Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny - co tam u was? ja niestety przez to ze nie zagladalam tu nie nadrobie was....
dzis mi szef cisnienie podniosl bo chcial zebym na l4 poszla juz ale zeby bedac na l4 - pracowala... i by mi zus placil ale on dodatkowo nie - to co on chcial darmo pracownika! ja powiedzialam mu ze jak bede na l4 to bede lezec w domu a nie do pracy chodzic - bo po to mam l4!
i tak stanelo na tym ze od 5 lub 10 listopada ide na l4tyle ze on mysli ze chociaz pierwszy msc poki on l4 placi popracuje u niego (ale ja nie zamierzam) l4 to l4 a nie po to by pracowac... najgorsze to ze mowil ze moj lekarz prowadzacy to jego kolega i ze zadzwoni do niego zeby mi l4 wystawil a ja do niego ze to moj lekarz i najlepiej jak ja bede ze swoim lekarzem rozmawiac - mam nadzieje ze lekarz nie bedzie robil mi problemow (jesli szef sie wkurzy ze jednak nie bede pracowac na l4) - a jesli bedzie robil to go zmienie!
ot moja historia -
Ofelaine wrote:A taki pęcherzyk to coś złego?? mówili ci coś?
-
nojaniewiem wrote:no właśnie lekarz przy przyjęciu skwitował to tak, że: ciąża żywa, tylko pęcherzyk jest spłaszczony. jak się pozniej probowałam dowiadywac cos wiecej to powiedział mi ze widocznie mam jakies skurcze i to spłaszcza pecherzyk i dostawałam nospę. no ale to było w szpitalu, który nie ma zbyt dobrej opini. teraz sprawdzałam swoje ostatnie usg u mojego gin i miałam też w kształcie rogala, a nic nie mowil ze to zle wiec sie uspokoilam, bo ufam mojemu ginowi. poza tym sprawdzilam jeszcze usg z 1 szczęsliwej ciąży i również pęcherzyk nie było okrągły, tylko taki rogal. wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Mój na pierwszej wizycie tez bardziej był taki rogalowaty ale dr nic nie mówił teraz chyba bardziej był okrągły. Na pewno będzie dobrze, nie martw sie -
AnnaMaria89 wrote:hej dziewczyny - co tam u was? ja niestety przez to ze nie zagladalam tu nie nadrobie was....
dzis mi szef cisnienie podniosl bo chcial zebym na l4 poszla juz ale zeby bedac na l4 - pracowala... i by mi zus placil ale on dodatkowo nie - to co on chcial darmo pracownika! ja powiedzialam mu ze jak bede na l4 to bede lezec w domu a nie do pracy chodzic - bo po to mam l4!
i tak stanelo na tym ze od 5 lub 10 listopada ide na l4tyle ze on mysli ze chociaz pierwszy msc poki on l4 placi popracuje u niego (ale ja nie zamierzam) l4 to l4 a nie po to by pracowac... najgorsze to ze mowil ze moj lekarz prowadzacy to jego kolega i ze zadzwoni do niego zeby mi l4 wystawil a ja do niego ze to moj lekarz i najlepiej jak ja bede ze swoim lekarzem rozmawiac - mam nadzieje ze lekarz nie bedzie robil mi problemow (jesli szef sie wkurzy ze jednak nie bede pracowac na l4) - a jesli bedzie robil to go zmienie!
ot moja historia
kuzynka tak miała, ze pracodawca poszedł jej na rękę i dali jej umowę o pracę (a była na zleceniu) i po miesiącu poszła na l4, ale dalej chodziła do pracy- z tym, że pracodawca wypłacał jej dodatkowo coś do ręki za to, że chodziła.
nojaniewiem niestety nie pomogę bo nie wiem nawet o co chodzi z tym stożkowatym pęcherzykiem, ale skoro w pierwszej ciąży też taki miałaś to chyba nie ma się czym zamartwiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:20
-
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Pigulska a Ty o której masz wizytę? bo też będziemy trzymać kciuki!
Karolcia za Ciebie i Maleństwo też będziemy trzymać we środęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny