Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jaką wodę pijecie?
Bo ja do tej pory piłam Oazę z biedronki bo niczym się nie różniła w smaku np od Żywca a różnica w cenie jest około 1zł na butelce.
wiem, że woda powinna być nisko mineralizowana i że jak najniższą zawartość sodu powinna mieć. A i być źródlana (gdzie wyczytałam ). I w sumie spełnia wszystkie wymagania bo ma 350mg/l minerałów. Sodu też za dużo nie ma i jest źródlana.
Myślicie, że jest sens zmieniać na jakąś polecaną przez IMiD? (Instytut Matki i Dziecka) np Aquarel, mama i ja itp -
Pompon jak byłam w szpitalu w poprzedniej ciąży to bez problemów przyjmowali dziewczyny które się odwodniły ( wymioty itd..) bo sobie rady nie dawały . Tylko musisz się liczyć że zatrzymają cię na 3 dni ale kroplówki ci dadzą i po problemie jak nadal bardzo źle się czujesz to warto iść na izbę przyjęćMarta
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:podobno kobieta w ciąży promienieje i kwitnie... ma piękną cerę i włosy... ja jakoś tego nie zauważyłam co chwila coś na czole wyskoczy, blada jestem jak ściana i wyglądam ogólnie nieciekawie
To znaczy, że progesteron ładnie rośnie A inni przepowiadacze mówią, że to na dziewczynkę. Ja też wyglądam strasznie z tym trądzikiem, ale tak ogólnie to każdy mówi, że ładnie wyglądam i tak spokojnie, ale nie wiem może nie chcą mnie wkurzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja piję wodę żywiec owoce leśne bo prostu mi smakuje a za zwykłą wodą nie przepadam, piję także owocowe herbatki i mam też taką z imbirem i cytryną jak mnie mdli to pomaga
w pracy też co chwila coś podjadam jakieś paluszki orzeszki ale i owoców nie zabraknie żeby nie było, że same puste kalorie póki co 1kg do przodu
Sky ja też zrobiłam się słodkożerna jak nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 13:36
-
nick nieaktualnyPIGULSKA wrote:ja piję wodę żywiec owoce leśne bo prostu mi smakuje a za zwykłą wodą nie przepadam, piję także owocowe herbatki i mam też taką z imbirem i cytryną jak mnie mdli to pomaga
w pracy też co chwila coś podjadam jakieś paluszki orzeszki ale i owoców nie zabraknie żeby nie było, że same puste kalorie póki co 1kg do przodu
Sky ja też zrobiłam się słodkożerna jak nigdy
Ja też kilo, ale czasami mnie tak wydyma, że wyglądam jakbym miała zaraz jechać na porodówkę, to też nie za dobrze
Ja nie cierpię wody zwykłej, ale piję. Też lubię żywca owocowego, ale jakoś tak wszyscy mówią, że zwykłą lepiej. Lubię tą jabłkową. Po tej leśnej mnie mdli. -
nick nieaktualnyMarrta wrote:właśnie na słodko to nic no tyko tic taki ale za to kwaśne kapustę kiszoną musiałam sobie kupić ogórki kiszone . Słyszałam że na słodko to dziewczynka na kwaśno to chłopiec no to zobaczymy:)
Najlepsze jest to, że ja cały czas mówię, że mam przeczucie, że to chłopak będzie, ale wszystkie te przesądy mówią, że dziewczynka.
Najważniejsze aby zdrowe, ale fajnie tak pomarzyćinessa lubi tę wiadomość
-
Witam się, ale tylko na chwilkę znowu. Praca czeka.
Pompon zasuwaj na IP po kroplóweczkę, bo dzidzi to nie dobrze robi.
Karolcia na piję wodę z Lidla żródlaną Saguaro się nazywa oczywiście niegaz choć teraz popijam najwięcej herbaty, bo od za dużej ilości wody mnie mdli
nojaniewiem kochana nie miałam czasu, żeby zaglądać i pisać z Wami, bo non stop coś mam do zrobienia, po za tym u mnie bez zmian. Mdłości, wymioty wracają, cycuszki bolą że hoho już nie wiem czy zaraz nie pękną. Ból brzucha i rwanie w pachwinach, ok. Wszystko zniosę. Aby mały był zdrowy
Kochane są takie stornki, na których wpisujecie swoją wagę i wzrost i czasami wiek i rodzaj ciąży-pojedyńcza/bliźniacza i wyskakuje Wam ile min możecie przytyć a ile max. Ja mam widełki w różnych źródłach od 9 do nawet 13,5kg.nojaniewiem, czarna panda lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja też lubie żywca najbardziej Pytanie mam do dziewczyn pracujących, kiedy decydujecie się na L4??
Bo ja mam z tym problem, odeszłabym już ale kierownikowi się to pewnie nie spodoba i najdłużej planuje być do grudnia ( będzie to już 5 miesiąc ) więc myślę, że w sam raz na odejście.
A jak u was to wygląda??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 14:59