Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:ja na pierwsze spotkanie z lekarką która decyduje czy dziecko potrzebuje rehabilitacji czekałam chyba 3 tygodnie. A następne spotkanie z rehabilitantką, która mówi jakie ćwiczenie trzeba robić miałam już następnego dnia. Na nfz. Ale to mi się fartem udało.
Ale ta lekarka to był neurolog czy jak?Eli lubi tę wiadomość
-
Edyta my byliśmy u zwykłego pediatry z pieczatka specjalista fizjoterapii niemiły babsztyl spieszył się do domu i powiedziała że Nina ma asymetrię. A właśnie to miała na skierowaniu u nas ta wizyta była tylko po to żeby wydać 90zl i dostać skierowanie na prawdziwą rehabilitację
-
aktyde85 wrote:Ale ta lekarka to był neurolog czy jak?
wpisałam w google poradnia rehabilitacyjna i sobie wybrałam która mi odpowiadała z terminem;)
edit. właśnie tak jak napisała Lama
zmykam do spania, dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 07:08
-
Tez zalozylam konto na fb,ale ni groma nie ogarniam o co kaman
Chyba wyslalam prosbe o dolaczenie do grupy
Dawno temu mialam konto na fb,ale przyjelam do znajomych niektorych uczniow,to bylo z 10lat temu, i to co wyprawiali na moim koncie bardzo mnie zniesmaczylo i chcialam usunac,ale fb nie ma opcji usunac,mozna zawiesic,no i zawiesilam -
Dorota to daj jutro znac jak sie.spalo i czy walek sie nie odznaczal pod poduszka.
A tak btw to my mamy bardzo goscinny dom, przy wejsciu w stojaku na parasole stoi bejsbol takie cieple powitanieEli, dorota1987, Karolcia88, Lama lubią tę wiadomość
-
Uff. tochę Was nadrobiłam Ciekawe, czy pamiętam co komu miałam napisać.
Ja też za fb. Laura wysłałam zaproszenie Chyba jedna będzie Natalia
Gabik i Gosia- czyli formalnie do tej pory nie istniałyście
Edytka postaraj się wziąć skierowanie od pediatry do poradni rehabilitacyjnej- tak dostaniesz się na nfz, choć pewnie trochę poczekasz. A jeśli chodzi o fizjoterapeutów to szukaj tylko tych od niemowląt z certyfikatami vojty/bobath/ndt, bo w noepowołanych rękach to jeszcze dziecku krzywdę zrobią.
Dziewczyny kregosłup mi siada , mam taką zmianę z lewej strony,że chyba uciska mi na czoło, bo od 3 tyg. mam drętwe.
Gosia zapomniałam Ci napisać, zę stara metoda na gangliona, to przyłożyć sobie ciężką książką w to miesjce. Nie wiem czy działa, ale kuzynka tak robiła i jej zniknął.
Co do usypiania dziecka- to mój też by tylko na rękach siedział- armagedon.
Olka u mnie też aizheimer ale sobie wycieczkę zrobiłaś.
No i oczywiście już zapomniałam co miałam napisać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:08
GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość