X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miseczki mam z punktów z pracy x2, łyżeczki z hippa od położnej, kubek niekapek też z punktów canpola, gryzak też z punktów więc małym kosztem udało mi się zrobic zapasik. A tak w ogóle lubię patrzeć jak moja gwiazda śpi na środku naszego łóżka, rano o 9 jest właśnie drzemka.

dorota1987, GabiK lubią tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telefon mi padł:( mam go rok, dopiero za rok będzie nowy :/

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki.
    Widzę że grupę tworzycie na Facebook.
    Fajna sprawa z tą grupą.
    U nas ok Marcel rośnie zdrowo z czwartek kolejne szczepienie .
    W niedzielę chrzciny były Marcel w kościele grzeczny był A na sali przy obiedzie zasral cały wózek i wszyscy się w śmiech ze szatanA wypędził na całego.
    Marcel już z brzucha na plecy się obraca zaczną łapać zabawki śmieje się na całego uwielbia gadać i jak sio do niego gada.
    Ja powoli zaczynam jeść nabiał lody itp i problemów z brzuchem i kupą nie ma co mnie bardzo cieszy.

Staram się was czytać na bieżąco . Śliczne te wasze dzieci i z was super mamuśki ;)
    Za 5 dni trzy miesiące Marcel kończy kiedy to zleciało to nie wiem.

Takie pytanko do was czy któraś z was założyła lub chce założyć książeczkę oszczędnościowa swojemu dziecku. Bo mam w planie pieniądze ze chrzcin wpłacić i co miesiąc wpłacać jakiś grosz na start w dorosłe życie małemu. No i nie wiem jakim banki oferują coś takiego.
    Pozdrawiamy serdecznie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 10:06

Eli, Wonderwall, katalina lubią tę wiadomość

• Eli Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja planuje- pko i ing maja takie konta dla juniorów ;) a o książeczki tez zapytaj w pko :)
    No to ładnie szatan wypędzony hehe :)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, fajnie że się odezwałaś:)

To jak robimy z tą listą?

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na grupie można takie pliki zrobić do edytowania i każda może się sama wpisać jaki ma Nick. My z dziewczynami z Ovu tak mamy więc zawsze można zajrzeć jak się którejś nie pamięta. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doszło nosidło...nie pierwszy rzut oka i chwilowe noszenie jest ZAJEBISTE

gosia86, Eli, Karolcia88 lubią tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga30 PZU ma taka opcje,ze tworzy sie jakby fundusz dla malucha na 18lat lub ile chcesz,ale zalozenie jest takie,ze te pieniadze naleza do malego,wiec Ty ich nie mozesz wyplacic tylko mlody po ukonczeniu 18lat lub wiecej,zalezy jaka opcje wybrac, otrzymuje zawiadomienie z PZU,ze czekaja na niego pieniazki ;-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie ogarniam fb ;-(

MiM lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Aga30 PZU ma taka opcje,ze tworzy sie jakby fundusz dla malucha na 18lat lub ile chcesz,ale zalozenie jest takie,ze te pieniadze naleza do malego,wiec Ty ich nie mozesz wyplacic tylko mlody po ukonczeniu 18lat lub wiecej,zalezy jaka opcje wybrac, otrzymuje zawiadomienie z PZU,ze czekaja na niego pieniazki ;-)
    No o takie coś mi właśnie chodzi żeby można było wpłacać A nie wyciągać .

GabiK lubi tę wiadomość

• alma Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też niestety nie wiem, kto jest kto, więc optuję za listą. Ja to- Natalia Lutrzykowska-Mączka. Amen :) Po cholerę mi dwa nazwiska w tym jedno super extra długie- nie wiem, chyba żeby się dłużej na dokumentach podpisywać, jakby mi nudno było.

Gabik ja myślałam, że Ty to Gabrysia po nicku, a Tu patrzę Aga :) Tyż łanie;)
    I nie miałam pojęcia, że nas stale podczytują, bo szczerze, to zazdraszczam, że mają na to czas, ja tylko naszą grupę ogarniam i finito. Zresztą mi to nie przeszkadza nawet, bo tu i tak jesteśmy bardziej anonimowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 11:49

GabiK lubi tę wiadomość

relg3e5e54dwhg22.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    doszło nosidło...nie pierwszy rzut oka i chwilowe noszenie jest ZAJEBISTE

Wow! Ale szybko, super!

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alma wrote:
    Dziewczyny ja też niestety nie wiem, kto jest kto, więc optuję za listą. Ja to- Natalia Lutrzykowska-Mączka. Amen :) Po cholerę mi dwa nazwiska w tym jedno super extra długie- nie wiem, chyba żeby się dłużej na dokumentach podpisywać, jakby mi nudno było.

Gabik ja myślałam, że Ty to Gabrysia po nicku, a Tu patrzę Aga :) Tyż łanie;)
    I nie miałam pojęcia, że nas stale podczytują, bo szczerze, to zazdraszczam, że mają na to czas, ja tylko naszą grupę ogarniam i finito. Zresztą mi to nie przeszkadza nawet, bo tu i tak jesteśmy bardziej anonimowe.

Moja dobra koleżanka ze studiów jest Mączka (z domu), ze Śr. Wlkp jest, rodzina? ;>

Ja to w ogóle zaraz Was poobczajam i na bank sie okaże, że z kimś mam wspolnych znajomych, albo znajomych znajomych ;) ok przynam sie jestem maly, wscibski inwigilator fejsbukowy :D

GabiK lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle wróciłam ze spacerku i zakupów, po drodze założyłam sobie kartę w bibliotece coby jakąś książke na macierzynskim moim krotkim jeszcze ogarnac. W bibliotece skapnelam sie, że moj dowod jest wazny do 31 sierpnia, wiec jutro mnie czeka wycieczka do urzedu. A w domu awizo- zapewne ZUS wysłał mi swoja zajebista decyzję, no i teraz siedze jak na szpilkach bo bym pognala na poczte, ale zaraz kolezanka przychodzi, i sie stresuje i w ogole chyba zaraz sie, za przeporoszeniem, shaftuje :p

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, to Ty Celestyna jestes?! :D

olka24 lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia u nas nie było naboru do forum, każda w różnym momencie dołączyła i została przyjęta z otwartymi ramionami. Na pewno przyda nam się kolejna mama z własnymi doświadczeniami i wątpliwościami do rozwiania. Fajnie, że wyszłaś z ukrycia:)

klaudynka, Eli, gosia86, GabiK lubią tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:42

klaudynka lubi tę wiadomość

• Anielka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, Twój synek ma tak samo na imię jak mój :).

klaudynka lubi tę wiadomość

o148i09k1ixi8pfq.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Moja dobra koleżanka ze studiów jest Mączka (z domu), ze Śr. Wlkp jest, rodzina? ;>

Ja to w ogóle zaraz Was poobczajam i na bank sie okaże, że z kimś mam wspolnych znajomych, albo znajomych znajomych ;) ok przynam sie jestem maly, wscibski inwigilator fejsbukowy :D

Edytka ja z Mazur, mąż też, więc raczej nie, chyba, że to męża jakaś rodzina i ja nic o tym nie wiem ;)

Witaj Klaudynka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:48

olka24 lubi tę wiadomość

relg3e5e54dwhg22.png
‹‹ 2168 2169 2170 2171 2172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