Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotmisia szukaj
Dziewczyny, które chodzą z dzieciaczkami do rehabilitantów- jak takowego znaleźć, czy to ogólnie jakiś fizjoterapeuta ma być, czy musi być specjalista od niemowląt? I czy na nfz jest szansa, czy w ogóle nie ma co podchodzić i od razu prywatnie?
-
Poza tym i tak jesteśmy raczej uzależnione żeby tu zaglądać, tutaj też lepiej prowadzi się dyskusje. Tam za to łatwiej podzielimy się linkami do aptek, innych sklepów, porad itp, których nie będzie trzeba szukać np. na 1967 stronie.
katalina lubi tę wiadomość
-
Tak sobie myślę że ja to zawsze wetnę się w rozmowę ni z gruszki ni pietruszki, ani dzień dobry , ani pocałuj mnie w dupe. Ale chyba mi wybaczacie? Na swoją obronę mam to że posiadam 4letniego wariatuncia z adhd i 3 miesięczną królewnę, która mimo że grzeczna to ani jeść ani sikać sama nie zrobi
gosia86, Eli, Anielka, katalina, Karolcia88, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie uwierzycie 33stopnie godz 15.50zachodze z malym pod przychodnie do alergologa zlana potem dawid wyje bo sie przebudzil i caluje klamke mysle sobie zamkniete?i kminie moze jakies inne wejscie jest ale nie znalazlam...po czym patrze na tel ktora godzina a tam obok zegara data 10.08 kuzwa ....alergologa mam ale 13go ;)zrobilam sobie wycieczke ...mozg jak gąbka nie wiem skad mi sie dzis wzial 13?
-
Hej żyję ale moje słońce dało mi dzisiaj tak popalić ze jestem wykończona. urządzila mi rwie histerie nie wiadomo o co, chyba że z upału. Zrobiłam z nią na rękach chyba 5 km przez cały dzień. Do tego ta pogoda mnie dobija, modlę się o deszcz.
Robiłam tez porządek ze zdjęciami bo jutro chce zanieść do fotografa żeby vwywolac i założę Liliance album.
Jestem także za fb.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
aktyde85 wrote:Kotmisia szukaj
Dziewczyny, które chodzą z dzieciaczkami do rehabilitantów- jak takowego znaleźć, czy to ogólnie jakiś fizjoterapeuta ma być, czy musi być specjalista od niemowląt? I czy na nfz jest szansa, czy w ogóle nie ma co podchodzić i od razu prywatnie?
ja na pierwsze spotkanie z lekarką która decyduje czy dziecko potrzebuje rehabilitacji czekałam chyba 3 tygodnie. A następne spotkanie z rehabilitantką, która mówi jakie ćwiczenie trzeba robić miałam już następnego dnia. Na nfz. Ale to mi się fartem udało. -
Ja tez mam fb i jestem jak najbardziej za utworzeniem grupy:) sama chciałam to zaproponować śle oczywiście wypadło mi s głowy. Taka tam nieciekawa sieczka ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:03
Eli, GabiK, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny