Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! mam mega wstydliwy problem
przepraszam ze tak wprost ale nie wiem co robic!
przy odbycie od dlugiego bardzo czasu mialam takie narosle ale malutkie i nigdy nic z tym nie robilam (nie wiedzialam czy to cos nie tak, czy tak ma byc, nigdy sie nad tym nie zastanawialam - nawet nie wiem od kiedy sie one pojawily, wiem ze mam je dlugo juz, jakos mi nie przeszkadzalo to) i w niedziele powiem prawde - golilam okolice kremem a ze nie do konca byl dobry to leciutko przejechalam (nie wiem co mnie podkusilo) maszynka do golenia, i tam przy odbycie za daleko (ale tylko po prawej stronie) przejechalam... i teraz od wczoraj lekko zaczelo piec TAM, dzis mocniej duzo piecze i praktycznie ciagle nie przestaje... zauwazylam ze narosl po prawej stronie spuchla i urosla i piecze (po lewej jest normalna malutka...) co to moze byc i co robic ?moj gin niczego nie zauwazyl, nic mi tez nie mowil o narosli tej, a moze on nie jest od tego tylko jakis inny lekarz ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:25
-
internista to prawie to samo co rodzinny
tak idź do zwykłego lekarza rodzinnego on Cię zbada i powie co to jest. I najwyżej coś zapisze na złagodzenie.
Hemoroidy nie robią się latami. Czasem wystarczy, że masz zatwardzenie i jak "stękasz" to pęka naczynko i się robi hemoroid. Nie są niebezpieczne. Już się nie doszukuj problemu tam gdzie ich nie ma!
Nie ma co panikować. -
Hej dziewczynki dziś byłam u 5-ciotygodniowego Julka i był tam jeszcze 12-tygodniowy Jacuś Ale śliczne z nich bobasy nie mogłam poprostu oczu oderwać Mmmm...maleństwa małe kochane już bym chciała moje maleństwo w ramionach trzymac
Mężowi podoba się imię dla dziewczynki Lenka mi Emilka i Amelka on dla synka nic nie wymyślił mi za to podoba się Fabian i KacperWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 17:58
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Myślę że spokojnie możesz pójść do rodzinnego. Opowiesz o co chodzi ale koniecznie dodaj że jesteś w ciąży. Myślę że on wtedy Ci powie do jakiego specjalisty czy do jakiego szpitala powinnaś się zgłosić z tym schorzeniem. Ja bym tak zrobiła ale jak wolisz i czujesz że powinnaś pójść od razu do szpitala to zrób tak.
-
Nie ma sensu lecieć z tym do szpitala! Tylko się wyczeka nie wiadomo ile.
Lekarz ją zbada doodbytniczo (na palec w rękawiczce nałoży jakiś lubrykant i wsadzi Ci palec w pupę) na tej podstawie Ci powie co to jest. W razie hemoroidów zapisze coś na złagodzenie.
Też mam i to już od wielu lat.
-
Karolcia
no wlasnie dlatego nie daje mi to spokoju ze to nie zrobilo mi sie od tak nagle... mialam to juz iles lat tyle ze ja urazilam maszynka - nie przy wyproznianiu ... to spuchlo i piecze a tak zawsze bylo tam ...
i co moj lekarz rodzinny mi w pupe wsadzi palec ?
skoro mowisz ze masz iles lat to i ja pewnie to samo mamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 18:04