Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek wrote:Ja mam cały czas pomalowane paznokcie nie wyobrażam sobie, ze miałabym nie malować
wiem tylko ze na sam koniec nie maluje sie, bo zakłóca jakieś odczyty podczas porodu ( ciemne kolory). Tez myśle nad czymś, zeby włosy podkolorowac
Z reszta moze Magic sie wypowie, bedzie w temacie
kochana ja tam wyższa szkoła jazdy, bo robię żel UV na paznokcie niż lakierylakierów uzywam od wielkiego dzwonu
a włosów nie farbuję już od półtora roku
także nie mam problemu
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny
Gratuluję samych szczęśliwych wieści z wizyt i podziwiam każdą nową focie Waszych Maluszkow i brzuszków
Ja póki co nie kupuje ciążowych ubrań bo wchodzę jeszcze w moje dżiny i mam sporo bluzek i sweterkow ofercie także spooooko
Ja też maluje pazurki i jestem właśnie kilka dni po farbowaniu włosów pierwszy trymestr się wstrzymałam. Użyłam farby bez amoniaku z firmy Joanna Naturia Organic niedroga i całkiem fajna polecam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 18:11
Magic, gosiunia, kika79 lubią tę wiadomość
-
MiM wrote:Słyszałam o farbach aptecznych BIOKAP ale nie wiem - nie stosowałam.
Pani w aptece zachwalała że naturalna, bez amoniaku i innych badziewi.
Oooo....czytam i wydaje mi się bardzo sensowna. Chyba wypróbuję. Dzięki za namiary! :p -
No niestety mi biust niewiele urósł max o rozmiar i brzuszek też raczej duży nie jest ale cierpliwie czekam bo on na pewno urośnie
póki co kupuje tylko większe majtole hyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:09
Malink_a, gosiunia, KotMisia, czarna panda, Bluberry, gosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA piękny brzusiu
u mnie posprzatane, ugotowane. Można odpoczywac.
Polecam Wam aplikacje na telefon. Moje dziecko czy jakoś tak. Reklamują w tv. Jest darmowa. Dużo porad. W tym tygodniu np o łożysku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 19:08
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
A ja polecam wam bezpłatne badanie dla wszystkich przyszłych mam - badanie na konflikt płytkowy. Dla kobiet między 8 a 20 tc jest to badanie bezpłatne, placówki w których można wykonać są w całej Polsce.
http://konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php/przystapdoprogramu#Punkty sprawdźcie, gdzie u was można wykonać takie badanieJa się wybieram w przyszłym tygodniu
Bluberry lubi tę wiadomość
-
Ja maluje paznokcie od samego początku...dzidziuś zdrowy. Pytałam się lekarza na samym poczatku o farbowaniu i maolowaniu paznokci powiedział że nie ma badań wskazujących o jakimś wpływie na płód. Mimo wszystko ostatnio castingiem bez amoniaku farbowałam włosy.
Pigulska mam podobny brzuszek:) Ale największy jest wieczorem pewnie przez wzdęcia;)
gosiunia lubi tę wiadomość
-
HEj jestem po wizycie, wszystko ok, mała stała na głowie
ale nie pokazała co ma miedzy nogami, wiec niewiadomo czy jej siusiak nie urósł
. Poza tym z wymiarów jest mlodsza o tydzień, co mnie oczywiście trochę martwi chociaż lekarz mówił ze nie ma się co martwić bo o tydzień moze być . Poza tym na początku też była różnica 4 dni pomiędzy om a usg i nadrobila, no ale kurde boje się
Kolejna wizyta za miesiąc brrrmadziorek, kika79, Bluberry, gosia86, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:kochana ja tam wyższa szkoła jazdy, bo robię żel UV na paznokcie niż lakiery
lakierów uzywam od wielkiego dzwonu
a włosów nie farbuję już od półtora roku
także nie mam problemu
wyższa szkoła jazdy
ja mam taka płytkę mocna, ze nikt nie chcemi nic nakładać poza lakierami,bo mówią że szkoda
a żel rzeczywiście dłużej sie trzyma jak lakier
-
nojaniewiem wrote:HEj jestem po wizycie, wszystko ok, mała stała na głowie
ale nie pokazała co ma miedzy nogami, wiec niewiadomo czy jej siusiak nie urósł
. Poza tym z wymiarów jest mlodsza o tydzień, co mnie oczywiście trochę martwi chociaż lekarz mówił ze nie ma się co martwić bo o tydzień moze być . Poza tym na początku też była różnica 4 dni pomiędzy om a usg i nadrobila, no ale kurde boje się
Kolejna wizyta za miesiąc brrrjuz sie nie moge dodczekać środy
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moze doradzicie..
W srode na wizycie lekarz powiedzial zeby zimno smarowac mascia ale nic doustnie nie brac. A dzis bylam w luxmedzie po zaswiadczenie o ciazy do pracy (zapomnialam poprosic w srode) i lekarka mi kazala brac heviran doustnie.
I badz tu czlowieku madry -
No wlasnie nie wiem po co się stresuje, bo nawet w pierwszej zdrowej ciąży miałam tak nie raz że z usg co chwile inny termin wychodził. Przecież dziecko nie będzie rosło co do milimetra w równym tempie.
kurde, pierwsza ciąża była taka fajna beztroska, nieświadoma zagrożeń, a teraz taka panika. Myślałam ze po prenatalnych juz odetchnę ale wcale nie, człowiek żyje od wizyty do wizyty i co chwile widzi jakieś niebezpieczeństwa ...
dobranoc, miłych snów!gosiunia, madziorek lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 dobre pytanie bo i właśnie nas zimnisko zaatakowało,a jaką maścią Ci kazał smarować?
nojaniewiem nie martw się kochana... jak lekarz mówi że nie ma czym-to nie ma
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]