnęłam się i czekam aż moja królewna się obudzi bo reszta rzeczy do zrobienia jest czasochłonna i nie chcę rozgrzebać i zostawić
Karolcia ale masz pyzolka :* i usta jakby powiększane
Kurczę chciałabym aby tym naszym maluchom zostały takie ładne buźki, u Poli Np. Kolor oczu, u Julci te mega całuśne usteczka, u Matiego i Jasia Dorotki mega oczy a i u hrabiego teżśliczne te nasze dzieciaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:30
dorota1987, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
moje mieszczanskie dzieciaki będą miały usta stworzone do calowania. mój Szanowny ma usta jak angelina Jolie A i ja nie należę do wąskoustnych
kupilam hrabiemu emulsje natluszczajaca bo biedak ma suchą skórę po matce. ktos mi dzisiaj dziecko podmienil spokojny jak nigdygosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Ale wy piszecie dużo, ledwo nadrobilam i juz nie wiem co komu chciałam napisać. Z racji tego, że mam zagipsowanego męża na codzień,na forum mam mniej czasu.
Mamy, którym dzieci dają popalić wirtualnie przytulam i życzę żeby szybko minęło.
Moja Lili grzeczna dziś bardzo, leży w bujaczku i nawet sama w nim zasnęła. Póki co takich wyczynów jak Jas Blu nie zrobiła.szkoda ale myślę, że przyjdzie na nią czas.
A co do seksu, to ja mam chcice codziennie. Jakiś odmieniec jestem na to wygląda.
A drugie dziecko chcemy za rok. Tak żeby różnica wieku była 2*-lata, Max 3.
-
gosia86 wrote:A nosicie już biustonosz z fiszbinami? Ja się boję bo położna na sr skutecznie mnie nastraszyła że powoduje to zapalenie piersi
-
KotMisia nie kupowałam na allegro, ale kupowałam ze sklepu internetowego ten stanik https://nevershy.pl/mama/1531-biustonosz-mama-sense-usztywniany.html#. Jestem zadowolona, jest bardzo wygodny.
Kupiłam też ten https://nevershy.pl/mama/1536-biustonosz-mama-crema-usztywniany.html# ale założyłam go raz i czeka na lepsze czasy, bo jakiś taki średnio wygodny.