Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisze po kolei bo potem zapomne co mialam napisac.
Gosia ja nie wiem kiedy bede gotowa zeby ja wyeksmitowac. Zwlaszcza po dzisiaj. Wlasnie przed chwila ja nakarmilam i w ramach usamodzielniania dziecka wsadzilam do lozeczka i wlaczylam szumisia. I spi. Mama jej wcale potrzebna nie jest Do tej pory zasypiala wtulona we mnie z cycem w buzi, super taka bliskosc... No ale zeby potem nie bylo ze bez mamy sie nie da to sprobowalam zeby zasnela sama. I zasnela a ja zamiast sie cieszyc to mi taaaak straaaaasznie zaaaaaal
Jej jest wszystko jedno gdzie spi. Tak samo spi u siebie w lozeczku jak i u nas w lozku, a ja ja do siebie biore jak maz pojdzie bo mi sie nie chce wyciagac z lozeczka caly czas (ktore defacto stoi tuz przy lozku ) -
Slash strasznie Wam wspolczuje. Kazda z nas rozumie jak Ci serducho pęka, ze musisz Malej zakladac te szelki. Konsultacja u innego ortopedy to faktycznie dobry pomysl i oby okazalo sie, ze jednak jest poprawa. Ja tez się tak balam tych bioderek, bo ja sama bylam naciagana, na szczęście nie musimy przez to przechodzić, ale tez ryczę, bo wrócił jej bol brzuszka. Widzę te jej lzy i prezenie i tez mi serce pęka...
slash lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie Aktyde u mnie dzisiaj także anioł poprasowałam stertę ubrań bez płaczu! Wikusia ładnie bawiła się zabawkami w leżaczku. Jak coś się uda trącić albo złapać to pakuje do buzi. Po obiedzke pojechałyśmy zrobić tsh i morfologię do koleżanki w labo wyszło ok. No i pobieranie krwi bez histerii , wizyta bardzo miła, Młoda zadowolona. Normalnie no stres
Współczuję szelek Ja swoją Kruszynkę na kontrol umówię w połowie sierpnia. Też się martwię bo oby dwa były 2a.
O 17 padłyśmy obie przy karmieniu, ale jak Młodej wypadnie sutek to się przebudza. Tak kimnęłyśmy się godzinkę.
Ja w nocy karmię co ok 3 godz i tak jest od początku, nie podanie cyca grozi histerią do czerwoności. Daję dziecku kiedy potrzebuje i już nie patrzę co piszą w necie.
A tak w ogóle wkurzają mnie dzieciaki w wieku szkolnym bo biegają po klatce i tuż przed oknem drą ryje a moje dziecko już śpi i jak mi je obudzą to nie ręczę. Zaraz 21 na dworze już ciemno, a to dzieciaki z klas 1-3. Rodziców nie widać
Ech ostatnio cieszyłam się bo kilogram schudłam i przez apetycik na słodkie już go nadrobiłam. Mam nerwa Gdyby nie B to nic bym nie robiła bo lubię siebie taką jaką jestem, brzuch mam coraz lepszy co mnie cieszy, bmi w normie, a że Barbie nie jestem no cóż -
Slash idz idz i sie podpytaj czy nie mozesz tych szelek zakladac np tylko na noc.
Karolcia ja tez mam dluzsza chuste, chociaz szczypior jestem straszny i wiaze ja do tylu i jeszcze potem na przod zeby nie zwisala. No ale jakbym chciala meza zachustowac z Zosia to bedzie akuratgosia86, slash lubią tę wiadomość
-
Kurczę, chwilę mnie nie ma i już nie mogę Was nadrobić, piszecie jak szalone.
My dziś po usg bioderek, jest ok. Nie wiem tylko co dalej z tym kręczem szyi, czy jest czy nie.
Dziewczyny polećcie mi coś na włosy, bo niedlugo łysa będę ;( Włosy wyciągam garsciami z głowy. W dodatku mam obwisłe cycki jak te afrykańskie kobiety plemienne na filmach national geographic.
Dziś padł rekord. Po karmienia przebrałam swoje dziecko 6 razy, bo tyle razy mi ulał. Ech... co za dzień, styrana jestem ;/
Slash idź do innego ortopedy, ale tak jak dziewczyny piszą lepiej z szelek nie rezygnuj. Tulę mocno kochana, głowa do góry, wyprowadzisz ją z tego.
Pigulska to nasi dziedzice razem świętują 3 miesiącePIGULSKA, slash lubią tę wiadomość
-
Agusia ja tego nie rozumiem, bo po co kupować od razu całego kucyka zamiast zabrać dziecko do stadniny na przejażdżkę...
