Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
na 13 idę do lekarki. zwolniło się miejsce więc się zapisałam na normalną wizytę. O tyle dobrze, że nie będę musiała kwitnąć nie wiadomo ile czasu pod gabinetem.
a o 12 mam usg piersi więc akurat dobrze się złożyło.. będę dawać znać po wizycie.
a jak dzwoniłam na infolinię żeby się umówić na tzn pilną wizytę to czas oczekiwania na połączenie z konsultantem wynosiło co najmniej 5 minut.AnnaMaria89 lubi tę wiadomość
-
Czesc wszystkim... ja juz wirm ze lipa bedzie z moim moczrm
(( probks byla metna nie przyejzysta.... kuzwa cos ja jeszcze moge zrobic?! Przeciez nie jestem juz w stanie pochlonac prawie 3l wody ani herbaty bo mnie mdli...nawet dwa dni pobralam urosept i dupa...ehhh
( nie moze byc kolorowo oj nie...
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Karolcia88 wrote:na 13 idę do lekarki. zwolniło się miejsce więc się zapisałam na normalną wizytę. O tyle dobrze, że nie będę musiała kwitnąć nie wiadomo ile czasu pod gabinetem.
a o 12 mam usg piersi więc akurat dobrze się złożyło.. będę dawać znać po wizycie.
Powodzenia i czekamy na same dobre wieści
Miłego dnia dziewczynyhttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Magic - nie przejmuj sie bedzie dobrze
zrobisz badania i sie wyjasni
ja tez metny mialam i tez mam problem z pochlanianiem wody - no teraz to na szczescie pije wiecej ale wczesniej mialam wielki problem i wyniki mialam bardzo dobre
Magic lubi tę wiadomość
-
Heh nie byłam na forum jeden wieczór a tu tyle stron do nadrobienia;) Co do kremu na rozstępy to ja smaruje się zawsze po prysznicu kremem z rossmana, moja kolezanka która jest w ciązy przetestowała go i stwierdziła ze jest lepszy niz te nawet z gornych półek, w necie faktycznie tez jest polecany wiec sprobuje, choc z rozstepami to jak mają byc to nie ma siły na nie
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=32226 -- ten -
Magic też mam problem z piciem czegokolwiek. Herbata mi smakuje, ale po niej mam taki okropny posmak w buzi
zresztą niezbyt zdrowo wypić 1,5 l herbaty czarnej nawet lekkiej. Kupiłam wodę lekko gazowaną (po niej się chociaż odbija) więc przez słomkę lekko pociągam (zresztą zanim wypiję całą szklankę to gazu prawie nie ma już ). No i jakoś może do 1,5 l dociągam na dobę, chociaż wątpię, żeby się uzbierało aż tyle
-
Ja jeszcze nieraz pije mleko czekoladowe albo cole, pepsi bo mi jeszcze czasme to wchodzi, pije sok pomarancczowy jeden dzien to na drugi juz mi nie smakuje, pije wode jeden dzien to drugiego nie moge na nia patrzec...
ja niby mam tak ze chce mi sie pic ale nie moge przelknac nic bo ni nie smakuje:/madziorek lubi tę wiadomość
-
Wczoraj już nie zdążyłam napisać, ale po badaniu prenatalnym jestem już bardzo spokojna, bo maluszek rozwija się prawidłowo i jest małe prawdopodobieństwo trisomii. Pierwszy raz posłuchałam serduszko i podziwiałam jak moje 50-milimetrowe szczęście wywija sobie radośnie na ekranie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:40
AnnaMaria89, Bluberry, katalina, PIGULSKA, gosiunia, gosia86, Magic, inessa, Jagódkaaa, Ewelcia, jagoodka lubią tę wiadomość
-
Do kiedy mam brac kwas foliowy? czy do 27 pazdziernika moge? a potem dopiero przejsc na wit od 28 paz? czy lepiej szybciej? bo wizyte mam 27 paz, zapomnialam na ostatniej zapytac mojego gina (on malomowny jest - jedyna jego wada) a nie chce do niego dzwonic tylko po to....
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, tak piszecie o tym soku z żurawiny że i ja chyba kupię, przyda się.
Karolcia ja miałam jakiś czas temu podobną sytuację z takim brudnym śluzem, spanikowałam, ale lekarz uspokoił bo stwierdził że nie widzi niepokojącego wycieku, a dla pewności może zrób sobie badania na posiew to Cię uspokoi bardziej. -
Magic, może mętny jest od śluzu. Mi lekarz mówił że wysokie ph to taka moja uroda i niekoniecznie muszą się wytworzyć bakterie chociaż warunki są dla nich lepsze.
Ja dziś mam taaaakie okropne mdłości i bierze mnie na wymioty...Ale uwaga, mam zachciankę na myśl o której nie robi mi się nie dobrze..... Marzę o takim grubym suchym naleśniku albo gofrze bez niczego... ojejuuu
a tymczasem w pracy i ani nie mam jak sobie zrobić ani gdzie kupić
Magic lubi tę wiadomość