Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzis telenoweli z rodzina meza ciag dalszy. Szwagierka z rodzins chora,bo maly przechodzi mase badan w szpitalu i.cos przywlokl,wiec mialo byc ze ja z Kuba nie jade do tesciowej jutro,to ta zaczela juz wydzwania do meza,ze dawno wnuka nie widziala,a oni sa tylko "troche chorzy" i ten mi zaczyna jakies teksty,ze przeciez jak tylko troche to nie problem. A w ogole to zebym zadzwonila do jego siostry i sie dogadala czy oni przychodza.czy nie. A mnie to kolo ch... lata 60tka w porywach do 100 czy oni przychodza czy nie i niech se sam do siostruni dzwoni i zapyta przy okazji czy moze cos jeszcze oprocz ubranek sobie zyczy np palec w dupe?
gosia86, slash, Anielka, beti97 lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:Kotmisia ty sexy thing
dziwie sie jak Twoj Michal daje rade lapy przy sobie utrzymac
bo ja sama bym na Ciebie poleciala
Ej laski! to było 6 lat temu
Idę zrobić sobie zdjęcia obecnieod razu uprzedzam nie jest taki seksi
paulinqa lubi tę wiadomość
-
A ja mam 3 latke w domu i mam dosc pomimo ze jest ze swoja babcia. Ciagnie malego za nogi rece jak ja nie widze;/
Wlasnie Miki tez butli nie chce. dzis sprobuje dac mu lyzeczka moze kupa pojdzie;)
Gabi u nas tacz troche chorzy przyjechali i za 2 dni maly byl chory (czyt. mieli angine)
To ja kupuje nestle wode;) -
KotMisia piękna Ty!
Nogi jak u tapmodl:) Ola jest wcześniakiem, więc pewnie jej układ nerwowy i pokarmowy muszą dłużej dojrzewać, ale po 3 m-cu wszystko powinno się wyciszyć. Cierpliwości kochana. Na pewno nie jest Ci łatwo, mam to samo z obiadem, robię wtedy kiedy dziecko mi na to pozwoli i koniec. Ja usłyszałam od babki męza, że on taki chudy, a ja z kolei za dobrze wyglądam i mu jeść nie daję. Według niej obiad powinien być już o 12 w południe zanim mąż wyjdzie do pracy, bo ona o 5 rano wstawała i robiła. Dobijają mnie takie teksty. Ale puszczam mimo uszu. Po co się denerwować i dawać innym władzę nad swoimi emocjami? Dasz radę, tyle j uż przeszłaś, że teraz będzie już tylko lepiej. Głowa do góry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:20
KotMisia, slash lubią tę wiadomość
-
Paulinqa a gotujesz czy dajesz taka z butli prosto? I jak cos to faje jej w temperaturze pokojowej
Wczoraj zrypałam moją siostrę za głupie gadanie bo juz nie wytrzymała bo mówi że mogłam pozwolić Natalce zmienić pampersa a Natalka taka chuda że powinna nosić kamienie w kieszeni żeby wiatr jej nie porwał Pole ledwo co na rękach trzyma a ta mówi że ma jej pieluchy zmieniać to powiedziałam żeby mi nie gadała takich głupot bo mnie denerwuje.
A taka 3 latka to jeszcze gorzej bo takiej to nie wytłumaczysz ze nie wolno -
o jak mnie tesciu wkurwil. przyjeżdżają raz w roku bo mieszkają za granicą.
no i wzięli Matylde do siebie na tydzień. dzwonię rano pytam się co z nią A w odpowiedzi dostałam zjebe ze po co dzwonie, że Matylda ma się dobrze I co ja zrobię jak pojedzie na kolonie itp. no to ja w krzyk ze jestem Matka i mam prawo kurwa wiedzieć co się z nią dzieje A jak mu się to nie podoba to przyjadę po nią. darlam się i płakałam jednocześnie.
kurwa jutro jak się z nim zobaczę to mu nagadam03.02.2014 -
Gęba nie ma się co chwalić
Moje obrzydliwe bocz
i jeszcze gorsza płaska dupaaaa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/132d2e709f45.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 16:00
MiM, paulinqa, gosia86, MamaiHania, dorota1987, slash, Anielka, beti97 lubią tę wiadomość
-
KotMisia no po prostu wygladasz jak milion dolarow
masz racje, bierz Mala I moze gdzies z Nia jezdz w ramach odstresowania. Ja tez z moim wyjcem jestem wiezniem w domu I dopiero dzisiaj planuje pierwsze wyjscie z nia w gosci
Gabik co za pomysl tesciowej, ze macie przyjsc bo sa troche chorzy? Z choinki sie urwala chyba I to jeszcze sztucznej... A pozniej jak dziecko bedzie chore, to nawet nie zadzwoni zapytac jak sie czuje.
-
Paulinka mam trzy ale w.sumie dwa.tatoo,jeden zrobilam 15lat temu i poszlam do najdrozszego salonu w Wwie,a tam.tatuowal.mnie koles prosto po odsiadce
strasznie przejety byl i staral sie jak mogl. Drugi to nawet nie pamietam.gdzie robilam, trzeci zakryl ten.drugi i.kierowalam sie opiniami w necie. Najbardziej poszukiwana przeze mnie info bylo czy zdazaly sie zakazenia wzw b w danym salonie. Jesli na dzien dobry wreczaja do.podpisania swistek,ze zrzekasz sie roszczen w przypadku zarazenia.to wiadomo.wychodzisz. Teraz planuje kolejny na przedramieniu,bo obiecalam.sobie,ze jak bede miala dziecko to zrobie tatoo. Wybieram.sie do salonu gdzie mi zakrywali jeden blad mlodosci
bo smiesznie tam bylo,tak sie smialam z gadki tatuatora,ze sie balam jak wyjdzie.
paulinqa lubi tę wiadomość