Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:I pamietajcie pozniej musimy spac w sportowych stanikach zeby nie miec zwisow
Aga to faktycznie.... duuuuzy ale ja niestety wiecznie plaska bylam
a teraz... kurczr mam biust
JA to bez stanika śpię chciaż niech w nocy te pompony odpoczna hi hi
Ale jak go ściągam to odrazu czuję buch w dół
A jak idę do wc to zanim wstaję to cyce w ręce i w górę hi hiBluberry, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to z nas wszystkich chyba tylko ja dzisiaj dobrze spałam ale to nic dziwnego w końcu pierwsza noc w domu po szpitalu
Tylko czuję gardło że coś jest nie tak:(
I jeszcze mam pytanie do dziewczyn stosujących luteinę czy zdarzyło się wam ze gdy rano wkładałyście drugą tabletkę to w pochwie była jeszcze ta z nocy nie rozpuszczona?
Teraz biorę jedną tabletkę ale 100 wcześniej brałam dwie po 50 i nigdy nie miałam takiej sytuacji -
No zimo to mi jest na zmiane z uczuciem goraca
oszalec idzie ale to normalne
wyczytalam w mojej madrej ksiazce ze tak zachowuje sie organizm kobiety
a widzialam ze byla mowa o poduszkach
ja kupie takiego rogala bo pozniej latwiej przy karmieniu bedzie
Powiedzcie mi czy w juz cos czujecie w brzuchach lub slyszycie? Mnie wczoraj cos jakby odbilo sie o brzuch dwa razy w tym samym miejscu... wiem to pewnie moja schiza bo przeciez kosmowke mam na przedniej scianiemusze zapytac o to gin bo zupelnie mi wypadlo z glowy z tej radosci
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Gosia a ktory masz tydzien? Mi lekarka juz odstawila lutke z tego wzgledu ze na usg widoczne bylo cialko zolt i lowiedziala ze luteina juzi sie nie chwlania wiec odstawilysmy ale nigdy nie mialam takiej sytuacji. A na gardlo polecam Fiorde
tabletku do ssania
super porzeczkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:52
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic 11/12
Luteinę biorę od poniedziałku w szpitalu mi kazali brać i zwiększyli mi też dawkę dupka a wczoraj miałam wziąć ostatnią tabletkę
No ale słucham się zaleceń ze szpitala do środowej wizyty
Dzisiaj mi strasznie zimno leżę nadbierana w golfie i swetrze pod kocem i mam dreszcze no ale gorączki nie mam -
Wiecie ze ja tez pare dni temu poczulam takie smyrniecie kolo pepka jakby rybka ogonem mnie musnela ale pomyslalam eeee.... To niemozliwe zeby to dzidzia... Chyba ze sie jakos ulozyla z przodu. Ale pierwszy raz cos takiego poczulam,serio. Ciekawe co to bylo..
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No spokojnie
ja wiem, że masz inną sytuację i musisz brać. Ale dziwie się, że lutka się nie rozpuściła
może byłaś gdzieś w chłodzie albo temp ciała ci spadła
no nie wiem, powiedz na wizycie
może znajdzie jakieś wytłumaczenie
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rika wrote:Ja w tamtej ciąży nie spałam w staniku i żadnych zwisow nie ma:) nawet po 10miesięcznym karmieniu;)
Ja też w staniku nie spałam, i po 12 miesięcznym karmieniu też zwisów nie mam :pRika lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:No spokojnie
ja wiem, że masz inną sytuację i musisz brać. Ale dziwie się, że lutka się nie rozpuściła
może byłaś gdzieś w chłodzie albo temp ciała ci spadła
no nie wiem, powiedz na wizycie
może znajdzie jakieś wytłumaczenie