Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja wstałam dziś o 8
a zasnęłam chyba o 22
pierwsza noc od dawna bez pobudki na siku;) i jestem wyspana!
jej dziewczyny mężuś przyjeżdza !!!wkońcu po 2,5 miesiąca;) będzie w piątek lub w sobote już w domku!
Magic, KotMisia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:ale wam fajnie, że macie dzisiaj wizyty . ja czekam do piątku, a już mnie stres zaczyna zżerać
trzymam kciuki dziewczyny !
Ja też mam wizytę w piątek o 14:10. Czas oczekiwania bardzo się dłuży.
Spałam jak zabita. Jak tylko wróciłam z pracy o 21:30 wzięłam prysznic i od razu padłam. A rano ciężko wstać. Siku było w nocy ale i tak od razu zasnęłam
Mdli mnie i mdli - a tu do pracy, dziś na 12-20.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
-
dzień dobry
Witamy się z Wami w II trymestrze
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Gratulujemy dobrych wieści z poprzednich wizyt!
My poszlismy spać o 20.30 wstawałam ze 3 razy do łazienki i pobudka o 8całe 12 h snu
mimo tego, że powinnam być nie wyspana to czuję, że mam więcej siły od paru dni
nie mdli mnie już. SUPER, jednak ten II etap jest najlepszy
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Pauliqna to super, że mężusia już będziesz mieć w domu
na ile przyjeżdża?
nojaniewiem i wesołamama szybko zleci- dopiero był poniedziałek i też miałyśmy dwa dni do wizyty a to już
ja zjem śniadanko, wstawię pranie i idę do domowego spaMagic lubi tę wiadomość
-
Ja to dzisiaj nie mam siły czuję się słaba pewnie od tego przeziebienia
Powinnam trochę ogarnąć dom i szykować się do wizyty ale brak mocy
Paulinqa na reszcie się nacieszysz mężem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 09:50
-
Hej dziewczyny
ja tez wczoraj padłam już o 22.. mimo, ze spalam w dzień.. obudziłam się przed 7 ale wstałam dopiero niedawno ;p jakoś było mi szkoda tak wcześnie wstawać ;p
Mi też już odpuściły mdłości i zgaga, która strasznie mnie męczyła, ale energii nie mam więcej, nic mi się nie chce... teraz doszły mi bóle brzucha, takie jakby menstruacyjne, tak nisko w okolicach jajników chyba.. i tylko wieczorami, zastanawiam się czy wszystko jest ok?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Witam dziewczyny;) Ja również trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
A ja mam jutro o 16:15
Jeżeli chodzi o dolegliwości w ciąży to sama nie wiem jak to ze mną jest. Raz jest ok, raz mi nie dobrze. Też mam lenia i szybciej się męcze. Mam nadzieje że w II trymestrze to sie zmieni;)
Miłego dnia dziewczyny! -
DżoanaA też mam takie bóle brzucha. Mam nadzieje , że to nic złego.
Ja dzisiaj jadę na zakupy rodzinnie, trzeba pokupić Synkowi zimowe rzeczy- buty, kurtkę. A dopiero kupowaliśmy jesienne.
A pod koniec tygodnia czas na zakupy dla mnie bo rosnę z dnia na dzień. Poważnie ! mam wrażenie, że dzisiaj jest większy brzuch niż wczoraj. Potrzebuje już ciążowych spodni, bo te na gumce zaczynają mi przeszkadzać. Poza tym płaszczyk zimowy muszę sobie kupić, bo już bym chętnie włożyła, bo ja zmarzluch jestem. a czekam aż mi uszyją
.
wyobraźcie sobie, że w tym tyg. przeszłam całe miasto w poszukiwaniu płaszcza i nic nie znalazłam, wszystko albo brzydkie, albo za cienkie. Później sobie przypomniałam, że u mnie na wiosce koleżanki mąż rozkręca firmę z ciuchami ciążowymi, podjechałam do niej i o matko jakie cuda !! nie dość, że ceny nie wygórowane , to jeszcze super jakość. tylko dżinsów nie mają, jedynie legginsy i bryczesy, a w tym mi będzie zimno w dupke.
A jakie płaszczyki ! piękne, z dobrej wełny? ocieplane dodatkowo w środku, można nosić mając brzuszek i nie. jeden jest taki prostszy, z guzikami odcinany pod buistem, a drugi , w którym się zakochałam ma z tyłu zamek , który jest bardzo ozdobny a pełni też fajną funkcję, bo jak ma się mniej w brzuchu to jest zasunięty, a jak brzuch rośnie to się odsuwa i zwiększa obwód płaszcza. oczywiście pod zamkiiem dalej jest materiał, nie ma przewietrznika
no i czekam , bo szyją, a ja widziałam tylko "prototypy" tzn nie powykańczane i już się zakochałam.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem aż Ci zazdroszczę tych znajomych
Ja dzisiaj czuję się naprawdę fatalnie zmywałam naczynia i zrobiło mi się ciemno przed oczami i zalał mnie pot i musiałam się położyć
Jeszcze muszę skończyć zmywać i chociaż pozamiatać
AnnaMaria tak myślałam o tych Twoich naroslach i ja myślę że to mogą być brodawki przy odbycie kiedyś kobieta była z czymś takim w programie dr szczyta -
nojaniewiem to ja myślę, że jak się już zakochałaś w tym płaszczyku z zameczkiem to nie pozostaje Ci nic innego niż czekać aż go uszyją
nie wiem jak Ty, ale mi jak już coś wpadnie w oko to nic innego się już nie podoba