Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostalam rozpiskę i pytałam dzisiaj w rejestracji to powiedziały ze na usg genetyczne muszę mieć skierowanie
Karolcia a co wczoraj gin powiedziala na to plamienie?
Ja mam brać dupka jeszcze tylko tydzień
Nareszcie skończy się pryszczyca:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:51
-
zwiększył mi dawkę dupka i odpoczywać.
To u nas, jak się umawiałam to powiedziały, że to usg wykonują tylko w jednej placówce. To nie wiem, może różne pakiety mamy czy coś.
Jak dla mnie to nawet gdyby to nie było genetyczne to szansa na podglądnięcie Maluszka -
Jutro może uda mi się zmienić termin żeby mieć jednak przed tym genetycznym
Karolcia uważaj na siebie i nie forsuj się za bardzo
Ja przez 3 tygodnie prawie cały czas leżałam i brałam dupka 3*1Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:58
-
Karolcia ja na twoim miejscu nie wytrzymala bym i pojechala doo szpitala. U mnie w szpitaalu nawet z bbrazowym plamieniem nie wypuszczaja do domu. Ja leze juz czwarty dzien. Plamienie ustalo, ale czuje sie tu spokojniejsza. Robia mi tu USG i mam podglad na maluszka.
-
Mim 9 tydzien.
Marlencie to takie jednorazowe na dzien. Wczoraj bylo wiecej bo caly sluz byl podbarwiony a przedwczoraj byly tylko niteczki. Ani jednej kropki czerwonej krwi.
Dzisiaj mam miec usg piersi wiec podejde do lekarki z luxmedu. A jak sie powtorzy to bede dzwonic do tego lekarza co mnie prowadzi..
Trzymam sie mysli ze to nic zlego -
Spokojnie idź dzisiaj do lekarza. Jak będzie coś nie tak to na pewno skieruję cie do szpitala. A na razie się nie martw i odpoczywaj.
Pamiętaj że co ma być to będzie - jak się ma utrzymać ciąża to się i z plamieniami utrzyma. Wiem że to marne pocieszenie, ale dla przykładu: Ja plamiłam i poroniłam a przyjaciółka całą ciąże plamiła i urodziła syna (miałyśmy nawet termin na ten sam dzień ;( )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:37
03.02.2014 -
Cześć dziewczyny
ale nastukałyście stron, aż ciężko was nadrobić ;P
Cieszę się z kolejnych pozytywnych wieści z waszych wizyt i trzymam mocno kciuki na następneja na swoją też muszę długo czekać bo do 18.11
jakoś zleci...
Tak miło ogląda się foteczki waszych szkrabówślicznie rosną i oby tak dalej
pozdrowionka :*
-
Hej, mi lekarz nic nie mowil o usg genetycznym ale zapytam go na wizycie
ja tez mam czasem bol- takie cigniecie jednego dnia z lewej strony drugiego z prawej potem spokoji tak raz moze na tydzien...
ja czasem jak siadam na cos twardego to czuje brzuch - jakby gula w srodku czy cos takiego - tez macie takie uczucie?
a ja jestem na majowce ale tak jak niektore dziewczyny mam termin koniec kwietnia (29.04) jak narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:55
-
MiM wrote:Sok z żurawiny piłam tak że wlewałam 50 mil na 0,5l szklankę i piłam 2*dziennie.
Może doczytaj jeszcze raz żeby nie przesadzić z witaminą C? -
Ja już nie pije bo na razie kłopoty z pęcherzem minęły. Teoretycznie te soki powinno się pić bez rozcieńczania.
ja miałam taki https://www.e-zikoapteka.pl/21568,sok-z-zurawiny-z-vit-c-500ml-donum-naturea-.html.
Oprócz tego oczywiście piłam i nawet dwie flaszki po 1,5 l wodyMyślę że naturalna postać Witaminy C nie powinna zaszkodzić ponieważ większość jej jest wydalana z moczem.
O której masz wizytę?03.02.2014