Tzn. Ja wiem o co tu chodzi, teść obiecywał każdemu swojemu dziecku kucyka no i obietnicy nie dotrzymał wiec mąż chyba chce zrealizować swoje marzenie Liliance i dlatego tak bardzo się upiera, że słowa dotrzyma, tylko teraz nie wiem czy ten kucyk dla niej czy bardziej dla niego będzie
gosia86, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Slash nie łam się Kochana bądź silna dla Gabrysi bo ona nie będzie pamiętała tego cierpienia a to wszystko dla jej dobra. Ja tez bym nie rezygnowala z szelek a do innego lekarza warto się wybrać żeby potwierdzić diagnozę
Eli a czemu zmieniłaś mleko na bebilon pepti? Podajesz Małej jakiś probiotyk na jelitka?
Mmmmm cukinia smażona na patelni w panierce mniam też bardzo lubię
Ofelaine super pomysł z tym kucykiem i szapo ba dla męża za takie zaangażowanie w wychowanie LilkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:06
gosia86, slash lubią tę wiadomość
-
Alma zleciały te 3 mieszki
Dołączam do pytania o włosach bo też zaczęły wypadać na potęgę
Mój synek najdłużej wytrzymał 8h bez karmienia. Zdarzyło się to tylko raz a ja jak spojrzałam na zegarek to biegiem do łóżeczka się zerwałam przekonana ze coś się stało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:10
-
Dziewczyny włosy wypadają bo obniża się poziom estrogenu po ciąży. I te wszystkie włosy które tracimy to te które nie wypadły podczas tych 9miesięcy
mi też lecą na potęgę- jedyne co to biorę witaminy jakieś zwykłe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrabiam i ciezko mi idzie
Edyta super ze mala taka fajna widzisz macierzynstwo jest fajne pod warunkiem ze ma sie grzeczne dziecko a trudniejsze jak dzieciaczek mnie grzeczny ale z czasem mala bedzie coraz lepsza i zobaczysz sama ze bedziesz z usmiechem wspominac te pierwsze miesiace aaaa moze mala wyczula ze mamusia lepszy humor ma i odplacila tym samym
Gabik tez mnie to wkurwia ze mowia ty grubasie czy cos i to najlepsze ze sami mieli dzieci takie i takimi tekstami sypia to dziecko ktore urodzilo sie z waga 4kg i wazy teraz 6.5jest grube tylko sorry ciezko zeby przez 3mce nie przybralo 2.5kg zjebani ludzie niech na siebie patrza w lustro a nie sie udzielaja tam gdzie nie trzeba
Karolcia my u pediatry jak jest potrzeba
Gosiu to menopauza na bank moja mama tez tak ma i obraza sie jak male dziecko przy tym wszystkim uwagi jej nie mozna zwrocic bo foch jak 5latka
Pigulska ja mam zamiar zmienic smoczki juz mam kupione
kotmisia sliczne laski z was
Dzoana ZYJECIE??!!!
PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość
-
Slash, bidulki jestescie, wspolczuje bardzo. Pewnie nawet jej to specjalnie nie bolalo tylko sytuacja dla niej nie komfortowa trzymam kciuki zeby do nastepnej wizyty bylo ok.
A propos kilogramow, to ja wlasnie wpieprzam drozdzowe na druga kolacje, a co mi tam
Co do rodzenstwa dla Karolki to ja ciagle jestem zdania po porodzie, ze 'nigdy wiecej', macierzynstwo poki co nie jest dla mnie na tyle fajne by ryzykowac, za to nie maz chce jeszcze dwojke...nie wiem z kim, bo ja sie na to nie pisze.
Nie pisalam jeszcze, ze w weekend probowalismy z moim pierwszy raz sexu...tragedia. Jestem załamana. Mam nadzieje, ze sie za bardzo nie uzewnetrznie teraz w opisie, ale na wejsciu do pochwy mam mega luz, nie ma w ogole takiego lekkiego oporu jak wczesniej, tak jakbym byla tam za szeroko zszyta, jakby mi z o zrobili O, a w srodku to mnie tak zabolalo i opor czulam, ze nic z tego nie wyszlo. Wmawiam sobie, ze jeszcze za wczesnie, jeszcze u gina nie bylam bo sie do jebanej przychodni dodzwonic nie moge, a nie chce z mala specjalnie jechac, pewnie sie skonczy ze pojde gdzies prywatnie. Pocieszcie, ze to się zmienislash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOkno wstawione ale sasiad i tak jest kutasem a ja pociety kark lekko i plecy powiedzialam ze jak uslysze petarde to jie recze za siebie i tyczy sie to tez sylwestra po 24.15 wiec zobaczymy
a krostki ktore wrzucalam to alergia albo cos go uzarło ma obserwowac i przyjechac jutro na szczepienie ale sama nie wiem..jechac nie jechacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:25