Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się piątkowo!
Czarna jaki fajny ten Maluch Wasz
Gosia tzn, że masz na ścianie tylniej, ale łożysko rpzodujące, tzn takie, które wyjdzie pierwsze przed dzieckiem, ale takie rzeczy są niedozwolone, także muszę Cię zmartwić, bo będziesz mieć cc.
Bluberry ja też mam ból w podbrzuszuto normalne, póki bóle nie są stałe i silne a dodatkowo jest plamienie lub krwawienie to wtedy już szpital.
czarna panda lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic mam nadzieję że jeszcze się przesunie we właściwe miejsce to łożysko a jak nie to trudno przeżyję i cc moje siostry rodziny tylko przez cc a za to mama 6 razy sn
Jakos zawsze myślałam poród to tylko sn ale życie samo zweryfikuje jak to będzie
A swoją drogą takie łożysko to jedna z możliwych komplikacji po łyżeczkowaniu
Bluberry to się przyzwyczajaj a zresztą Ty jesteś zaprawiona w bojach :*
Jejku ale mam dzisiaj głoda od 4 rano już mnie ssieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:03
-
nick nieaktualny
-
Hej gratuluje maluszkow zdrowych i dobrych wiadomosci z wizyt. Ja dzis wchodze w 2 trymestr zgodnie z OM
a od rana pracuje w kuchni, zrobilam salateczke z zupek chinskich, podszykowalam rzeczy na bogracza,ktorego bede gotowac po poludniu. A za chwile biore sie za sprzatanie.
Ewelinkie ja bylam na genetycznym przeziebiona i nie mialo to wplywu na wynik badania bo wyszlo dobrzegosia86, Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ewelinke mi na katar pomógł sposób zaslyszany od znajomej trzeba wymoczyc nogi w ciepłej wodzie założyć skarpetki i wsypać do nich ziarenka gorczycy, najlepiej na noc to zrobić ale ja i tak sporo leżę w dzień wiec zrobialm w trakcie dnia
Ja piekę serniczek wiedeński przepyszny i byłam mamie doprawić farsz na gołąbki i wyjadłam sporo bo przecież musiałam próbować i tak próbowałam i próbowałam aż się najadłam:)
A sernik piekę z wiejskiego sera wiec musi być pycha
Ofeline lubię takie dania typu bogracz czy strogonow -
Wracając do tematu wózków (wiem, że jeszcze wcześnie) ale wyświetliła mi się reklama wózków Coletto - i tak spodobał mi się Marcello.
Słyszałyście jakieś opinie o tych wózkach? W Internecie nie mogę za znaleźć o tych marcello.
link do strony - http://www.coletto.pl/pl/produkty/wozki-wielofunkcyjne/95
przed ciążą byłam przekonana, że kupię Quinny moodd ale trochę jednak kosztują -
Oj dziewczyny ale Wam zazdroszczę, że tak pichcicie w kuchni, jak ja bym chciała tak móc wszystko gotować i później jeść z apetytem.. Może niedługo moje mdłości się już skończą i będzie lepiej.
Chociaż wczoraj byli u nas znajomi i koleżanka opowiadała, że ją mdłości męczyły do początku 6-go mc...
U nas w porządku, brzuszek się zaokrągla, ale w nocy nie śpimy za to, 2-3 pobudka jak z zegarkiem w ręku i 2h bezsenności, chodzę później niewyspana i rozdrażniona.
Dziewczyny, widziałam, że pisałyście coś o zakupach ciążowych, ja już na początku musiałam się zaopatrzyć, bo brzuszek wyszedł mi wcześnie, moja lekarka powiedziała, że to dlatego, że mam drobną budowę ciała i jestem niska (160cm w kapeluszu). Byłam oczywiście w sklepach z odzieżą ciążową i przeraziły mnie nie tylko kosmiczne ceny ale i fasony, wyglądałam tragicznie. Ale za to zaopatrzyłam się w H&M w świetne jeansowe rurki i podobne getry z eko skóry, bluzki zazwyczaj ubieram raczej opięte, bo lubię podkreślać brzucho.
Polecam H&M, fajne spodnie i getry, niestety problem był z płaszczem zimowym, ale znalazłam fajną parkę, którą mogę sporo poszerzyć w pasie ściągaczem, więc pewnie będzie rosła razem ze mną
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta nie umiem wytrzymać smrodu innych ludzi. Stojąc w kolejce po chleb sama się już wąchałam czy to moja kurtka kocim moczem nie śmierdzi (bo też mam kota). Może to jest okropne co piszę, ale czy ludzie się nie czują?
Z takim węchem to ja mogę jako pies tropiący w policji pracować.
Karolcia88, madziorek, czarna panda lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Puella dzięki za wieści, bo właśnie potrzebuję sobie kupić dres taki zwyczajny do noszenia w domu, teraz na chłodne wieczory się przyda, a mój niestety uciska brzucho i jest mi od razu niewygodnie... Muszę tam zajrzeć
Ja zawsze się przejmowałam, jak będę wyglądała w ciąży, bałam się, że przy moim niskim wzroście będę wyglądała jak krasnalek, bo wszędzie mi przybędzie kilogramówAle teraz widzę, że wszystko idzie w brzuch, a nogi sporo zeszczuplały przez moje początkowe wymioty, więc może takiej tragedii nie będzie.
Swoją drogą dźwigać tak słodki ciężar to sama radość