Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotmisia chyba jednak to nie to, bo wzięłam ja po 2 do łóżka do nas i kolejna pobudka była o 5 i od 5 stekanie, machanie nóżkami i poplakiwanie, efekt taki ze nie spaliśmy pół nocy, łeb pęka i juz się z moim poklocilismy, bo oboje nerwowi. Wiem ze nie powinnam ale wkurwiam się, bo potrafi spać normalnie całą noc jak jesteśmy poza domem a tu non stop cyrk
-
Gosia...nóżki cudnie ułożone! A bez podusi nie chce leżeć na brzuszku? Ja do spania bym ją na płaski kładła. A podusie wykorzystywała do zabawy - położyła ją tak jak na zdjęciu, rączki wyprowadziła za podusię i tam pokazywała zabawki zeby próbowała raczkami lapać.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Puella :*
Bez podusi też śpi. Poduszkę mam od wczoraj i myslalam że tak jej będzie lepiej na tej poduszce ale wolę się spytac fachowca w tej dziedzinie co by nie przedobrzyć. Czyli do zabawy poduszkę wsuwać bardziej w stronę klatki piersiowej -
Mim kto jak kto ale Ty chyba jako ostatnia możesz się nazwać złą matką. Może Matylda teraz na nowo przeżywa zazdrość o brata i stad ten jej upór bo próbuje zwrócić na siebie uwagę. Zresztą co ja Ci będę to pisać jak Ty doskonale to wiesz:*
Ale napiszę że nikt nie będzie lepszą matką dla Twoich dzieci niż Ty sama!
Puella dziękuję za obrazki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 10:07
-
Co do chust, ja mam elastyczna i tkana. Elastyczna jest o tyle lepsza, ze mozna zamotac samemu, wsadzic dziecko, potem wyjac, potem wsadzic jeszcze raz i nie trzeba sie pierdzielic za kazdym razem na nowo i jeszcze z wrzeszczacym szogunem w srodku Ale tkana tez jest bardzo fajna, tylko mi ja strasznie trudno optymalnie podociagac. Zawsze mi sie wydaje, ze przy nogach ma super za mocno, a przy glowie i na srodku niedociagniete i to nie zaleznie od tego jak mocno i dlugo dociagam...
Puella na Twoim zdjeciu malutka nie jest calkiem prosto specjalnie czy sie przekrzywia? Bo moja w tkanej jak spac pojdzie to sie zgina okropnie...
MiM dziadkowie zawsze maja taki cudowny wplyw na dzieci, a jeszcze tam byla sama i rozpuszczana na bank, a tu znow jest numerem 2 i ma obowiazki, wiec jest bunt. Jak bratanek wracal po 2 tygodniach od dziadkow to z miesiac spokojnie zajmowalo az zaczal byc "normalny"... -
nick nieaktualnyU nas duchota rozplywamy sie...
Edyta to mi wyglada na wzdecia moze akurat u Twoich rodzicow ich nie miala a moze u rodzicow chlodniej a u was za cieplo?jakas przyczyna musi byc moj jak mial kolki i zaparcia tez sie non stop darl i machal rekami i nogami i nie spal teraz nic mu nie dolega i czuje sie nie raz jakbym dziecka w domu nie miala nie placze sam sie bawi spi w dzien po 3h nie wiem jak wam pomoc ale jak moj wyl to nawet kremy wymienialam i oliwki na te emolium na uczulenie co prawda mial lekka wysypke bo akurat moze go skora swedzi myslalam ze temu wyje teraz jak go brzuszko nie boli smaruje zwykla oliwka i nie placze i daje caly czas krople na chwile przerwalam i zaczynal sie ryk takze mysle ze marudzenie kwestia charakteru ale ciagly ryk machanie nogami i rekami to znak "cos mi dolega" -
nick nieaktualny