Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż zapytam pediatry czy mogę jej już dawać kompot bo woda nie bardzo jej smakuje.
A ja jestem taka gościnna że zasnęłam w trakcie rozmowy z teściem:D
Paulinka jutro macie kontrolę bioderek? Czy pierwsze usg?
Ciekawe jak tam u Slash czy była u innego ortopedy?
I co u Puelli i pigulskiej?
I Ofeline też się nie odzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 17:54
Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
Mim chodzi o Kikę ona ma chyba problem z Internetem jakiś czas temu z nią rozmawiałam
Paulinka nam pediatra tez nie dała skierowania bo twierdziła że wszystko jest ok a okazało się że jednak nie ok, więc teraz nie mam do niej zaufania i wolę lekarzy z luxmedu. Oby u Mikusia wszystko było dobrze. My jutro też mamy usg i decyzja czy robimy rentgen i wkładamy w szelki czy jednak tylko profilaktyka.
Edzia ja mam lampę z neonail ale robię nią tylko żele, hybrydy nie robiłam nigdy. Ale jak masz kupować lampę to nie kupuj takiej na 1 żarówkę bo to najgorsze gównoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:03
-
A ja idę z koleżanką do kina nawet nie wiem na jaki film. zapytała się czy idę od razu poleciała się kąpać i szykować. mały jest niespokojny po szczepieniu ale szczerze mam to gdzieś idę z domu wracam za 3h telefon będzie wyciszony!!!!!!!!!! aaaaaa RADOSC
gosia86, aktyde85, Eli, Anielka, Wonderwall, Karolcia88, Lama, beti97 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny kochane, jestem, żyję. Czytam Was ciągle ale brak czasu na pisanie.
U nas wszystko ok. Kasiuka rozwija się pięknie, wazy 5,5kg. Gada naokraglo i śmieje sie w glos:) ma mala asymetrie wiec jesteśmy zapisane do neurologa a do tej pory ćwiczymy same w domu.
Kasia z bratem super sie dogaduje. Kochaja sie bardzo mocno. Roboty przy takich maluszkach jest Full ale jaka satysfakcja i frajda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ef009b3f473.jpg
Buziaki dla majowkowych dzieciaczków:-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:20
gosia86, Anioł, MiM, aktyde85, Eli, katalina, dorota1987, Anielka, Wonderwall, Karolcia88, Lama, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wyszłam na przystanek 15 minut przed autobusem a przystanek mam po drugiej stronie ulicy!!! musiałam wyjść z domu. od tygodnia te same buzie zmęczona jestem psychicznie.
rika super ze wszystko OK ciągle pamiętam o twojej pizzy przed porodemgosia86, Rika lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
MiM wrote:A ja idę z koleżanką do kina nawet nie wiem na jaki film. zapytała się czy idę od razu poleciała się kąpać i szykować. mały jest niespokojny po szczepieniu ale szczerze mam to gdzieś idę z domu wracam za 3h telefon będzie wyciszony!!!!!!!!!! aaaaaa RADOSC
ZAZDRASZCZAM! Baw się dobrzeMiM lubi tę wiadomość
-
A a propos pizzy przed porodem, wczoraj bylismy w tej samej pizzeri, w której bylismy dzien przed porodem i wspominalismy wlasnie tamten wypad, i ze sie wtedy smialam, z ejak zjem ta pizze to urodzę a pani wlascicielka nas pamietala i sie cieszyla, ze teraz z mala przyszlismy
gosia86, MiM, Eli, Rika, Karolcia88, GabiK lubią tę wiadomość
-
Mim a ja zazdroszczę tego ze potrafisz wyjść i wyciszyć telefon, ja wychodzę na zakupy i ciągle patrzę w kom mimo ze mala jest pod najlepsza opieka
Rika śliczne masz dzieci:)
Edyta powinniście za to darmowa pizze dostać, bo pizzeria powiększy sie w przyszlisci o nową klientkę dzieki WamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:35