Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A propo lekarzy, znam takiego, co uwaza, ze kwas foliowy nie jet potrzebny do prawidłowego rozwoju cewy nerwowej, a dla... wiekszego (w sensie ilosci szarych komorek) mozgu!!!
-
Przed chwilą bełtałam bo poczułam lekki głód. Zjadłam coś na siłe. masakra jak mi nic nie smakuje. Jem to jedzenie jak trawę. Nic nie ma smaku. Odkryłam, że smakują mi tylko pomarańcze i cytryna
Wczoraj piłam sok z cytryny bez skrzywienia i mi smakował. Ja chce już tyć !
Masz ci los.... -
nick nieaktualny
-
ofelaine, a lekarz jest specjalistą? tzn ma gdzieś napisane, że jest ultrasonografistą? Bo nie każdy lekarz robi takie badanie.
Warto się wcześniej dowiedzieć bo w razie czego nie będziesz mieć wiele czasu na znalezienie kogoś innego. -
Bluberry wrote:Ofelaine zazwyczaj przy wizytach u lekarza mam ok 180 i tak mam prawie zawsze przy czym ja zawsze mialam wysokie cisnienie ale nie odczuwam tego jakoś strasznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia, moja koleżanka też chodziła w ciąży do mojego gina i on jej robił takie usg więc od niej wiem, że on się tym zajmuje. Jeszcze jutro dla pewności ją dopytam.
Blubery to ja świruje jak mam ciśnienie 135- 140/80.
Przed wizyta tez mam większe ale to ze stresu, najważniejsze jest w stanie spoczynku. Koniecznie zrób coś z tym bo nadciśnienie grozi niedotlenieniem płodu i odklejaniem łożyska.