Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Edyta z dzieckiem też tak prujesz? bo o ile sama jeździłam szybciej tak po tej nieszczęsnej stłuczce mam trochę uraz, no i jak jeżdżę z Julką (a jeżdżę praktycznie tylko z nią) to zdecydowanie ostrożniej.
No jak jadę autostradą to nie będę jechała przecież 90km/h. Raczej ludzie mówią, że jeżdżę bezpiecznie, jak znam drogę, droga jest dobra, mam dobrą widoczność, to zazwyczaj przydepnę, a jak nie znam drogi, są złe warunki atmosferyczne, droga jest kiepska, dużo zakrętów, to potrafię się wlec tak, ze mnie obtrąbią ale mam to w nosie.olka24 lubi tę wiadomość
-
Beti moja jakos niechetna na nic poza mm, ale sok dzisiaj pije jak szalona a próbujesz przed karmieniem jak juz glodna?
Dziewczyny u nas idzie w ruch dzisiaj pierwsza lyzeczka gotowanej marchewki. Za 10 dni 4 mies wiec chce zaczynać powoli od dosłownie porcji dla wróbelka, tak zeby we wrześniu juz jadla cos poza mm.GabiK, olka24 lubią tę wiadomość
-
Ok, zamówiłam Mimowa chusto-nosidło
Jak już jesteśmy przy zakupach...tak z innej beczki całkiem, ma któraś z Was na własny użytek lampę uv do paznokci hybrydowych? Bo chcę sobie jakąś kupić, żeby nie malować paznokci co dwa dni (mi dluzej lakier nie trzyma zaden), ale chce jakas tanią, nie profesjonalną, i moze cos polecicieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 15:31
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolcia my właśnie po 1 próbie gotowanej marchewki... Wyplula a na końcu wytarla sie własną koszulka jutro dla porównania sprobuje ze sloiczka np hippa.
Blu wspolczuje, ale masz teraz zarys jak to będzie przy dwójce dzieci, bo pisalas, ze mąż coraz czesciej myśli o drugim :polka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie jest tak strasznie przy dwójce bo starsze (takie jak moja) osfaja się z myślą ze będzie miała brata/siostrę. najgorszy jest pierwszy miesiąc. teraz jest super Matylda nawet dzisiaj uspala Hrabiego. podaje smoczek pieluchy ubranko itp. naprawdę da się przeżyć
nie wyobrażam sobie mieć dzieci rok po rokuEli, gosia86 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
Aha Blu to ja mu się nie dziwie ja akurat tez z 1,5 - 2 lata minimum chce odczekać, ale to dlatego, ze moje dziecko do spokojnych nie należy i o 16 czuje sie jakbym wyszla z kopalni po ciężkie pracy a Jas na co dzien spokojny? Wiesz sa plusy i minusy, dobrze jest miec dwójkę szybko bo mala roznica wieku no i szybciej z pieluch wyjdziesz, ale są tez minusy np to, ze jedno nie odchowane a tu juz trzeba bardziej mlodszemu sie poświęcić. Wiadomo , bedzie jak zdecydujecie