Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie mam większej ochoty na jedzenie, ale dziś jak z nudów oglądałam Kuchenne Rewolucje to Gesslerowa mi narobiła takiego smaka na musakę, że aż bym musiała zrobić w domu... ale jakbym miała mężowi kazać kupić bakłażana, to by mnie wyśmiał.
-
Ja też mam wstręt do mięsa choć nigdy go nie odmawiałam
smakują mi owoce, warzywa, nabiał...dobrze bo to zdrowe ale mam też smaki na tłuste fryyyytki co już zdrowe nie jest :p
Ja biorę tylko folik jutro wizyta, więc ginka przejrzy wyniki badań to zdecyduje czy jeszcze coś powinnam łykać -
Karolcia88 wrote:pigulska a ja bym mogła pizze codziennie!!!
ja dzisiaj ze smakiem zjadłam pasztet z musztardą francuskąale wczoraj był dobry dzień
dziś mdłości uderzyły ze zdwojoną siłą
-
Frytki sa mniam mniam. Tez mam na nie często smaka. Ale się ograniczam ze wzgledu na tłuszczyk.
Ale to niesamowite, że prawie kazda z nas ma takie same smaki
Ja zjadłam a la tosta z piekarnika. Ale cos bym jeszcze wsunęła najlepiej chipsy albo coś słonego ale nie moge ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:54
madziorek lubi tę wiadomość
-
A mi dzisiaj koleżanka zrobiła 2 pyszne kanapeczki z pomidorkiem, ogórkiem, masełkiem , wędlinką i żółtym serem. Ze smakiem zjadłam na tarasie. Później były frytki z kfc i na kolację będą frytki z kfc bo nic innego nie dam rady zjeść
Piersi mi niedługo eksplodują i bolą strasznie.
-
A mąż jednak ze mną nie może pojechać na wizytę
Ktoś z OSP umarł, jakaś szycha(długoletni prezes i komendant OSP) i nie wypada mu nie być bo teraz on pełni obowiązki "Prezesa". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny