Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria nie martw się na zapas
lekarze zazwyczaj piszą 2
Ajj oglądam tv i zjadłabym pałki z kurczaka takie pieczone w rękawie mniam mniam ale może zrobię w niedzielę na obiad bo na dzisiaj pierś z kurczaka z warzywami i ryżemAnnaMaria89 lubi tę wiadomość
-
no nie wiem ... myslalam ze moga sie doszukac tego jakos ... a caly kurs mam skonczony teoretycznie w papierach a tak bede jeszcze jezdzic - zostal mi tylko egzamin praktyczny i przypadnie on na L4 chyba gdzies w grudniu
gorzej jak zdam na l4 i beda wydawac mi prawo jazdy itd... kurcze moze lepiej nie ryzykowac ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:04
-
Pompon to wlasnie jest zastanawiajace
nam powiedziala ze na 75% chlopiec
mize za dwa tyg juz bedzie pewniejsza decyzja
ja tez mam pokrycie w swoich przeczuciach co do plci
pompon, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
PIGULSKA wrote:Ja wizytuję dzisiaj po 18
już odliczam i proszę o kciuki
Pompon i Nadulek super wieści
Będzie dobrzePIGULSKA lubi tę wiadomość
-
kurdę dziewczęta właśnie wróciłam z IP. Na wkładce zobaczyłam plamkę krwi koloru marchewkowego o wymiarach 2cm*2cm. Od razu w samochód i do szpitala. Na szczęscie mój lekarz miał dyżur.
Zrobił mi usg - dzieciątko w porządku. Nie wiadomo skąd krwawienie. Może uszkodziłam jakieś naczynko wymiotując - nie wiem, ewentualnie podniosłam dzisiaj filtr z akwarium tak ze 3 kg miał. Jak by coś się działo to w samochód i do szpitala.
Zwiększył mi dawkę duphastonu, no i mam się oszczędzać.
3majcie kciuki. Proszę03.02.2014 -
Kochane czy są jakieś bezpieczne lek na przeziębienie w ciaży?? Nic mi nie przechodzi a jest coraz gorzej, głowa mi pęka z bólu, już nie daje rady..A w nosie tak piecze, że nie idzie oddychać...
Czekan na męża, aż przywiezie mi syrop Prenalen ponoć jest bezpieczny a co jeszcze moge brac?? Czosnek z mlekiem niestety nie pomógł za bardzo