Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja już obralam ziemniaki, ściągłam juz firany i się moczą, ugotowałam sobie drugie śniadanie oraz kompot. I do tego przeszłam dwa poziomy w grze na komórce.
Dorotko drugie dziecko kocha się tak samo jak pierwsze tylko wychowujesz juz bez spiny tak bardziej na luZie. mimo zmęczenia i niewygody w łóżku jak śpimy we czwórkę nigdy nie zalowalam ze mam hrabiego.Karolcia88, gosia86, dorota1987, GabiK lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Gosia- Pola sliczna
a moze napisz do tej babki ze zdjecia mialy byc obrobione a widac slady po szczepieniu?
Co do sikania to nawet w ciazy tak czesto nie wedrowalam. Chodzilam raz w srodku nocy
My na chrzciny nie bierzemy fotografa- szwagier albo kuzyn beda robic zdjecia. Porzadne aparaty maja, wiec zdjecia tez nie najgorsze zrobiaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:36
-
Gosiu śliczne fotki
Mnie mój juz od rana wkurzył, a już wczoraj było tak miło. Specjalnie kurde wczoraj wieczorem dałam mu spać od 19, bo był zmęczony, sama męczył am się z usypianiem małej jak nigdy 1,5 h, później jak się przebudzil kolo północy to pobaraszkowalismy, w miarę moich możliwości. Zasnelam o 1, a od 4 nie śpię bo po karmieniu mała nie chce spać i ma jazdy, to mu o 6 mowie żeby się nią teraz zajął ja się kimne zanim on wstanie choć godzinkę, tak się nią zajął ze wyla jeszcze bardziej, w końcu mowie zirytowana juz, ze lepiej żeby mi ją dał i ze ja jeszcze nakarmie, ten ze nie bo jej rozpycham żołądek no i się zaczęła kłótnia, nazwał mnie suka i jedzą, bo jecze ze wstaje i zostawia mnie z mala jak miał z nią posiedzieć. To się wkurzylam i mu neta odlaczylam, nawet się wielki pan informatyk nie pokapowal, że to ja, skoro mnie nazywa suka i jedzą to dostosuje swoje zachowanie tak żeby przynajmniej te epitety były adekwatne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:40
Anioł lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c76cf2ad9416.jpg
wyspany hrabia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:44
Karolcia88, Bluberry, AGA 30, gosia86, beti97, Wonderwall, MamaiHania, Lama, aktyde85, Agusia246, Eli, Anielka, GabiK, PIGULSKA, gosiunia, katalina lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Karolcia88 wrote:Mim glodsiss tego hrabiego,ze ma takie male pucki?
dla porównania Matylda tylko może tak o miesiąc starsza
Karolcia no wiesz głupio sie przyznać ale oszczędzam na mleku;)gosia86, beti97, MamaiHania lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:44
MiM, Anioł, gosia86, Karolcia88, dorota1987, beti97, Wonderwall, MamaiHania, Lama, Agusia246, Anielka, GabiK, DżoanaA, paulinqa, PIGULSKA, gosiunia, slash, katalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow Blu gratulacje dla Jasia
Edyta niemąż przegiął z epitetami dobrze zrobiłaś mu z netem
Karolcia ostatni link jest do bloga tej babki więc nie mogę wkleić jako url
MiM widać że dzieci z tej samej fabrykiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:29
-
Mim to Matylde tez glodzilas
Moja jak mi lezy na ramieniu i sie dobrze ulozy to ledwo jej oczy widac spod polikow
Zdjecie robione 2tyg temu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0b692219e81.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:37
dorota1987, MiM, MamaiHania, gosia86, Bluberry, GabiK, paulinqa, PIGULSKA, gosiunia, slash lubią tę wiadomość
-
Mim dzięki za słowa o drugim dziecku:)
Gosia śliczne zdjęcia, ale fotografka powinna zrobić tak żebyś była zadowolona, a jak będzie miała Cię w nosie to Ci mogę wyretuszować tą szczepionkę czy co potrzebujesz. Jestem grafikiem komputerowym a z wykształcenia fotografem i od czasu L4 troche brakuje mi tej roboty:)gosia86 lubi tę wiadomość
-
Karolcia no pewnie Matyske też glodzilam. wtedy zarabualam 1300 zl no i na mleko ciężko było wygospodarować te parę groszy
A dzieci z tej samej fabryki - oba zostały poczęte w tym samym pokoju
nojaniewiem, Wonderwall, dorota1987, gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
03.02.2014