Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez czekam na nazwe grupy, Laura fb nie chce mi Ciebie pokazac.
A ja mam ukryte wyszukiwanie bo nie uwiersycie ale moj michal mial psychofanke i duzo mialam przez nia nerwow. Np kopiowala moje zdjecia i tworzyla profile Robie loda itp;)
Takze teraz bardzo uwazam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKotmisia ja tez musialam jeszcze miesiac temu na rekach teraz karmie i odkladam do lozeczka i sam zasypia czasem od razu a czasem sie powierci ale nie placze zalezy jak Olcia bo moze ciezko jej samej zasnac i potrzebuje tulenia na noc Dawid kiedys tak mial a teraz juz nie potrzebuje
-
Ja też jestem za fb
Eli zrobiłam drugie podejście z soczkiem jak zaczęła popłakiwać, akurat byłyśmy na ławce. Bawiła się smokiem i pluła co jej poleciało. W końcu się wkurzyła i zrobiła histerię, dałam cyca na którego się rzuciła, oczywiście wokół ławki miałam grono sąsiadów którzy "podziwiali" z jakim zapałem je. Najbardziej wkurzał mnie mój ojciec który łeb miał praktycznie między moimi cyckami i jej coś ćwierkał nad głową. Ja dzisiaj miałam prasować ale skapitulowałam, a pościelowe od razu schowalam do szafy bo uznałam że jest proste i tak się pogniecie jak złożę. Moja babcia powiedziałaby że to szmata jak nie z magla ale cóż dla mnie jest super jak jest wyprane, czasami trzeba odpuścić żeby się nie zajeździć. Też lubię z Wami pisać, już się przyzwyczaiłam i zawszę myślę co u Was słychać. Ja zapisałam Wikusię na 27.08 na usg biodrek.Powinno być już chłodniej. A 28 przyjeżdża tatusiekGabiK, Anielka lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Ja nie wlaczam kompa wiec czekam na nazwe grupy
Prosze powiedzcie czy tylko ja usypiam wieczirem dziecie na rekach. No nie zasnie sama w lozeczu. Ryk jak diabli. Jak ja tego oduczyc?
KotMisia ja usypiam w wózku, bez bujania nie zaśnie i tez nie mam pomysłu jak ja tego oduczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ok wysłałam prośbę o przyjęcie Mi Wiki sama zasypia w łóżeczku, ale mamy już wypracowany rytuał snu i jego zaburzenie powoduje mega histerię. Po 19 jest kąpanie, cyc i spanie. Jak ją odłożę to pogada do zabawek i tak usypia.
-
u nas przeważnie przy butelce zasypia, jak nie to odkładam do łóżeczka, zakrywam buzię przytulanką, czasem wetknę cumla i śpi ale w dzień za cholerę nie będzie spać w łóżeczku tylko na narożniku albo na macie usypia jak się znudzi