Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miseczki mam z punktów z pracy x2, łyżeczki z hippa od położnej, kubek niekapek też z punktów canpola, gryzak też z punktów więc małym kosztem udało mi się zrobic zapasik. A tak w ogóle lubię patrzeć jak moja gwiazda śpi na środku naszego łóżka, rano o 9 jest właśnie drzemka.
dorota1987, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam mamuśki.
Widzę że grupę tworzycie na Facebook.
Fajna sprawa z tą grupą.
U nas ok Marcel rośnie zdrowo z czwartek kolejne szczepienie .
W niedzielę chrzciny były Marcel w kościele grzeczny był A na sali przy obiedzie zasral cały wózek i wszyscy się w śmiech ze szatanA wypędził na całego.
Marcel już z brzucha na plecy się obraca zaczną łapać zabawki śmieje się na całego uwielbia gadać i jak sio do niego gada.
Ja powoli zaczynam jeść nabiał lody itp i problemów z brzuchem i kupą nie ma co mnie bardzo cieszy.
Staram się was czytać na bieżąco . Śliczne te wasze dzieci i z was super mamuśki
Za 5 dni trzy miesiące Marcel kończy kiedy to zleciało to nie wiem.
Takie pytanko do was czy któraś z was założyła lub chce założyć książeczkę oszczędnościowa swojemu dziecku. Bo mam w planie pieniądze ze chrzcin wpłacić i co miesiąc wpłacać jakiś grosz na start w dorosłe życie małemu. No i nie wiem jakim banki oferują coś takiego.
Pozdrawiamy serdecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 10:06
Eli, Wonderwall, katalina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga30 PZU ma taka opcje,ze tworzy sie jakby fundusz dla malucha na 18lat lub ile chcesz,ale zalozenie jest takie,ze te pieniadze naleza do malego,wiec Ty ich nie mozesz wyplacic tylko mlody po ukonczeniu 18lat lub wiecej,zalezy jaka opcje wybrac, otrzymuje zawiadomienie z PZU,ze czekaja na niego pieniazki
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:Aga30 PZU ma taka opcje,ze tworzy sie jakby fundusz dla malucha na 18lat lub ile chcesz,ale zalozenie jest takie,ze te pieniadze naleza do malego,wiec Ty ich nie mozesz wyplacic tylko mlody po ukonczeniu 18lat lub wiecej,zalezy jaka opcje wybrac, otrzymuje zawiadomienie z PZU,ze czekaja na niego pieniazki
GabiK lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też niestety nie wiem, kto jest kto, więc optuję za listą. Ja to- Natalia Lutrzykowska-Mączka. Amen Po cholerę mi dwa nazwiska w tym jedno super extra długie- nie wiem, chyba żeby się dłużej na dokumentach podpisywać, jakby mi nudno było.
Gabik ja myślałam, że Ty to Gabrysia po nicku, a Tu patrzę Aga Tyż łanie;)
I nie miałam pojęcia, że nas stale podczytują, bo szczerze, to zazdraszczam, że mają na to czas, ja tylko naszą grupę ogarniam i finito. Zresztą mi to nie przeszkadza nawet, bo tu i tak jesteśmy bardziej anonimowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 11:49
GabiK lubi tę wiadomość
-
alma wrote:Dziewczyny ja też niestety nie wiem, kto jest kto, więc optuję za listą. Ja to- Natalia Lutrzykowska-Mączka. Amen Po cholerę mi dwa nazwiska w tym jedno super extra długie- nie wiem, chyba żeby się dłużej na dokumentach podpisywać, jakby mi nudno było.
Gabik ja myślałam, że Ty to Gabrysia po nicku, a Tu patrzę Aga Tyż łanie;)
I nie miałam pojęcia, że nas stale podczytują, bo szczerze, to zazdraszczam, że mają na to czas, ja tylko naszą grupę ogarniam i finito. Zresztą mi to nie przeszkadza nawet, bo tu i tak jesteśmy bardziej anonimowe.
Moja dobra koleżanka ze studiów jest Mączka (z domu), ze Śr. Wlkp jest, rodzina? ;>
Ja to w ogóle zaraz Was poobczajam i na bank sie okaże, że z kimś mam wspolnych znajomych, albo znajomych znajomych ok przynam sie jestem maly, wscibski inwigilator fejsbukowyGabiK lubi tę wiadomość
-
W ogóle wróciłam ze spacerku i zakupów, po drodze założyłam sobie kartę w bibliotece coby jakąś książke na macierzynskim moim krotkim jeszcze ogarnac. W bibliotece skapnelam sie, że moj dowod jest wazny do 31 sierpnia, wiec jutro mnie czeka wycieczka do urzedu. A w domu awizo- zapewne ZUS wysłał mi swoja zajebista decyzję, no i teraz siedze jak na szpilkach bo bym pognala na poczte, ale zaraz kolezanka przychodzi, i sie stresuje i w ogole chyba zaraz sie, za przeporoszeniem, shaftuje :p
-
Klaudia u nas nie było naboru do forum, każda w różnym momencie dołączyła i została przyjęta z otwartymi ramionami. Na pewno przyda nam się kolejna mama z własnymi doświadczeniami i wątpliwościami do rozwiania. Fajnie, że wyszłaś z ukrycia:)
klaudynka, Eli, gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
aktyde85 wrote:Moja dobra koleżanka ze studiów jest Mączka (z domu), ze Śr. Wlkp jest, rodzina? ;>
Ja to w ogóle zaraz Was poobczajam i na bank sie okaże, że z kimś mam wspolnych znajomych, albo znajomych znajomych ok przynam sie jestem maly, wscibski inwigilator fejsbukowy
Edytka ja z Mazur, mąż też, więc raczej nie, chyba, że to męża jakaś rodzina i ja nic o tym nie wiem
Witaj KlaudynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 12:48
olka24 lubi tę wiadomość