Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine ja na przeziębienie stosowałam całą serię Prenalen syrop, drażetki do ssania i krople do nosa, ale nie zauważyłam żeby rewelacyjnie pomogło... skuteczniejsza na odetkanie nosa była inhalacja z solą fizjologiczną lub kropelką olejku eukaliptusowego
Poza tym domowe sposoby herbata z miodem cytryną i imbirem, piłam także barszcz czerwony czosnkiem bo bardzo lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 17:39
-
Ofeline to cierpimy razem, u mnie ból gardła i katar z jednej dziurki.
Mama kupiła mi prenalen do ssania na gardło
Na katar można rutiniscorbin 3*2, sól morską lub fizjologiczną, a na głowę i gorączkę paracetamol
Ja piłam mleko z miodem i zrobiłam sobie mocno czosnkowy sos do obiadu
Pigulska spokój spokój i jeszcze raz spokój:* będzie dobrze
Mim dbaj o siebie leż teraz sporo i odpoczywaj będzie dobrzePIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Kochane czy są jakieś bezpieczne lek na przeziębienie w ciaży?? Nic mi nie przechodzi a jest coraz gorzej, głowa mi pęka z bólu, już nie daje rady..A w nosie tak piecze, że nie idzie oddychać...
Czekan na męża, aż przywiezie mi syrop Prenalen ponoć jest bezpieczny a co jeszcze moge brac?? Czosnek z mlekiem niestety nie pomógł za bardzo -
Dziewczyny chciałam zapytać... wrastają Wam włoski? Bo jak dawniej zdarzyły się jakieś 3 albo 4 to teraz nawet na brwiach mi wzrastają
nie wiem czy to ciążowe czy co mi się podziało...
jakaś taka jestem dzisiaj bez energii.. i brzuch dalej boli. Koniec z takim intensywnym sprzątaniem.. -
My juz po wizycie
dzidziuś jest całkowicie zdrowy, ma 6,5cm, ciąża książkowa, ale jestem szczęśliwa
mój dzidziolek troszkę się wiercil i poskakiwal ale pani dr zbadała wszystko i wszystko rozwija się i pracuje prawidłowo juuupi
jedynie obrazu 4D nie udało się uzyskać może następnym razem.
Karolcia88, Bluberry, gosia86, nadulek, pompon, gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Dzidzia wygląda na tym zdjęciu jak baba jaga może to będzie dziewczynka
pani dr nie chciała niestety powiedzieć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b21b7924975.jpg
A tu macha rączką do mamusi i tatusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05b2b35096f3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:55
Karolcia88, gosia86, pompon, Matik2012, Magic, Bluberry, gosiunia, czarna panda, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki mam w domu sól morską do nosa jest na niej napisane ze dozwolona dla osób w każdym wieku, dla niemowląt powyżej 6 miesiąca życia
Czy to oznacza że dla ciężarnych też? Nic nie jest napisane na ten temat
Ale cykor ze mnie i boję się wziąć